Jump to content

Predlog za nove itme kod Black Merchanta


Recommended Posts

Radi veoma malog broj itma kod black merchanta predlozio bi da se dodaju 2 nova itma: sock mace i shiv. Ovi itme bi nakon upotrebe trebali da nestanu iz inventorija tako da in nije moguce vise puta koristit ponovno kao npr. itme kod kgb guarda. Shiv i sock mace mogu se samo uzeti kod black merchanta i to za vrijeme pobune (samo na reg4). Umesto da se kao zastita mogu kupiti novcem ili kao i9 cloth fragovima, shiv i sock mace se mogu uzeti kristalima obsidijena.

Sock mace - kostao bi 2 kristal obsidijena, kad se iskoristi  na guarda nanjeo bi mu 2 negativna efekta i to nauseu i slowness koji bi trajali oko 20 - 25 sec. Cooldown na ovaj item bi bio oko 2 min tako da vise igraca ne mogu da spamaju taj itme na jednog istog guarda.

Shiv - kostao bi  1 kristala obsidijena, kad se iskoristi na guarda nanjeo bi mu bleeding efekta koji bi usporavao regeneraciju od jabuke u                             trajanju od 20-25 sec. Cooldown na ovaj item bi bio 3 min. 

Ovi itemi se ne mogu staviti u ec niti se mogu dropati iz inventorija, u slucaju da igrac pogine sa sock mace ili shivom u inventori item nece biti dropan nego ce jednostavno nestati. Na kraju pobune ako ih igrac nije iskoristio trebali bi da nestanu iz invetorija. Nadam se da ce Staff Team dobro razmisli o ovoj mojoj ideji za ova 2 nova itma i da zmjeni  sta god oni misle da treba. 

2021-05-18_23.43.07.png

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...