Jump to content

Recommended Posts

komanda /ho za otvaranje inventorija za selovanje skupljanje itema.

Mora da se postave novi hoperi kako bi krenulo da skuplja.

1 aktivan hoper po u canku moguc. Onaj ko je stavio hoper njemu idu itemi. U suproitnom ispisace poruku da vec postoji hoper na canku tako da taj hoper se racuna ko obicni. Ako oce neko drugi da skuplja srusis stari hoper stavis svoj. Limit na sakupljene iteme pise u na itemu u inventoriju.

Klikom na item 1 stek se izvlaci. Klikom na cest ispod ukoliko imate dovoljno mesta i itema popunice inv ukoliko ne nista se ne desava (mora da imate vise itema sakupljenih nego slota slobodnih u inventoriju). Klikom na end chest prodace se stvari.

Hoper sve sto predje od limita unistava. Takodje bilo koji item bacen u hoper, pa makar to bio i iron, nestaje. Znaci hoper sakuplja samo te iteme od ubijenih mobova.

Exp daje direktno igracu ako ga je igrac ubio ukoliko je teror tako podesio u konfigu, a mob se automatski unistava (umanjena animacija smrti da se smanji klijent lag).

 

 

Jos u test fazi mogucnost postoji da se plug zabaguje da ne mozete da prodate sakupljene iteme. Ukoliko se to desi nek neko obavesti preko discorda, il do moda da nam digne dreku :) !

Opsirnije ce teror da kaze ako treba.

  • Like 5
Link to post
Share on other sites

Namesteno da sada Viligeri dropaju exp kada ih ubijate po predologu igraca

Predlozio je neko i za tnt da se radi automatski, videcemo nesto da izmajmunisemo za to ako teror da zeleno svetlo.

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...