Jump to content
Sign in to follow this  
tootoll

Pravila Foruma

Recommended Posts

Pravila foruma su veoma laka.

Postujte druge da budete postovani.

Morate da koristite nick iz igre i ovde na forumu. U suprotnom vac nick ce da bude obrisan a teme zakljucane. Kako to da ucinite kada ste vec kreirani nalog procitajte ovde. http://forum.kgb-minecraft.info/index.php?/topic/8-korisnici-mogu-da-menjaju-login-ime-za-forumu-sami/

Zabranjeno je da ispravljate nekoga za pravopis tj da nekome govorite kako treba da pise. Takvi odgovori su spam i ne zelim da ih vidim na bilo kom delu foruma.

Ne spamujte nove i ne bumputje stare teme.

Nemojte da vrsite pritisak sa PM ka staff memberima ili da im saljete report za svoj topic kako bi ga pogledali sto pre itd.

PM ka staff memberima je opravdan samo u slucaju kada staff member zapocne ili u slucaju poverljivih podataka. Nemojte da pokusavate da vam PM ka njima sluzi za gluposti koje treba a stoje na forumu ili nace cete da dobijete ban.

Lose i ruzne reci ovde nisu dozvoljene ili pretnje prema nekome kao i vredjanja.

Nemojte da zapocinjete novu temu za stvar koju je neko od staf membera zatvorio i smatra resenom, inace ima da vas uklonim sa foruma bez daljnjeg. Da je neko zeleo da se rasprava nastavi tema nebi bila zakljucana. Briga nekog dali ste ostali nedoreceni, kad je tema zakljucana zakljucana je i rasprava za to je zavrsena, zna se ko ovde moze da ima zavrsnu rec a taj neko nije krajnji korisnik.

Nemojte da trazite unban za drugu osobu pa makar bila ona i sestra bliznakinja. Onaj ko je kaznjen mora da stavi tu temu sa njegovim nalogom.

Nemojte da prijavljujete prekrsaj u ime druge osobe. Ona to sama treba da uradi.

Zabranjeno je traziti skidanje ranka nekome od staff membera. Mozete slobodno da uputite kritiku, ali nemojte da se zavarate ako mislite da mozete da zahtevate vise od toga. Onoga momenta kada budete napisali "zahtevam da mu se skine" dobicete momentalan ban sa foruma.

 

Nasa reakcija na neke od ovih napisanih stavki moze da bude vase ukljanjanje sa foruma a mozda i iz igre sve u zavisnosti od slucaja do slucaja.

 

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...