Jump to content
Sign in to follow this  
tootoll

Ingame promena akaunta.

Recommended Posts

Quote

Jedini razlog promene akaunta za koji admin reaguje je prelazak na premijum akaunt sa neregularnog akaunta. Jedino u tom slucaju ce admin da podrzi prelazak sa akaunta na akaunt, normalno ako prvobitni akaunt nije banovan. Potrebno obezbediti dokaz u vidu slike na pm ka nekom od admina za mojangovog sajta da je vlasnistvo novog akaunta tvoje.

 

Tada admin prebacuje na zahtev korisnika samo ono sto je korisnik zahtevao a to moze ukoliko korisnik zeli da bude samo sledece:

1) vreme

2) tokene

3) plotove na kreativu ukoliko igrac nema opciju sam da ih prebaci

4) rank na prisonu ukljucujuci i guard rank ukoliko je sada ili je bio guard

5) novac na prisonu ukoliko ga igrac tamo nije prebacio

6) broj claim blokova sa pve-a

7) skilove sa faction-a

8) pauzirane grupe (pauzirajte grupu pre dolaska na ts, jer samo pauzirane grupe ce da mogu da se prebace)

9) skin poene

Ne ocekujte da ako ne trazite da ce sve da bude magijom prebaceno, lepo kazite sta treba da se odradi od ponudjenog, dodatna secanja ej zaboravio sam ovo (ILI SPECIJALNE ZAHTEVE) ne uvazavamo i samo mozete da na nas delujete odbojno i da prekinemo sto smo poceli na pola pa se sami snalazite. Samo one stvari koje su na spisku mogu da budu prebacene.

Znaci ne prebacujemo celije sa prisona ili rankove sa ew-sa pb-a hga i ostalih servera vec samo ono sto je regulisano gornjim spiskom.

 

Igrac je sam duzan da odradi transfer itema za bilo koje server "pre nego sto dodje u zahtev za razgovor sa adminom za prebacivanje" ko i end cest prebacivanja, kao i transfer sredstava za servere koji nisu gore navedeni. Ukoliko dodjete na TS da se to odradi a vi vas deo niste zavrsili to je ponovo vas problem jer nemamo nameru da gubimo vreme da se tek tada prisecate i prebacujete.

Posle zavrsetka radnji stari nalog ce da bude ukinut i smatrra se da je korisnik blago receno preseljen, dodatnih daljih transfera za dodatno dosecivanje nece da bude, opet napominjem razmislite na vreme sta vam treba.

Tokom transfera igrac je duzan da bude na TS sa adminom. Igrac moze da dodje na ts i da saceka nekog od admina da mu to odradi samo posle 19h "uvece" radnim danima.

Igrac koji se prebacuje na drugi akaunt ima nasu dozvolu da udje sa dva naloga kako bi zavrsio transfer stvari/sredstava pre dolaska na TS.

 

Ukoliko je u pitanju pokusaj prelaska na neregularan akaunt, tako nesto ne podrzavamo i dzaba pitate za tako nesto jer ce nas odgovor uvek da bude isti. Uvek mozete da zahtevate ban na taj akaunt da biste igrali na drugom ali ne mozete posle da zahtevate unban da bi se vratili na stari akaunt. Admini u tom slucaju nista ne prenose.

 

Ukoliko je u pitanju premijum sa banovanog premijuma opet je isti odgovor, banovanom akauntu se nista ne prenosi i dzaba pitate jer ce odgovor uvek da bude isti.Admini u tom slucaju normalno da nista ne prenose...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posto neki ne razumeju sta je gore napisano, " Jedini razlog promene akaunta za koji admin reaguje je prelazak na premijum akaunt sa neregularnog akaunta. " Da pojasnim, onaj ko nema originalni mojang pa ga je kupio kod mojanga. Fore dao mi drug prodo itd ne spadaju u ovo. Vlasnistvo akaunta mora da bude vase od pocetka da ste ga vi kupili. Seljenje svaki put kad se nekom cefne da promeni nik na originalnom mojang akauntu (znaci vec ima premijum i samo menja ime) nije podrzano i za takve stvari ne reagujemo.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...