Jump to content
Sign in to follow this  
MusicShockMan

Island level

Recommended Posts

 Dobar dan,

Vrednosti blokova su se promenili, što za neke blokove nema smisla. Vrednost kamena, cobblestona i blokova koji se prave od njih su sada nula. Jedino blokovi kao što su chiseled stone brick i cracked stone brick vrede jedan poen. Da li je cilj da koristimo samo te blokove, koji nisu lepi za većinu servera?

Kažete sa želite da podstaknete kreativnost, ali ovim to nećete postići. Ljudi će samo naći blok koji vredi, a lako ga je dobiti i praviti island od toga. Najbolje rešenje je da vratite vrednost bar stone bricks bloku, ako nećete i običnom ili cobblestonu. Takođe biste mogli sa povećate vrednost plankova, jer su ovako bezvredni ( takođe vrede nula) . Zašto bi neko napravio prelepu kuću od dasaka, kad mu neki neprilagodljivi kamen vredi više?

Ukratko, podstaknite svoje igrače boljim vrednovanjem blokova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bilo bi dobro da se vrate blok value kao na predhodnoj sezoni jer ovi sad nema smisla .Primjera radi radim castel 40*40 sa svim dekoracija ,drvo ,kamen, staklo  i masivno bude a ukucas is level 0 nisi se ni makao a tolika gradevina na isu .Ako je igra svedena na to da se takmicimo ko ima vise eme dmd ili gold bloka jbt igru ..Cemu igra ako cu samo redati blokove radi is levela.....:):)

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako ste gledali preko komande /is value onda nije tacna vrednost bilo kog bloka...Izmenjene jesu vrednosti,ali naravno nisu na 0 svaki blok nesto vredi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...