Jump to content
Sign in to follow this  
dushanbe7

Survival 1.14.4

Recommended Posts

image.thumb.png.2c7afad2b4105c1b87d857b64659d014.png

Za vikend, u danima izmedju 15.11. - 17.11. bice pusten novi survival server na 1.14.4 verziji kao zaseban server. 

( Sa obzirom da postoji gomila laznih informacija, objavljujemo ovo kako bismo izbegli bilo kakvu dalju zabunu. )

Survival 1.12.2 ce nastaviti da postoji, bez novih azuriranja, podrske sve dok se ne ispostavi da je prazan, ukoliko se to uopste i desi... Sa druge strane, Survival 1.14.4 je u beta verziji i sva paznja ce biti poklonjena upravo tom serveru. Razne ispravke i dodatna azuriranja su ocekivana.

Poene za sezonu cete moci da prikupljate na novom Survival 1.14.4 serveru, odnosno da nastavite gde ste stali i da osvojite nagrade na kraju sezone.

Ne zelim da puno otkrivam, ali ono sto odlikuje novi server jeste to da je kompletan server odradjen na srpskom jeziku, ogroman trud je ulozen u jednostavnost kako bi se novi igraci lakse snasli. Odradjen je kompletan meni preko kojeg cete imati pristup svemu onome sto je jednom igracu potrebno. Sve na dodir klika, ko je navikao na komande uvek ima i tu opciju. Svet End je prilagodjen multiplejeru i pomalo osvezen u stilu prethodnog Survival servera, bice vise o svemu tome kada sam server bude pusten.

Svi smo se prijatno iznenadili sa onim sto 1.14.4 nudi kao verzija i moram da dodam da cete na serveru moci da vidite i neke od najstarijih igraca KGB Minecraft servera, sto bi se reklo prethodne administracije.

Na forumu ce postojati i deo za bug report. Takodje bih dodao da smo ovde primenili gomile i gomile prethodnih predloga i nadamo se da cete svi uzivati u ovoj novoj verziji i u onome sto ona nudi...

Ovde mozete proveriti sta je to sto 1.14.4 nudi https://www.minecraft.net/en-us/article/minecraft-java-1-14-4-released

  • Like 9
  • Thanks 1
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zbog generisanja sveta, koje se na nase cudjenje oduzilo i sada traje vec 2 dana bez prestanka, Survival 1.14.4 server nece biti pusten za ovaj vikend vec u toku nedelje, odnosno istog momenta kada se generisanje sveta zavrsi.  Bice svakako obavestenje kada je pusten, hvala na razumevanju. 

  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Sad 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...