Jump to content

ItsLenox

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Positive reputation

1 Follower

About ItsLenox

 • Rank
  Newbee
 • Birthday August 14

Recent Profile Visitors

67 profile views
 1. ItsLenox

  Predlog

  Mozete li dodati kao neki wand sa kojim mozemo lakse da prosirujemo? Taj wand npr uradimo neki chellenge poseban i dobijemo ili kupimo za 100k$ na primer, i samo imamk blok sa kojim hocemo da prosirujemo u inv i stisnemo i on uzme i stavi 5 stona u nizu. Msm da bi ovo mnogo olaksalo igracima koji brzo level upaju i prosiruju svoj is, a mrzi ih postavljati 1 po 1 blok.
 2. Slazem se za prvi i mozda za drugi. 3. Predlog nema poentu jer ako se poveca torch limit vrv ce se morati smanjiti limit za neke blokove poput pistona ili cak redstone dust-a pa tek onda necemo moci farme da pravimo. Postoji glowstone, sea lantern i jack'o lantern koji nemaju limit koje mozes postaviti kao osvetljenje.
 3. ItsLenox

  Predlog

  Slazem se ali imam jednu zamerku, zasto da se dragon egg stvara u nether phaseu, zar nije bolje u endu?
 4. ItsLenox

  Molba

  Da li biste mogli da uvedete da co-leaderi na isu mogu da koriste /is settings ili komande makar poput /is expel i tome slicno. I obavezno /is tc!
 5. ItsLenox

  Predlozi One block

  Dodati vise opcija u komandu /is settings. Neke od mojih predloga za te opcije jesu: 1. Kada se na obradjenu zemlju skoci ne postane obicna zemlja 2. Iskljuciti eksploziju tnt-a 3. Spreciti sirenje vatre kao i spreciti da vatra unistava drvene iteme Zatim dodati komandu /is warp i ubaciti opet da igraci mogu praviti svoje shopove Dodati shop za spawnere, ako je izvodljivo.
×
×
 • Create New...