Jump to content

inna

Game Admin
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Positive reputation

About inna

 • Rank
  Newbee

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. inna

  Is level

  Dragi igraci, zaista dajemo sve od sebe da uzivate u igri maksimalno. Da, desavaju se bagovi, lagovi itd. Elem, nemojte da ocekujete da server ne lagujete kada u jedan chunk natrpate blokove, ondosno iteme koji laguju server. Isto tako, value brewing standa je smanjen da ne bi dolazilo do jos vecih lagova. Radimo na tome da vam na neki nacin nadomestimo gubitke, zato vas molim za malo strpljenja. Svi smo mi ljudi, greske se desavaju. Strpite se, bice nadomešteno.
 2. Odgovoreno ingame.
 3. inna

  Pokradeni smo!

  Objasnjeno igracu ingame.
 4. inna

  Pokradeni smo!

  U cilju smanjenja laga na podserveru skyblock, morali smo da uvedemo odredjene izmene. U slučaju da ste koristili nešto tog tipa, value tih itema je smanjen. Što se tiče helpera, i ostalih koji nisu izgubili lvl, to samo znači da nisu koristili gore ponenute iteme.
 5. inna

  SkyBlock----Is level

  U cilju smanjenja laga na podserveru skyblock, morali smo da uvedemo odredjene izmene. U slučaju da ste koristili nešto tog tipa, value tih itema je smanjen.
 6. inna

  Shop.

  Shop je u pripremi. Nadam se da cete svi biti zadovoljni...
 7. Što se tiče tvog predloga, razmotrićemo ga čim dodje na red korigovanje shopa.
 8. Znam da ste se do sada već svi navikli na /jobs. U cilju kvalitetnijeg gameplay-a uvedene su manje promene, kao što ste predpostavljam primetili. Ukratko, ako postoje neke nedoumice: FARMER- U sebi sadrži poslove: farmer, fisherman, slayer, woodcutter, hunter. BUILDER- U sebi sadrži poslove: miner i builder. Svi poslovi sada kreću ispočetka. Primetićete takodje da sada nema više 50 lvl-a, već je smanjeno na 25. Zarada je manje-više ostala ista. O svim promenama, radi lakšeg snalaženja bićete blagovremeno obavešteni na forumu.
 9. Pogledacemo popodne.
 10. Provericemo sta se desava. Preko koje verzije si usao?
 11. Preko koje verzije ste usli? I da li ste npr. razbili blok svog spawna?
 12. @MusicShockMan Posto si juce napadao staff, admine da ne citaju tvoje predloge, evo da ti odgovorim. Ako necete da slusate helpera (jer mislite da ne zna jer je samo helper) ne ocekujte od admina da ide po serveru i rusi vase portale. Ako vam se helper, pogotovo @BeaconForcer obrati sa najboljom namerom, da vam pomogne, smatrajte da bi vam isto rekli i admini. Problem sa portalima ce biti resen, ali vas molim da ubuduce, ako vec trazite pomoc, onda i poslusate.
 13. inna

  shop

  Napiši šta bi konkretno želeo, pa ćemo videti...
 14. Ovo je odgovor i za sve koji imaju isti problem! Znam da si davno pitao, ali sam ti odgovorila ingame. Kako i sama imam problem sa time, te sam se pozabavila, u smislu citanja sta bi moglo da uzrokuje problem. Kao sto sam vec napomenula stvar sa vill. nije do servera vec do samog mojanga. Drugo, pravite ig farme sa yt-a, pa ako si primetio ne radi svaka. Vama se to desava jer ocigledno radite nesto pogresno, jer se meni to ne desava (uglavnom pogresno postavljate vodu, nemate glowestone ili slab)
 15. Odgovoreno igracu in-game.
×
×
 • Create New...