Jump to content

black_unicorn

Game Mod
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Positive reputation

About black_unicorn

 • Rank
  Newbee

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vremenom i igrom na serveru ces dobijate spawnere i moci ces da napravis bolju xp farmu. Ne znam da li si upucen, spawnere mozes dobiti ako ih ispokas sa silk touch ~Cvecka~xe-om i sansa je 15% da dobijes isti. Za pocetak mozes da kombinujes razlicite faktore same igre da dobijes xp. Mozes mobove da ubijas, farmas zivotinje (parenje, ubijanje), trade sa villagerima, mine... Nadam se da me razumes
 2. Teleport u end dobijaju samo osobe koje su last hit zmaja. Koliko god da je prethodno nanet dmg, ako osoba nije hit zmaja na kraju nece dobiti tp. Nekoliko osoba nije dobilo tp zbog toga, naneli su zadovoljavajucu meru dmg-a. Ako moze to da se popravi da svako dobija tp, a ne samo last hit.
 3. 1. Kada treba da se ide u end, potrebno je 12 perli, barem tako pise. Server to zahteva, ali uzme samo 8, 4 ostaju inv. 2. Ako moze nekako random teleport u end da bude na bezbednom. Teleportovao me je blok pored voida na kordama x: -1428 y:34 z:2334. Naravno, desio se lag i pala sam u void dok sam pokusavala da odem na sigurno. 3. Igrac @Artur nije dobio teleport u end, iako je naneo poprilicnu stetu zmaju. Zmaja je ubila raketa, sto je malo glupo. Predlazem da rakete ne povredjuju zmaja da se ovo ne bi ponovilo jos neki put. Mozda treba paziti kada zmaj ima malo health, ali on odleti i ubije ga raketa. Nije fer da neko ne ode u end iako mu je naneo dosta stete. https://prnt.sc/qt94pn na slici se vidi da igrac nije dobio tp zato sto server nije prepoznao koga treba tp.
×
×
 • Create New...