Jump to content

Farzeer

Game Mod
 • Content count

  159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 Positive reputation

Recent Profile Visitors

2,374 profile views
 1. - Onemogućen pvp u claimu - Ubačena zaštita od pvpa pri teleportu (15 sekundi) - Ubačena zaštita za početnike od bilo kojeg dmga (1h i 30min) - Da bi početnik ugasio zaštitu mora da kuca /pvp disable - Ubačena /back komanda za sve igrače - Smanjen spawn rate veštice - Smanjen spawn rate Illusionera - Ukinuti nevidljivi endermani - U endu nije moguć fly, kao ni glide sa elytrom - Na svakih 25 lvl dobijaće se Survival key
 2. Region

  Isto kao što sam ti odgovorila ingame odgovoriću ti i ovde, dakle: Ne vršimo unclaimanje regiona, igrači to isključivo rade sami za sebe, pošto je sa tobom situacija ovakva kakva je, nažalost moraćeš da se preseliš. Pozdrav!
 3. Ispao iz sveta

  Teleportovao si se na svoju odgovornost, igrač je verovatno bio iznad lave i zbog toga si umro. Znaš za sledeći put, ne vršimo vraćanje itema kad su ovakve stvari u pitanju. Pozz
 4. Glasanje je završeno, a rezultati su sledeći: *** Grupe dobijaju i ostatak key-eva i in-game novca srazmerno trajanju grupe. *** Sledeće grupe nisu bile aktivne na serveru, takođe nisu poslale /modreq za ocenjivanje regiona pa automatski ispadaju iz takmičenja: Duhan Cvarci, Burazeri, FairyTail.
 5. Prijave za Survival takmičenje.

  Prijave koje su uvažene dobile su 'Like' na komentar. Vreme kreće, budite originalni, imate 5 dana da napravite lepe regione, srećno svima!
 6. Prijave za Survival takmičenje.

  Što se tiče prijavljivanja, možete da radite sami, a možete i u grupi, bitno je da ispod ispišete sledeće, nije potrebno ništa više od navedenog. Napomena: Potrebno je da koristite isti nick na forumu kao i u igri, u suprotnom prijava se neće uvažiti. Komentari koji nemaju veze sa temom biće izbrisani. 1. Ime grupe 2. Vlasnik regiona 3. Takmičari
 7. -Survival takmičenje-

  ...Pošto su nedavno stigle slike regiona igrača na forum, sinula nam je ideja za još nešto. Odlučili smo da organizujemo takmičenje gde će igrači Survivala biti posebno nagrađeni. Rok za prijavu je do 24. marta, do 00:00 Takmičenje počinje 25. marta, imate 6 dana da sredite i ulepšate vaše regione (do 30. marta, do 00:00). Ocenjivanje će se izvršiti 31. marta u toku dana, trajaće do 00:00. Glasaće Staff tim (od 1 do 10), ne samo oni koji su zaduženi za Survival server. Takmičenje će funkcionisati sledeće: Odmah posle ove, biće otvorena još jedna tema gde ćete ukratko napisati da se prijavljujete za takmičenje. Na vama je samo da se prijavite, a sve ostalo prepustite nama. Nakon takmičenja i okačenih rezultata, saznaćete šta se ocenjivalo i na osnovu čega su zapravo birana mesta i nagrade. Na vama je da dobro sredite vaše regione, spolja, iznutra, kako god želite, potrudite se, za 5 dana može dosta toga da se ulepša, budite originalni, kreativni i bićete nagrađeni. A to kakve će biti nagrade, ostaje iznenađenje. Što se tiče prijavljivanja, možete da radite sami, a možete i u grupi, bitno je da u sledećem postu vezanom za takmičenje ispišete sledeće: 1. Ime grupe 2. Vlasnik regiona 3. Takmičari
 8. Kompletno ociscen End :D

  Svaka čast U skorije vreme, moguće da će biti proširen border ili nešto slično, svakako uradiće se nešto po tom pitanju kako bi igrači uvek mogli da se oprobaju u bilo kom svetu, u ovom slučaju END, i da uzmu neke stvari koje se inače ne dobijaju tako lako.
 9. U čast osmog rođendana KGB Minecraft servera, organizovano je takmičenje u izgradnji na Creative serveru. Staff je glasao i izvukao: TOP 5 MESTA: 1. Mesto osvojila je ekipa TriMusketara 2. Mesto osvojila je ekipa Bros 3. Mesto osvojila je ekipa MelonSquad 4. Mesto osvojila je ekipa Macroser 5. Mesto osvojila je ekipa Burazer Igračima će biti dodeljene sledeće nagrade: 1. Mesto TriMusketara - (Takmičari: BeaconForcer, MarkoSenpai, xHentqi) Nagrade: Hero grupa od 30 dana + 9 epic keya Pošto u ekipi ima 3 igrača, nagrada se deli i svakom igraču ide sledeće: Hero grupa u trajanju od 10 dana, + 3 epic keya. 2. Mesto Bros - (Takmičari: Gord3, Marcel) Nagrade: Legend grupa od 30 dana + 6 epic keyeva Sa obzirom da je igrač Marcel banovan sa servera, zaslužene nagrade dobija Gord3. 3. Mesto MelonSquad - (Takmičar: kachamak90) Nagrade: Elite grupa od 30 dana + 3 epic keya 4. Mesto Macroser - (Takmičar: MiDget98) Nagrade: Vip grupa od 30 dana + 300 Liquid Poena 5. Mesto Burazer - (Takmičar: DzoniGaming) Nagrade: 3 Skin poena + 150 Liquid poena Igračima koji nisu uspeli da uđu u Top 5 slede utešne nagrade: 6. Mesto Kolacici - (Takmičari: Sasha24, Cookie31) Nagrada: 120 Liquid poena Liquid poeni se dele, tako da oba igrača dobijaju po 60 Liquid poena. 7. Mesto PvE - (Takmičari: Dizzid, ogio) Nagrada: 100 Liquid poena (Oba igrača dobijaju po 50 Liquid poena) 8. Mesto Squad - (Takmičari: Rayquazaa, Lqnely) Nagrada: 80 Liquid poena (Oba igrača dobijaju po 40 Liquid poena) 9. Mesto Faze - (Takmičar: alcatrezz) Nagrada: 60 Liquid poena 10. Mesto TheWolf - (Takmičar: rambox1999) Nagrada: 40 Liquid poena 11. Mesto Yolo - (Takmičar: xDJo0k3eR) Nagrada: 20 Liquid poena Hvala igračima koji su učestvovali, čestitke svima!
 10. Cave spider spawner bug.

  Trebalo bi da je rešeno, ukoliko ponovo bude problema, obratite nam se. Hvala na prijavi.
 11. Cave spider spawner bug.

  Biće rešeno.
 12. Srecan Rodjendan

  Svaka čast!
 13. Bug iz camca /home vodi u smrt

  Biće rešeno...
 14. Kako zaraditi novac?

  Postoji više načina da zaradite novac. To su sledeći: 1. Postoje poslovi koje možete da radite. Za više informacija klikni OVDE. 2. Možete da trgujete sa igračima preko trade opcije (shift + klik na igrača). 3. Možete da prodajete iteme preko aukcije (uzmete željeni item u ruku i kucate /ah sell cena). 4. Kada sakupite dovoljno novca, možete da zakupite vaš shop ili tezgu na spawnu. (Shop 1ned = 1000$ / Minishop 1ned = 500$). Napomena: Vaš shop ili minishop morate da obnavljate svake nedelje (desnim klikom na znak ispred vašeg shopa/minishopa) kako vam ne bi istekao, ukoliko istekne, briše sve što je bilo unutar njega. 5. Takođe ukoliko neki igrač nešto kupuje u svom shopu, poput ruda itd. možete da mu prodajete i da na taj način zaradite novac. Kako prepoznati da li igrač u svom shopu prodaje ili kupuje? PRODAJE: KUPUJE: UKRATKO O SHOPOVIMA: Kako da prodajem nešto u svom shopu? Uzmete item u ruku, udarite levim klikom na chest i ukucate cenu po kojoj želite da određeni item prodajete. Kako da postavim da kupujem nešto u svom shopu? Prvo morate da stavite nešto da se prodaje, zatim udarite levim klikom na chest i ukucate /qs buy <CENA> Kako da brzo i jednostavno promenim cenu određenog itema? Udarite levim klikom na chest i kucajte /qs price <CENA> 6. Možete da ubijate mobove po wildu. Takođe kada ih ubijate, levelupujete se i dobijate po 25$. Sa tim ide i to da na svaki 50-ti lvlup (50, 100, 150) dobijate po 300$. (Maximum je 500 lvl).
 15. Velika promena ako je moguce

  Mislim da više nema smisla da se ponavljamo kada je PvE u pitanju. Survival je nešto novo, nešto drugačije i mesto gde PvP i te kako treba da postoji. Svako igra ono što mu se sviđa, ako mu se ne sviđa jedno, preći će na drugo, krajnje jednostavno. Ako imaš taj problem da te neko non-stop čeka ispred regiona i da stalno strahuješ, preseli se na neku dalju lokaciju. Svađe i rasprave su sasvim normalne koji god server da je u pitanju, nemoguće je izbeći ih.
×