Jump to content

Doctor_AlexD

Members
 • Content count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Positive reputation

Recent Profile Visitors

1,647 profile views
 1. Pingeri

  Većina igrača imaju viši ping(100-200) , ako bi tako kikalo igrače sa visokim pingom bilo bi manje i manje igrača. Ne može se to nikako promeniti , jedino da kupe bolji internet.
 2. Lt_hammeman vs bortaxd

  Nego vidi se neke linije druze na 1:49 , sad tek provalio
 3. Dobar staff tim nea sta

  Rečnik koji vlada medju decom
 4. strajja7

  Ali ti ne shvataš da je ista reč, ima isto značenje. Nema svrhe da ti objašnavam kad opet nećeš ukapirati.
 5. strajja7

  I sad evo opet. https://prnt.sc/jt8cjz https://prnt.sc/jt8cti Znači mute je mene što sam rekao "jebote", a on nije mute kaileybugg što je rekla skraćenicu od iste te reči već 2 puta.
 6. strajja7

  -PvPao si se sa likom i kažeš da si spamao bow, ja sam bio 3-4 blokova "pored" tebe. Imam pravo da reportam ako sam video da je to čit, ako bi video da je bilo samo slučajnost ne bih te report. -Ja reportam onoga koga čituje, samo je "slučajnost" što si ti moderator. -jbm ti strajo+ spam nije za kaznu? -Ali zbog vredjanja "jebem ti",... jesi. -objavio sam šta je bilo potrebno da vidiš i sam
 7. strajja7

  http://prntscr.com/jt3e77 Znači sve u svemu ovog strajju7 treba neki admin zaustaviti vec vise, lik abusa na svaki mogući način. Prvo , ako ja mislim da taj lik cituje(Pogodio me je s bowom (kit hitman),a ja bio invs nekih 3-4 blokova pored njega. I on me je nekako uspeo pogoditi kad je aimao za Filip12345101-a) ja imam pravo da ga report. A onda se desi da me je warn zbog zloupotrebe /report komande... http://prntscr.com/jt3fo7 Drugo, ako taj moderator muta druge igrače ako psuju/vredjaju nekoga,ili njega/spamaju. Zašto onda neće da mute neku svoju prijateljicu koja spamuje+vredja?Treba biti fer prema svim igračima a ne da tretiraš prijatelje nešto bolje.. http://prntscr.com/jt3h0g Stvarno bi mi suze od sreće došle na oči ako ga vidim da je dobio demote.
 8. Anti-Cheat

  Instalirao sam na kraju neki software , i uspelo je . Ali hvala inače.
 9. Anti-Cheat

  Kad probam da pokrenem KGB Launcher ili KGB Anti-Cheat na mom MacBooku ne radi . Iskoči samo ikonica da ne mogu da otvorim tu aplikaciju zato što nije podržana. Da li mogu to nekako da sredim?
 10. Molba

  Znam al ono tebra boli me briga
 11. Molba

 12. Molba

  Gle @xUltraa brate ne zanima me tvoj odgovor. Aj sad idi i umešaj se u nečiju drugu temu.
 13. Molba

  Znači više nećemo moći da ulazimo preko telefona? Ako ne Bezveze je zato što dosta ljudi su pre ulazili preko telefona, evo npr kad su u školi, U gradu il gde god a da nemaju pristup kompljuteru, laptopu idealno. Ja bih stvarno želeo da se to sredi i vrati kao što je pre bilo, pošto očigledno ne možemo instalirati/koristiti Anti-Cheat preko telefona .
 14. Prosidba ;)

  Al ajde bar su srećni.
 15. Hakovan acc

  Pravopis lele
×