Jump to content

urke007

Helper
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Positive reputation

6 Followers

About urke007

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 25/01/2007

Recent Profile Visitors

523 profile views
 1. Došlo je do greške, najverovatnije će biti popravljeno.
 2. urke007

  Max novca

  Vidis li ti koliko je stara ova tema :'D ?
 3. Ako mislis na vrata za pecnice, to je tako namerno stavljeno da ne bi upadao u tudje pecnice, ili jos gore, pao u void sto se desavalo..
 4. urke007

  Predlog

  Možda da se stavi da imaju cooldown da svakog dana smeju da uzmu zaštitu 2 puta dnevno, pa neka odluče kada će to biti, (kada iskoriste 2 puta više neće moći da kupi u toku tog dana). Pozdrav!
 5. urke007

  Predlog

  Ne slazem se. Ako vec ne zelis da skupljas inventar DMD i EMERALD blokova i da prelazis ss, uvek imas shop u D, ako vec nisi D rank uvek ima igraca koji ce se naci u premium ili INF celijama da kupuju EME i DMD blokove. Tako da ovo je bespotrebno po mom misljenju. Pozdrav!
 6. urke007

  Pomoc

  LEGEND grupa nema pristup komandi //brush sphere, navodno samo grupa HERO ima pristup toj komandi (takodje se odnosi i na rankove TESTBUILDER, BUILDER pa nadalje). Pozdrav!
 7. Koja je poenta toga kada vec ceo server ima te kitove?
 8. Po meni su ovakve cene skroz okej, nema potrebe za ovim (po meni).
 9. Pre par meseci je vracena igra 'Egg Wars' po zahtevu igraca, aktivnost u prvim danima je bila odlicna. Nakon toga je igra izgubila skroz aktivnost i bilo je 5,6 igraca dnevno, zato je i uklonjena i verovatno se nece vracati, a za HG bilo bi lepo da se vrati.
 10. urke007

  Predlog

  Ne slazem se sa predlozima pod brojem 6, 11, 9. Ostalo je okej.
 11. Ja bih predlozio da se naprave novi prolazi za guard, jer su ovi ostareli i svaki igrac zna za njih..*sem pocetnika*. Ako treba detaljno il da predlozim odakle dokle bi vodili ne bih bas na forumu jer ovo moze svako da procita..
 12. Kada igrac ima zastitu moze da gadja bowom drugog igraca koji nema zastitu s tim da taj igrac koji nema zastitu ne moze nista drugom igracu koji ima.To sam danas video na pobuni..
 13. Cesto se desava da kada strazar stavi zatvoreniku lisice, ne moze ga udarati u lisicama navodno nista ne pise vec ne prima hitove uopste ni jednom se ne moze hit zatvorenik i nakon toga 5-10 sekundi..
 14. Ender-chest u strazarskom bloku, tacnije tamo gde su enchanting table-ovi i to ne moze se otvoriti tokom pobune (pise da ne mogu da otvaram tudje ender-chestove tokom pobune!).
 15. Imam par predloga vezanih za POBUNU 1.Da se stvori prosecan broj guarda i da se postuje makar neki bili jaki neki slabi npr. 7 guarda da uvek bude i da to bude max broj guarda. 2.Da se srede blokovi tako da se postuje raspored A-B-C-D (jer koliko znam trenutno A i B su najtezi blokovi). Da pojasnim malo, A-najlaksi, B-malo tezi od A (da se skloni parkur i ostavi samo lavirint kao pre) , C- srednje tezak, D-najtezi 3.Da se ukloni zastita jer je upropastila pobune na strani guarda (gube vec duze vreme). Znam da je to nova stvar ali zamolio bih da se skloni nakon odredjenog vremena. To je to od mene za sad, pozdrav
×
×
 • Create New...