Jump to content

xAlpx

Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Positive reputation

5 Followers

About xAlpx

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

733 profile views
 1. Posto je prvi klip za prijavu presao 100 pregleda odlucio sam da okacim i drugi klip. Evo linka za novi klip: Thumbnail sam opet pravio ja kao sto sam ga i montirao (editovao) . Takodje opet kopirao opis koji ste rekli da treba. @TerrorBlade97 @dushanbe7 @Xx_ProGamer_xX @SilentX88
 2. Link YouTube Kanala : https://www.youtube.com/channel/UCnEPooMjjiXLVPtH6eWWJFw/featured Link jednog od klipova sa KGB-a (takodje je okacen pre skoro pola sata) Live strimovao sam takodje na KGB-U , ali zbog poteskoca oko kanala i ostalih stvari sam morao to da izbrisem. Uglavnom je bilo 6-7 gledaoca . Uglavnom na ovom kanalu snimacu JA. (nekad sa nekim gostima) Nadam se da ispunjavam kriterijum. Takodje sam ja ovaj rank vec imao , ali mi je crkla graficka kartica i onda sam izgubio rank zbog neaktivnosti. Moja greska je sto to nisam javio. Tako da se opet prijavljujem za ovu poziciju na KGB-u. Thumbnail sam pravio sam na ovom videu , kao sto sam ga sam i editovao. I kopirao opis koji ste rekli da treba. xAlpx , srdacan pozdrav.
 3. xAlpx

  Nestanak novca

  Mozda je u pitanju farma koja je ostala sa chestom
 4. @TerrorBlade97 dosao video najnoviji do 100 pregleda
 5. @TerrorBlade97 @SilentX88
 6. Snimao bih na Prisonu i KitPVP-u
 7. xAlpx

  Predlog

  Svidja mi se ideja
 8. Evo ga najnoviji klip uploadan pre 3 min:
 9. Link kanala: https://www.youtube.com/channel/UCnEPooMjjiXLVPtH6eWWJFw?view_as=subscriber Jedan od klipova na KGB: Live strimovao sam takodje na KGB-U a te lajvove imate na mom kanalu . Bilo je najvise oko 6-7 gledaoca. Uglavnom na ovom kanalu snimacu JA. Nadam se da ispunjavam kriterijum. I da naravno bice vise klipova na KGB-U. Pozdrav.
×
×
 • Create New...