Jump to content

TerrorBlade97

Administrators
 • Content Count

  1,701
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

378 Positive reputation

About TerrorBlade97

 • Rank
  Lifetime Commited

Recent Profile Visitors

11,365 profile views
 1. E dobro onda je reseno.
 2. Ne znam kada si poslednji put usao na faction server, ali imas datum kada je slikanje Faction i KoTH Top-a...
 3. Kada budes lepo napisao temu mozemo pricati.
 4. TerrorBlade97

  cannoni

  Ovo aetire dodje kao narator u fazonu izvukao sam podatke iz 1.7 minecrafta i namestio da oponasa isto to u 1.8. Obsidian durability ce ostati isti, a tnt fill u slucaju da nemate perm bice vam dodata u toku dana.
 5. TerrorBlade97

  cannoni

  Server vec ima sve te plugine i vec su takva podesavanja, uradio sam jedan plugin sada da vuce cannon iz 1.7 verzije probajte pa javite je l radi kako treba.
 6. Ne postoji drugi nacin farmanja iz spawnera sem f claim-a. Sada je jedini nacin raid ili inside za rusenje baze. Tako da ste svi ravnopravni u tom pogledu. Isto kao sto moze neko vas da inside tako moze neko i njih. Pored toga da ako samo claim spawnere imate sansu preko /f map da im nadjete bazu sto vam olaksava raid. U prevodu inside report se za sada nece vracati.
 7. Ukljucite taktiku istkljucite clicker i problem resen. Nije samo u tome udarati nekog malo je i do takticke igre.
 8. Sword ima jaci dmg od axes Max axes je 1500 Max sword je 1000 Xp varira od mob hp-a tj sto vise udarca to vise xp. Str III je isto kao str II. Pored toga moras da obratis paznju i na bleed (sword) i crit (axes) efekat koji ti povecava dmg. Pored toga dobijas veci xp. Pored toga sto si veci hh level imas vise sanse za 2x, 3x, 4x bonus xp.
 9. Odluceno je i prijava je prihvacena. Dobio si YouTube rank, YouTube rank moraces aktivirati preko profil stranice kako bi ga imao i u igri. https://panel.kgb-minecraft.info/profil.php Za pocetak dobijas youtube rank 2 (slicno kao elite grupa) Naravno da bi odrzao taj rank potrebno je da izbacujes minimum 1 video snimak nedeljno. Od kvaliteta tvojih video snimaka i sadrzaja zavisice i tvoj youtube rank, sto se budes vise trudio i snimci budu cool, mi cemo gledati da te nagradjujemo vecim yt rankom i ostalim stvarima. Otvorices novu temu sa tvojim imenom u podforumu YouTube i u njoj ces kacti tvoje snimke. http://forum.kgb-minecraft.info/index.php?/forum/64-youtube/ Pozz i srecno
 10. Odluceno je i prijava je prihvacena. Dobio si YouTube rank, YouTube rank moraces aktivirati preko profil stranice kako bi ga imao i u igri. https://mc.kgb-minecraft.info/profil/ Za pocetak dobijas youtube rank 1 (slicno kao vip grupa) Naravno da bi odrzao taj rank potrebno je da izbacujes minimum 1 video snimak nedeljno. Od kvaliteta tvojih video snimaka i sadrzaja zavisice i tvoj youtube rank, sto se budes vise trudio i snimci budu cool, mi cemo gledati da te nagradjujemo vecim yt rankom i ostalim stvarima. Otvorices novu temu sa tvojim imenom u podforumu YouTube i u njoj ces kacti tvoje snimke. http://forum.kgb-minecraft.info/index.php?/forum/64-youtube/ Pozz i srecno
 11. Sve sto ima veze sa mestom gde mozes da se zaglavis i slicno je iskljuceno. Tako da na takva mesta ne mozes da se perlas
 12. Sad ne znam na sta si dobio odgovor na sta nisi. Ali evo ukratko pa ako omasim, dopisi. Xp zavisi od hp moba kao i /hh lvl sto je veci lvl to mob daje vise xp ali ako mob tipa skeleton ima 20hp a creeper 10hp dobijas isto xp. Runa Health Boost III ne moze vise da se dobije, to je ostala po pustanju servera i njenog iskljucivanja (Nema nikakav efekat) Speed I Jump problem je uglavnom zbog same mehanike pvp-a kada udaris nekog i izazoves prvi poremecaj taga (tako da ga nazovem) sam minecraft se zbuni i bude u fazonu "Cekaj je l sam ja njemu dao veci speed ili je to neki efekat?" U tom slucaju jednini interact je otvaranje inventara "E" i speed se vraca jer nestaje sva ta zabuna. Pyromaniac V Flame III Superman izbacene. U sustini mozes da stavis na samo 1 deo armora ali onda imas 5% za tu runu ako stavis na svaki deo armora dobijas 20% sanse da se aktivira jedan od njih. Jungle biom postoji par puta sam naleteo nja njega.
 13. TerrorBlade97

  Jahanje Konja

  Zavisi koja si verzija minecrafta
 14. Covek sam sebe zeznuo u prevodu i zasto ti villageri izgledaju kao fantomi?
×
×
 • Create New...