Jump to content

HajdukMaster

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Positive reputation

About HajdukMaster

 • Rank
  Newbee

Recent Profile Visitors

191 profile views
 1. Sinoc nakon rr ubijali smo zmaja ja u toj akciji nekoliko puta rip ali sam se vracao i nakon sto smo ubili zmaja dobili smo tpa u end. Ma nista nije bilo ni meteor niti sam pao kao sto sam napisao gore ti imas pristup log file-u provjeri. Naravno, ne bih ovo prijavljivao da ne gubim iteme na ''neposten'' nacin. I jos jedna bitna stvar : ja sam bio u endu dok su neki igraci ponovo spawn zmaja i ubili ga . Da li je se granica pomjerila to ne znam ali taj end city je bio blizu granice. Uz granicu od gotovo 6k cuo sam zmaja kao da sam na glavnom ostrvu sa njima - isto malo cudno.
 2. .... mislim da je bug . Stigao do end city otisao na brod pripremio elytru stavio je na sebe uzeo ender dragon head i sletio normalno 30ak blokova od city - a na cistinu htio da sredim inv da pstavim ender chest. Pritiskom na F5 da vratim kameru u 1. lice (jer sam letio sa pogledom iz 3.lica) automatski me tpa u pakao. Nisam pao, nisam se zabio u pod, nije me enderman ubio, nije meteor jednostavno instant kill pritiskom na F5. Nemam slika jer je to bilo ono gruh odjednom a itemi su tamo na mjetu smrti.
 3. Upravo to mislim. Overworld bi trebao imati granice od 20000 do -20000 sa 20000 do -20000 minimalno. (ili da se smanji nether što ne bih preporučio) Ako je ovaj report na mjestu i ispunjavam kriterij za vraćanje stvari i administracija odluči da mi ih vrati ... ama navrati u moj reg imam čestitku za tebe!
 4. Malo sam razmisljao o ovome ali cini mi se da je veca greska do Vas pa onda do igraca. Problem je izgleda u matematici - onda dolazi pitanje sta se desi kada se uđe u portal iz nethera na koordinatama preko 2000 (granice nethera su 2500 do -2500 sa 2500 do -2500)!!! ucitaje se svijet koji nije u granicama - veliki lag - loading screen i bum poginuo! Komanda /back ne radi itd
 5. Pitanje: Kada neko prijavi bug u igri i da je zbog toga izgubio život, da li administracija vraća njegove stvari?
×
×
 • Create New...