Jump to content

PlayingForFun

Game Mod
 • Content count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Positive reputation

Recent Profile Visitors

1,251 profile views
 1. Umro sam u bazi afk

  Provjereno je,da ubio te igrac.
 2. Scavenger

  Ukoliko niste primetili, stigla je nova opcija 'Scavenger' koju možete da koristite! Da biste otišli na Scavenger kliknite na link: https://panel.kgb-minecraft.info/scavenger.php Ukoliko imate neiskorišćene poklon poene, ovo je prava stvar za vas. Scavenger služi za menjanje recimo poklon poena u neki key ili slično. Postoji više opcija koje možete da koristite, npr. Classic poen možete da zamenite za Skin poen, uz doplatu tokena. Šta mi je potrebno da bih koristio Scavenger? Potrebno je imate poklon poene (Classic, Hero) ili skin poene, takođe i tokene. Kako Scavenger funkcioniše? Scavenger funkcioniše tako što svoje poklon ili skin poene menjate klikom na 'Zameni' za recimo neki key. 1. Da biste zamenili Classic poen za Skin poen potrebno vam je sledeće: - 2 Classic poena + 50 tokena = 1 Skin poen 2. Da biste zamenili Hero poen za Skin poen potrebno vam je sledeće: - 1 Hero poen + 50 tokena = 1 Skin poen 3. Da biste zamenili Skin poen za Rare key potrebno vam je sledeće: - 1 Skin poen + 200 tokena = 1 Rare key 4. Da biste zamenili Skin poen za Epic key potrebno vam je sledeće: - 2 Skin poena + 350 tokena = 1 Epic key NAPOMENA: Kada menjate poklon poene za keyeve, dobijate ih na vaš account. Kada vam stignu na account, možete da ih uzmete u vaš inventar na bilo kom serveru komandom /key <key> ,obratite paznju da key necete dobiti ukoliko vam je inventar full prilikom komande /key Primer: /key rare
 3. Srecan Rodjendan

  Ohoho neko se potrudio,veoma lepo
 4. Takmicari

  Svi igraci koji ucestvuju na takmicenju dodeljena im je grupa ,,Takmicar,, do vasih plotova ce te dolazit komandom /warp tk_(nick od lidera grupe),kao sto sam i rekao na lidera ce se stavljat warp,ukoliko ima nekih problema brzo nas obavestite,sa srecom svima koji se takmice puno srece u kreacijama.
 5. Prijave takmicara i ekipa

  Ekipe su sastavljene sa srecom svima i neka najsladja torta pobedi.
 6. Prijave takmicara i ekipa

  @TheUnknownValid Trebace se prijavit neko ko ima ingame nick isti kao na forum,ili promijeni nick ili neka prijavi neko drugi.
 7. Prijave takmicara i ekipa

  Znaci ispod pisite sledece: -Ime vodje ekipe -Ime ekipe -Igraci u ekipi Komentari ne vezano za temu ce biti obrisani,grupe koje su prijavljene ce u svoj komentar dobiti ,,Thanks,, i ,,Like,, Igrac koji prijavljuje mora imati ingame nick isti kao na forumu
 8. B-day Special Event

  U čast osmog rođendana KGB Minecrafta organizujemo takmičenje u izgradnji na Creative serveru. Tema: Torta za rođendan KGB servera. Ekipe: Minimum 1 igrač, do 3 maximum. Imaćete sledeće stvari: - World Edit - Dimenzije plotova su 50x50, biće posebni warpovi za njih. - Ocenjivanje će vršiti ceo Staff tim, bodovaće se od 1 - 10. Brojevi će se sabirati i pobednici će biti oni sa najvećim brojem bodova. NAPOMENA: Sledi automatska diskvalifikacija ekipe koja bude dobijala pomoć od nekoga sa strane, tj. pomoć od igrača koji nije iz ekipe. Igrači iz Staff tima, pored njih i Builderi neće učestvovati. Poslednji dan za prijavu timova je do 4.3.2019 i potrebno je da mi se navedu sledeće stvari: 1. Vođa tima (Na njegovo ime će biti warp). 2. Igrači u timu. 3. Ime tima. Plotove ćete dobiti u posebnom svetu, imaćete dovoljno prostora, tako da se potrudite da to što bolje iskoristite. NAGRADE: 1. Nagrada Hero 30d + 9 epic keyeva 2. Nagrada Legend 30d + 6 epic keyeva 3. Nagrada Elite 30d + 3 epic keya 4. Nagrada Vip 30d + 300 Liquid poena 5. Nagrada 3 Skin poena + 150 Liquid poena Takmičenje počinje od 5.3.2019 i traje do 10.3.2019 - Ocenjivanje je 11.3.2019 a rezultati će biti objavljeni što pre nakon ocjenjivanja. Prijave za ekipe ću otvoriti u Creative sekciji, sa srećom i puno podrške od Staff tima KGB Minecrafta. Dodatak: Nagrade ce se podelit na kolicini ekipe,primer ima nas 3 u ekipi i osvojimo 5.nagradu,delimo sve sa 3,znaci svakom igracu po 1 skin poen i po 50lq. poena(za 2 igraca se deli sa 2 i ako sam igrac pravi dobija sve bez podele).
 9. bug seljaka

  Provjerio sam i msm da znam u cemu je problem,kod tvog rega oko breedera imaju u blizini vrata,oni mogu da ometaju breeder druga stvar je sto si moguce dostigao limit u tom breederu,jer villigeri nmg da se breedaju beskonacno ununtar jednog breedera,ima neka granica.
 10. Zadruga, claim blokovi i spawn rate.

  Svaki put kada igrac promijeni svijet pvptoggle se skida,dok je ukljucen igrac ne moze napadat niti biti povredjen u slucaju da te napadne ima tag sto znaci da ne moze reaktivirat pvptoggle nakon nekog vremena,warpovi ne vidim zasto da se ubace,ako ubacimo warp opet imas pvp unutar regiona sto je potpuno besmisleno.Ne vidim o kakvom limitu za 2400cl blokova je rec,to su blokovi koje dobijes besplatno u pocetku da napravis region i malo se snadjes,dalje blokove kupujes.
 11. ** Veliki poduhvati PvE servera (screenshot sekcija) **

  Ne vidim kakve to veze ima sa ovom temeom,server se zove survival a ne PVE i da ima dosta toga sto ima veze sa pveom a dio toga sto ima veze sa survivalom jer su se ova 2 servera spojila.
 12. ** Veliki poduhvati PvE servera (screenshot sekcija) **

  Odgovoreno je u temi na pve serveru.
 13. ** Veliki poduhvati PvE servera (screenshot sekcija) **

  Moj poduhvat je upozavanje @IvkePro-a i time se ponosim ,tada su lecele pare Ivke,to su bila vremena
 14. Molba za bolji PvE

  Kao sto je odgovoreno u prosloj molbi od nekih igraca,promjene ce brzo doci,kada dodje vrijeme recicemo o njima,jos se radi na promjeni i ostalim stvarima,nzm odredjeno vrijeme al pocetkom ili krajem januara se ocekuje,kao sto rekoh doci ce vrijeme kada cemo javit kakve ce biti promjene samo molimo za malo strpljenja ^^.
 15. Molba za bolji pve

  Tema na pogresnom mjestu,zalbe na moda/admina pisu se u ticket za podrsku.
×