Jump to content

Lt_Hammerman

Game Mod
 • Content count

  1,320
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lt_Hammerman

 1. Kad ce kraj sezone? @TerrorBlade97

  Kad bude - biće. Bićete svakako blagovremeno obavešteni kad bude bilo potrebe za tim.
 2. - Dodati neki novi itemi u buyshop. Da dođete do dekorativnih itema popnite se merdevinama na malu platformu. Da dođete do PVP itema spustite se u podrum shopa. - Od sada više ne možete postavljati chestove kod farmi ( bilo je problema sa chestovima koji se nisu brisali nakon isteka farme i zato je ova promena usledila ). - Uklonjen Water Bucket i Dispenseri zbog zloupotrebe od strane igrača. *** Moguće dodatne izmene! ***
 3. Nestanak novca

  Ok. Ako se problem ponovi napravi novu temu pa da ga detaljnije ispitamo.
 4. - Ukinute sve vrste as tp komandi tokom pobune. - Vraćena as tp komanda stražarima van pobune. - Ukinute ekit i ostale slične komande koje ste do sad koristili da uzmete kit van predviđenog termina.
 5. Nestanak novca

  @joca2002 da li je problem rešen do sad?
 6. Prison S2

  Mogu li da znam šta bi ova tema trebalo da predstavlja?
 7. - Povećana količina gold ore-a u guard rudniku, sada bi trebalo da možete lakše da dođete do zlatnih jabuka. - Promenjeni kitovi plata i uniforma guardima. Kako smo primetili da guardi često samo gomilaju armore, odlučili smo da im ukinemo armore u kit-u i umesto njih dodamo knjige. Guardi će od sad i u plati i u uniformi umesto armora koje su ranije dobijali dobijati po 4 Protection IV i po 4 Unbreaking III knjige ( 4 u plati i 4 u uniformi ). Time ste dobili mogućnost za još dva dela armora, što smatramo da je i rešenje za vaše žalbe povodom nedovoljno armora u kit-u. Moguće dodatne izmene.
 8. Prodajem grupu igracu Xx_ProGamer_xX

  Post van pravila.
 9. Nestanak novca

  Da bi proverio imaš li neki buyshop u ćeliji udari ( koristeći levi klik, naravno ) svaki chest u svojoj ćeliji. Ako primetiš da ti neki chest izbacuje neku veliku poruku u chatu, sruši ga i rešio si problem ( tj. onemogućio si ponavljanje problema, pare nažalost nećeš dobiti nazad ). Ako nema ni jednog takvog problematičnog chesta, a ti nisi kupovao iteme, problem može biti većih razmera: možda ti je neko upao na nalog. U tom slučaju mogu samo da te posavetujem da promeniš šifru, kada odeš na hub, komandom /changepassword <trenutna šifra> <nova šifra>. Ako ništa od ovog ne pomogne pogledaj svoje logove od poslednjih par dana i verovatno ćeš naći uzrok nestajanja novca.
 10. Nestale stvari.

  Itemi ne nestaju sami od sebe. Verovatno si ih izgubio ili ti je neko ušao na nalog pa ti uzeo te iteme. Ni u jednom od ta dva slučaja ti ne možemo pomoći. Pregledaj sve chestove u ćeliji, možda si ih samo premestio na drugo mesto...
 11. Nestanak novca

  Da nisi možda postavljao neki buyshop ( shop koji kupuje iteme ) tog ili prethodnih dana? Ako jesi moguće je da ti je neko preko njega uzeo pare. Druga mogućnost je da si ranije kupio neki item, pa da ti je server to tek sad registrovao nakon prodavanja gline.
 12. Quest "Farmer" - Bug

  Imam problem sa Farmer questom. Iz nekog razloga Ink Sack koji sam dobio iz challenge-a Angler ne može da se isporuči Farmer-u, a item bi trebalo da bude isti. @Xx_ProGamer_xX @AleTheNano
 13. Quest "Farmer" - Bug

  Nema, resen je problem ( trebalo je bone meal da mu dam... ). Hvala.
 14. Predlozi

  1. Smatram ovo nepotrebnim, na svim ostalim serverima ( faction, skyblock, kitpvp ) key tog servera se kupuje tokenima. Ne vidim zasto bi prison bio po tome drugaciji. 3. Definitivno ne. Ovo se nikad nije radilo. Snadjite se za celiju kao sto ste to radili prethodnih 5 godina. Nije ni predvidjeno da svaki INF igrac ima celiju u INF. 5. Videcemo. Nisam bas siguran da bi se svima dopalo da moraju da uloze 3x vise vremena da bi na kraju dobili istu stvar, kao sto je bilo na prisonu 3. Ostali predlozi mi izgledaju kao da su na mestu, bice razmotreni. Lock kako bismo izbegli dodatno gomilanje nepotrebnih komentara. Ako imate neki predlog slobodno napravite novu temu.
 15. Predlog

  Za ovo oko kanalizacije sam vise puta rekao da mi se svidja ideja, iako ne znam kako bi se mogla realizovati. Sto se CE-a tice, mislim da to za sad nije potrebno, trenutno su obicni enchanti sasvim dovoljni.
 16. dobro ako je ovo za ban

  2 Izbegavanje privremene kazne igranjem na drugom nalogu na serveru gde je izdata kazna! https://forum.kgb-minecraft.info/index.php?/topic/183-pravila-foruma/ Mislim da se jasno može videti da je kazna opravdana.
 17. Bug sa parama

  Ok.
 18. KitPvP Takmičenje - Rezultati

  1. mesto: Coletines, dobio grupu HERO u trajanju od 21 dan i 5 epic keyeva. 2. mesto: matija, dobio grupu LEGEND u trajanju od 21 dan i 5 epic keyeva. 3. mesto: jovanjoki123, dobio grupu ELITE u trajanju od 21 dan i 5 epic keyeva. Čestitamo pobednicima, a ostalim učesnicima - više sreće drugi put.
 19. Predlozi

  Interesantno...
 20. Prebacivanje naloga

  Da, pročitaj ovu temu.
 21. Prijave za takmičenje

  Informacije o takmičenju: Maksimalno 2 igrača mogu da učestvuju u jednoj ekipi. Prilikom prijave treba da napišete sledeće: 1. Ime ekipe 2. Vođa grupe 3. Takmičari Svi ostali komentari koji nisu vezani za prijave će biti uklonjeni, a igrači će biti kažnjavani. Naravno, morate koristiti ispravan nick na forumu da bi vam se prijava uvažila.
 22. ArenaPvP Spawn - Takmičenje

  Organizujemo takmičenje za izgradnju spawna za ArenaPvP server. Rok za prijave je do 24. marta, u 23:59. Prijavljujete se u posebnoj temi koju ću napraviti u ArenaPvP delu foruma. Staff Tim će glasati i ocenjivati spawnove ocenama od 1 do 10. Naravno, Staff Memberi i Builderi neće učestvovati. Takmičenje traje od 25. do 30. marta, a sutradan se ocenjuju spawnovi. Nagrade su iznenađenje, saznaćete ih na kraju takmičenja. Srećno. Prijave:
 23. cobweb

  Dodato.
 24. Kao što ste možda već primetili, /msgtoggle komanda je nažalost isključena. Naišli smo na dosta problema i bagova s tom komandom pa smo odlučili da nađemo bolje rešenje od nje za gašenje msg-a. Komanda će ostati isključena dok se to rešenje ne nađe. Ako neko ima problema od posledica msgtoggla na bilo koji način, nek napravi temu na forumu pa ćemo videti šta možemo da uradimo.
 25. Šta reći.. (opet)

  Dobio si unban. Izvinjavamo se na smetnji.
×