Jump to content

Lt_Hammerman

Game Mod
 • Content Count

  1,751
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 Positive reputation

About Lt_Hammerman

 • Rank
  Lifetime Commited

Recent Profile Visitors

3,842 profile views
 1. Ovde pišite sve bug-ove koje primećujete u radu EggWars servera. Takođe ako imate neki predlog oko balansiranja igre napišite ga ovde. * Ukoliko ne odgovorimo na neki post to ne znači da ga nismo videli. Svi predlozi i bug reportovi se redovno čitaju i, kada je potrebno, rešavaju.
 2. * Komanda /tpdeny ne radi za odbijanje teleporta, mora se kucati /tpno. * Staviti u /ah help informacije oko /ah listed i /ah expired komandi. * Predlog - staviti fantomu da pored phantom membrane dropa iron ingot, trenutno je ubijanje fantoma skroz neisplativo. * Predlog - malo smanjiti damage kriperu, neizbalansirano je da instant ubija. http://prntscr.com/q2a74j Ovo je po default... Ovde nema nikakvih mobova koji nisu po default osim zmaja. * Ne radi /ignore komanda. * Nije bug, ali mislim da bi bilo dobro prepraviti - preko /cash mogu da se prodaju samo diamond blokovi, što znači da ako neko želi da proda 2, 12, 15... dijamanata on to ne može da uradi. To je veoma nepraktično za nas koji nemamo ogromne količine dijamanata ili prosto ne želimo da prodamo više od neke manje količine. Primer, ja sam jedva skupio 12 komada i sad da bih dobio 90$ koliko mi treba moram da prodam još 7 dodatnih dijamanata kako bih dobio dodatnih $315 koji mi uopšte nisu trenutno potrebni... Prilično je nepraktično. Prvobitno je bio obican dijamant za prodaju, tokom testiranja i rada neko rece da bude dmd blok, necemo se 100x vracati na jedno te istu stvar... Dakle, bilo bi dobro staviti da se mogu prodati i pojedinačni dijamanti, a ne samo blokovi.
 3. * Donatori mogu uzeti kit-ove i pre nego što su 24h online, bar VIP može ( testirano na kit vip-u ). NAKON RESTARTA BI TREBALO DA JE FIX, AKO NIJE JAVI
 4. * Prilikom cancelovanja teleportacije poruka "Pending teleportation request cancelled." treba da se prevede. * Potrebno je prevesti /ah help. * Komanda /t <nick> <poruka> ne radi za msg. * Donatori nemaju instant TP iako na sajtu piše da imaju. Na sajtu pise da nemaju cooldown na koriscenje komandi, cekanje od 5 sekundi imaju svi http://prntscr.com/q20k5b * Kada igrač nema permisiju za pvptoggle komandu izbaci mu neprevedenu poruku "You don't have permission or command doesn't exist!".
 5. Ukoliko tražiš unban za nalog rgeg123 to moraš raditi sa forum naloga sa nick-om rgeg123. Kada to ispraviš napravi novu temu.
 6. 07.11.2019. Ispravljeno 4. pravilo: od sada stražari moraju na svim pobunama da nose Protection IV Unbreaking III armor, nebitno je da li je u pitanju vanredna ili redovna pobuna.
 7. 03.11.2019. Dodato novo pravilo: 5) U zavisnosti od ranka guardi u 6 redovnih pobuna moraju da ugase određen broj blokova. U zavisnosti od ranka guardi moraju da gase određen broj blokova na 3 dana. Veći rank - više blokova! GUARD1 & GUARD2 - 1 blok u 6 redovnih pobuna; GUARD3 & GUARD4 - 2 bloka u 6 redovnih pobuna. Kazna za kršenje ovog pravila je WARN, ukoliko se kažnjeni ne opameti sledi MOMENTALNI KICK IZ GUARDA.
 8. - Od sada spawneri više ne rade van claim-a vašeg faction-a. - Dodati McMMO krediti. Njih možete nekome prebaciti ili ih koristiti za povećanje svog McMMO ranka. Dobijaju se preko crate-a. - Dodati custom potioni koji će vam znatno olakšati pvp. Možete ih kupiti u shop-u. - Dodat novi koth, koth3.
 9. Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje po ovom pitanju. Ukoliko imate dodatna pitanja i sugestije postavite ih kao odgovor na ovu temu.
 10. [ - Ugašene rune i head hunter. [ - Wither je onemogućen ove sezone, samo cannon možete koristiti za raid. [ - McMMO cap-ovi za ovu sezonu su sledeći: Acrobatics: 1000 Alchemy: 1000 Axes: 500 Excavation: 1000 Fishing: 1000 Herbalism: 1000 Mining: 1000 Repair: 1000 Salvage: 1000 Smelting: 1000 Swords: 1000 Taming: 1000 Unarmed: 1000 Woodcutting: 1000 [ - Ugašen Modify apple. [ - Od sada svi claim-ani chunk-ovi vašeg faction-a moraju da budu spojeni u jednu celinu. [ - World border: Overworld: 7000x7000 Nether: 3500x3500 The End: 3000x3000 [ - Ove sezone kazne za inside se neće davati. [ - Informacije oko power-a: Maksimalni power: 20 Minimalni power: -25 Po smrti gubite 5 power-a Po jednom satu igranja dobijate 3 power-a. [ - Limit igrača u jednoj fakciji ove sezone je 25. * U prvih 7 dana sezone eksplozije koje ruše blokove su ugašene!
 11. Puštena nova sezona Faction-a, za više informacija pratite Faction deo foruma...
 12. - Izmenjeni INF i GUARD kit-ovi. - Guardima dodat kit gapple koji sadrži 20 enčki ( enchanted golden apple ), cooldown 3 dana. Permisiju za kit imaju samo igrači sa rankom GUARD4. *** Moguće dodatne izmene ***
 13. Lt_Hammerman

  Predlog

  Nema potrebe za ovim. Kit je bio uvek jednom dnevno i ne vidim razlog da se to menja.
 14. Lt_Hammerman

  Nova Sezona

  Kad bude - biće. Bićete blagovremeno obavešteni kada bude potrebno.
×
×
 • Create New...