Jump to content

Lt_Hammerman

Game Mod
 • Content Count

  1,910
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

186 Positive reputation

About Lt_Hammerman

 • Rank
  Lifetime Commited

Recent Profile Visitors

4,212 profile views
 1. Što se tiče lisica, zatvorenik mora da bude u Combat Tag-u kako bi stražar mogao da ga udara dok je ovaj u lisicama. Ostalo je rešeno. Pozdrav.
 2. Nema potrebe da imamo dve teme koje govore o istoj stvari. Svaku diskusiju možete nastaviti u gore navedenoj temi, s tim da Archer+ sigurno neće biti obrisan u potpunosti — ukoliko imate neki konstruktivan i originalan predlog za nerfanje tog kit-a rado bismo ga čuli. Pozdrav.
 3. 1. Ne verujem da će se ovo desiti, nema razloga da brišemo bilo koji enchantment. 2. Razmotrićemo. 3. Verovatno će biti urađeno u budućnosti, ne znam tačno kada. ( EDIT: ništa ne obećavam što se vremena tiče, možda bude u daljoj budućnosti, možda u bližoj, videćemo. ) 4. Najverovatnije se neće desiti jer je zaštita nešto što svako treba da može da priušti sa obzirom na to da igrač bez zaštite praktično ne može normalno da igra pobunu. 5. Razmotrićemo.
 4. Lt_Hammerman

  Pitanje

  Ne vidim nikakav razlog da se vraća Prison 3, ne treba da se vraćamo u prošlost. Što se novih rankova tiče, nemamo trenutno neke planove za njih, možda ih bude u budućnosti, možda ne, videćemo — trenutno nam to nije prioritet. Pozdrav.
 5. Lt_Hammerman

  Pitanje

  Nisam siguran da sam u potpunosti razumeo tvoje pitanje — da li te zanima hoćemo li dodavati nove rankove ili želiš da se vrati Prison 3?
 6. Cilj nam je da kit-ovi budu međusobno balansirani, a ne da jedan kit u potpunosti slomimo ili izbrišemo, zato dajte neke konkretne predloge za balansiranje Archer+ kit-a a da oni ne podrazumevaju potpuno uništavanje istog.
 7. 1. Nažalost ovo nije izvodljivo zato što se balans konstantno menja pa se tako menja i potreba za novim guardima. 2. Ovo i jeste bila originalna ideja, trenutno je ne poštujemo ali možda je budemo poštovali u budućnosti. Opet, blokovi zavise od trenutnog balansa, pa je stoga trenutna situacija dovela do trenutnih blokova. 3. Sa obzirom na ogromnu podršku koju je zaštita imala, ona neće biti uklonjena. Problem trenutnog balansa rešavamo na druge načine — ubacujemo nove guarde ili menjamo blokove. Pozdrav.
 8. Što se tiče sistema za ubacivanje guarda, on se verovatno neće menjati, naravno unapređenja su moguća ali neke drastične promene se verovatno neće desiti u skorije vreme. Takođe guardi neće biti izbacivani na osnovu (ne)gašenja blokova, bilo je mnogo diskutovanja na tu temu i na kraju smo došli do zaključka da je trenutni sistem najbolji, jer u njemu mogu da opstanu i slabiji i jači stražari. Nove guarde ubacujemo po potrebi. Nema potrebe da u ovoj temi predlažete ubacivanje novih guarda, to je nešto što mi kao staff pratimo i igrači ne moraju da se opterećuju oko toga - mi smo sasvim sposobni da sami odlučimo o tome. Isto važi i za blokove. Ova tema je prvenstveno namenjena univerzalnim predlozima, a ne onima koji se odnose samo na trenutnu situaciju (ubacivanje guarda, menjanje blokova i slično). Ukoliko neko ima takav predlog nek ga napiše i on će biti vrlo brzo razmotren. Pozdrav.
 9. Dodata /unprotect komanda, ona se koristi za skidanje zaštite. Tako možeš pred kraj pobune da skineš protekciju i ubiješ nekog, pa samim tim možeš i dobiti novac od pobune. Pozdrav.
 10. Ukoliko primetite bilo kakav bug ili grešku na SkyBlock serveru napišite ga ovde pa će on biti rešen u najkraćem mogućem roku. NAPOMENA: Ukoliko ne budete prijavljivali neke bug-ove koji utiču na igru smatraćemo da ih zloupotrebljavate i sankcionisaćemo vas!
 11. @Jean40 kao što možeš da primetiš raid kod nas ovako funkcioniše. Nekome se dopada wither, neko voli cannon, zato stalno i menjamo koncept raid-a kako bismo napravili neku vrstu kompromisa.
 12. Svaka saradnja sa stražarima je protiv pravila. Ukoliko primetiš da neko krši pravila prijavi ga na forumu uz odgovarajući dokaz u vidu video snimka i on će biti sankcionisan. Što se zaštite same po sebi tiče, ona je svakako podložna izmenama i svaki konstruktivan predlog vezan za nju je dobrodošao u novoj temi, jer ovo nije sekcija za predloge već Bug report. Pozdrav.
 13. - Smanjen region za proširenje, crno-žuta linija sada označava u kom delu kule stražari treba da budu da bi se računalo da brane dugme. - Od sada mora da bude više od 50% guarda u blizini dugmeta kako zatvorenici ne bi mogli da prošire pobunu (ako ih ima tačno 50% zatvorenici će proširiti). - Ubačena zaštita kod Black Merchanta za zatvorenike. Zaštitu plaćate $50 000 i od trenutka kada je platite narednih 20 minuta ostali zatvorenici ne mogu da vas napadaju. Zaštitu je moguće kupiti samo 2-3 minuta pred pobunu. Moguće dodatne izmene!
 14. Lt_Hammerman

  Faction Rune

  Mene zanima samo jedna stvar: ako se svi žalite na "OP" rune, zašto ih sami ne napravite? Zašto ne nađete način da ih zaustavite? Ove rune su testirane i napravljene ovako kako bi učinile PVP interaktivnijim i interesantnijim. Možda dođe do promena, možda ne dođe. Ipak, moje lično mišljenje je da je dobro što je uvedena neka strategija u PVP, jer sada onaj ko razmišlja ima šansu da pobedi, dok je ranije pobedu odnosio onaj ko lupi miš X puta u sekundi... Ukoliko imate neki konstruktivan argument napišite ga, trenutno mi se čini da se samo žalite na nešto bez da ste prethodno pokušali tome da parirate. Samo pričate kako su rune previše OP, a ne pada vam na pamet da sigurno postoji način da se to preokrene i pretvori u nešto što može i vama da bude od koristi. Ovo je sve, naravno, samo moje mišljenje. Neko će se složiti, neko neće. To je sasvim na mestu. Ja bih želeo da se svi potrudimo da zajedničkim naporima dođemo do istine, pa samim tim i do bolje i balansiranije igre. Pozdrav i srećno farmanje. EDIT: Ne vidim razlog da bilo ko bilo koga neosnovano optužuje za clicker. Ukoliko smatrate da neko koristi neku nedozvoljenu modifikaciju prijavite nam i mi ćemo proveriti da li je vaša sumnja osnovana ili ne.
 15. Nažalost ne ispunjavaš prvi uslov. Kada to ispraviš napravi novu temu pa ćemo te možda razmotriti kao potencijalnog kandidata za YT rank. Pozdrav.
×
×
 • Create New...