Jump to content

Magical_Strafe

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Positive reputation

About Magical_Strafe

 • Rank
  Newbee

Recent Profile Visitors

1,246 profile views
 1. I gde je tu zabava za ostale igrace koji ne koriste spartan kit? Poenta kitpvpa je sam pvp, ne bezanje. I da ne lefta igras, encka je mnogo za kitpvp.
 2. To sto ti 'neumes' pvp, i samo znas sa tim kitom da igras (nikakvo znanje tu nije potrebno), nije moj problem. Nauci pvp pa ce ti biti jasno zasto nam ovaj kit smeta i zasto nema smisla da postoji ovde.
 3. Iron boots, iron leggings, leather tunic i iron helmet sa stone sharp 4 swordom jos i sa gappovima? Ne bih rekao da je dobra ideja..
 4. Jedna od najgorih odluka na kit pvp-u, je dodavanje ovog kita. Kit nema smisla pocevsi od toga da kit uopste ima encku. Encka na soup pvp je potpuno besmisleno Takodje nesto sto predstavlja jedan ogroman problem kod ovog kita, jeste relog. Kada istekne efekat encke, igrac se moze samo relogovati, uzeti kit, i ponovo dobiti efekat encke. Time postaje bukvalno besmrtan. Kako zakljucujem iz ovoga, kit se treba ''debelo'' promeniti. Pocevsi od armor koji je: Iron boots, iron leggings, leather tunic i iron helmet. Ovaj armor, kombinujuci ga sa stone swordom koji ima na sebi sharpness 4, speedom i enckom, deluje nezaustavljivo. Neke od opcija po meni bi bile: Promena armora u - Full leather sa protection 1 na chestplate i boots. Unbreaking 1 na boots, leggings, helmet. (Sa enckom) Ukloniti encku (Sto bi bilo i najlogicnije jer nijedan drugi kit nema nista osim supa). Stone sword, sharpness 2 unbreaking 1, strenght (extended) potion. Iron boots, chain leggings, leather (protection 1 unbreaking 1) tunic, iron helmet. (Bez encke). Diamond boots, diamond leggings, diamond chestplate, golden helmet, golden sword (sharpness 1,unbreaking 3), slowness effect. (Bez encke). To bi donekle bilo to od mene. Ne znam sta bih vise jos mogao dodati, ali kit bi se stvarno trebao izmeniti. Ovako je besmislen.
 5. http://prnt.sc/e28qy7 http://prnt.sc/e28r6m http://prnt.sc/e28rct http://prnt.sc/e28rm5 http://prnt.sc/e28rta http://prnt.sc/e28s40 http://prnt.sc/e28sf2 Jel bolje sefe?
 6. Od kad se builder daje za plot umesto skilla?
 7. Evo nekih slika sa mog plota http://prntscr.com/e0yxnc http://prntscr.com/e0yy2u http://prntscr.com/e0yye2 http://prntscr.com/e0yyjs http://prntscr.com/e0yyp4 http://prntscr.com/e0yz6q http://prntscr.com/e0yzft http://prntscr.com/e0yztt
 8. 1. mongolia - http://prnt.sc/dta9hi 2. Izmesano - http://prnt.sc/dtperz 3. ItzVapour - http://prnt.sc/dtqr7e
×
×
 • Create New...