Jump to content

dushanbe7

Administrators
 • Content count

  827
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

161 Positive reputation

Recent Profile Visitors

3,797 profile views
 1. Killed by Magic

  [23:29:40] [Server thread/INFO]: DreadNova lost connection: Disconnected [23:29:40] [Server thread/INFO]: [PvP] << DreadNova >> tried to escape combat and was punished! [23:29:40] [Server thread/INFO]: DreadNova died [23:29:40] [Server thread/INFO]: DreadNova left the game Armore ti ne možemo vratiti, bila si u tag-u, konekcija ti je pukla. Ko god da te je tag-ovao ima tvoje iteme. Pozdrav.
 2. Killed by Magic

  Da li mi mozeš reći kad tačno se to desilo, koji dan, koliko sati?
 3. Moze pomoc zas sam dobio ban..

  Dobio si 3 zvanična upozorenja ( warn ), svaki warn ističe kroz 7 dana, ukoliko nakupiš 3 warn-a u roku od tih 7 dana dobijaš automatski ban...
 4. Zeleo bih da kazem nesto u vezi bana...

  http://prntscr.com/no5ivl Predviđena kazna za ovaj prekršaj je veća nego što si dobio, ukoliko imas primedbu i tražiš od nas da postupimo striktno po pravilniku možemo da ti izađemo u susret i da produžimo kaznu za bar još 7 dana. http://prntscr.com/no5j97
 5. 1.14

  Eventualno hoće, kada, ne znamo. Isti je odgovor i za "1.15" verziju.
 6. Nerf na XP sistem?

  Iskreno, problem je više u tome što su stvari prvo agresivno dodate, korišćene u tišini, zatim balansirane i eto problema. - SPAWNER - Dodata je mogućnost da se spawner pokupi i donese u region, kako bi igrac mogao da ima svoju XP farmu u okviru regiona, to je namera, namera nije omoguciti igraču da nagomila 20 spawnera i da farma dan - noć XP. Ukoliko ovo nastavi da bude problem, silk za njih će biti skroz ukinut, spawneri clear-ovani, i vraćamo se na prethodno, 1 spawner, gde god ga našli tamo ostaje, po svom spawn rate. Trenutno imate mogućnost gore navedenog po nešto bržem rate ukoliko neko ima više komada, licno ne vidim problem u tome do te mere da se neko pozali - E imam dvadeset spawner-a u svom regionu, zastp XP ne ide 20x brze... - CD na kopanje je predvidjen samo za igrače koji su novi na serveru kao mera zbog neverovatne kolicine dijamanata koji su iskopani i prodani u vašim shopovima. Samo jedan primer, igrač bucho je za 1h prodao igracu Stefan993, Farzeer preko 600 dijamanta, napominjem u roku od 1h, naravno igrač je uhvaćen i kažnjen. Ovaj metod se nece dugo zadrzati, bice pribegavano novoj metodi u kojima ce se prodati dijamanti oduzimati i refinansirati. Za ovaj deo stvarno razumem frustraciju, normalan igrač ispašta zbog budale, rešićemo ovo. - Ender farme - ako mi mozes u okviru igre objasniti sta je tacno problem enderman farme, pa da nadjemo neko resenje, ti mobovi su ubaceni zarad raznovrsnosti i malo da generalno ozive End kroz koji se pre moglo lutati bez ikakvog straha, sigurniji je od world 1 bio... Potrudio sam se da ispisem odgovore i izdvojio vreme, nadam se da neces shvatiti sve kao kontru i bezvolju da nesto odradimo, kada su kritike konstruktivne onda su cesto i uvazene, kada je kritika hocu PvE nazad onda generalno gubimo interesovanje za sve sto ta osoba ispise naknadno. Vidimo se u igri pa da prilagodimo neke stvari kako bi svi bili zadovoljni.
 7. mute za sta ???

  Reč je u helperu koji se nedavno pridružio timu, biće skrenuta pažnja. Pozdrav.
 8. Ubagovana KGB Grupa

  Reseno je, zaboravili smo da zakljucamo temu.
 9. Pomoc drugu

  Svako je odgovoran za svoj nalog. Igraču već odgovoreno. Pozdrav.
 10. Bres

  Verujem da je ovo u međuvremenu rešeno...
 11. Zaboravio sam sifru od main acc

  Po samom pravilniku - Svaki igrač je odgovoran za svoj nalog, ukoliko si iz nekog razloga zaboravio šifru, ili ti je neko drugi promenio, svu odgovornost i posledice snosiš sam.U tvom problemu ti nažalost ne možemo pomoći. Pozdrav.
 12. Zalba na admina SilentX88

  Meni je izuzetno teško da ovo shvatim ozbiljno. Prvo, da li je neko od igrača kažnjen ili ne nije nešto što bi tebe kao pojedinca trebalo da interesuje osim ako ti sam nisi uključen u navedeno. Igrači koji pišu da bilo šta podržavaju će sledeći put dobiti warn poene za mešanje u tuđu temu u delu foruma Pomoć Admina, jer su izgleda zalutali... Drugo, verovatnoća da bilo ko od nas u admin timu nešto nažao uradi samom serveru je ravna nuli, i manje - više svi su uključeni u ono što se dešava... Što se tiče problema sa spawner-ima, ukoliko postoji prijava za bug in-game, potrebno je da otvoriš temu na odgovarajućem delu foruma, u tvom slučaju Faction i neko će se već pozabaviti sa problematikom. Pozdrav.
 13. INFORMACIJE

  24.03.2019. - Dodatan rad na mob spawn rate-u, hostile mob-ovi se jače spawn tokom noći dok ih preko dana nema toliko, mobova ima u izobilju. Regulisan nenormalan spawn HUSK mob-a. - Dodati sledeći novi mobovi: Zombie Stalker, Skeleton Stalker, Spider Stalker , Guardian Stalker, Charged Creeper, Illusioner, Albino Shulker. Stalkeri su trenutno identicni klasičnim mob-ovima, tu su malo da daju raznovrsnost i deo su određenog rešenja na problem. Guardian Stalker se sada spawn u dubinama okeana. Charged Creeper, postoji šansa da se spawn umesto običnog kripera, dosta retko, ali postoji. Illusioner - klikom ovde možete videti sve o njemu. Albino Shulker ima šansu da se spawn u End city, dosta redak mob. - Rešen problem sa spawner-ima, svi osim BLAZE spawner-a rade kako treba, i možete ih pokupiti sa silk touch-om, šansa da ga uništite pri pokušaju je 25%. - Dodat novi posao, Slayer, ko nije upoznat sa poslovima može sve o njima pronaći na prvobitnom post-u gore. - Ukinut PvP u zoni Spawn-a, dobijate obaveštenje kada uđete i izađete iz sigurne zone. - Rešen bug sa nestajanjem Zombie Villager mob-a, postavite name tag na njega i ne ide nikud. Igrači koji su bili sve vreme online tokom ovih radova su nagrađeni sa Normal i Epic key i zahvljujem se na pomoći i strpljenju.
 14. Slayer job

  Exp ce biti povecan. Sto se tice pigmena, moze da se odradi da daju exp, ali ne i pare, kao i kod minera za stone... I ranije sam rekao, svi ostali poslovi nemaju mogucnost da se dobije oko 25% levela odjednom kao ovaj posao, ubijes 1 zmaja i dobijas 125exp. Ja bih pre farmao zmaja nego sto bih iscrpno udarao mobove, licno sam mislio da ce ljudi tako i razmisljati, 125$ na max lvlu + 125$ random drop= 250$ , a jos ce da bude i quest za to... No, svakako da ce biti promene sa obzirom da je nov, ono cemu se tezi jeste maksimalan balans sa ostalim poslovima ali druga delatnost, da svako moze da bira sta zeli, ali da zarada i mogucnosti budu slicne... Sto se tice para konkretno, nemoj mesati pare koje dobijas kroz job i one koje kao i svi ostali dobijaju kroz drop. Bice odradjen sada jedan update pa cemo da vidimo i da se cujemo da li je bolje.
 15. Hopperi ne rade preko chunk border

  Rešen problem, radiće na dalje kako treba.
×