Jump to content

dushanbe7

Administrators
 • Content Count

  973
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

415 Positive reputation

About dushanbe7

 • Rank
  Forum Junkie

Recent Profile Visitors

5,533 profile views
 1. dushanbe7

  OneBlock

  01.08.2020. Pokrećemo novi OneBlock server umesto SkyBlock servera. Princip igre je sličan, ali nosi sa sobom neke novine... Stvarate se na 1 bloku koji se ponaša kao generator, rušenjem tog bloka prolazite kroz razne faze i dolazite do novih blokova/ mobova. Lična dostignuća, level-i, dnevni questovi, score, rank itd. su samo neki od novina sa kojima će se igrači sresti. Sve u svemu u narednim danima očekujte detaljniji post na ovu temu u kojem će biti sve lepo opisano i objašnjeno. OVO JE JEDINO PRAVO OBAVEŠTENJE NA OVU TEMU, SVE OSTALE PRIČE U OKVIRU JAVNOG CHATA OD STR. IGRAČA SMATRAJTE NEVAŽEĆIM.
 2. Četvrta sezona je 20.07. zavšena. Zahvaljujemo se svim našim igračima na dosadašnjem druženju i nadamo se istom tokom naredne sezone koja će biti započeta u narednih 7 do 14 dana. Sretno kopanje. ( Nova sezona zvanicno počinje sa resetom trenutnog score-a ) Podsećam, igrač Goran_2 ne može ponovo da osvoji poklon nagradu u narednoj sezoni, ukoliko se ipak ispostavi da je igrač Goran_2 br. 1 i na narednoj listi, nagrada u vidu grupe i liquid poena ostaje ista (1x Kompletna HERO grupa + 200 liquid poena) dok poklon nagrada će biti nasumičnim izborom dodeljana nekom od igrača koji se nalaze među prvih top 5 igrača. Cilj ove nagrade jeste da potpomognemo našim igračima na koji god način umemo, kao i da se istovremeno zahvalimo, a ne da bombardujemo jedno te istu osobu poklonima. Sharing is caring. Sretno kopanje! 1. 1x Kompletna HERO grupa + 200 liquid poena + POKLON ( POTREBNO JE DA NAS IGRAČ KONTAKTIRA ) 2. 1x Kompletna LEGEND grupa + 200 liquid poena. 3. 1x Kompletna LEGEND grupa + 140 liquid poena. 4. 1x Kompletna ELITE grupa + 60 liquid poena. 5. 1x Kompletna ELITE grupa + 60 liquid poena. ==> (BANOVAN) 6. 1x ELITE grupa od 14 dana bez KEY-eva i ostalih povoljnosti kompletne grupe + 40 liquid poena. 7. 1x ELITE grupa od 14 dana bez KEY-eva i ostalih povoljnosti kompletne grupe + 40 liquid poena. ==> (BANOVAN) 8. 1x ELITE grupa od 14 dana bez KEY-eva i ostalih povoljnosti kompletne grupe + 40 liquid poena. 9. 1x ELITE grupa od 14 dana bez KEY-eva i ostalih povoljnosti kompletne grupe + 40 liquid poena. 10. 1x ELITE grupa od 14 dana bez KEY-eva i ostalih povoljnosti kompletne grupe + 40 liquid poena.
 3. Trebalo bi da je reseno, ako se desi ponovo pisite, najbolje na discord. Pozdrav.
 4. Sta, sam je u ubio bossa ili sta? Ako moze neka informacija vise...
 5. dushanbe7

  Poklon

  Javio se Rayquazaa koji je osvojio https://www.bloody.pl/products/v7m/, čestitamo na pobedi, nova sezona je u toku, sretno kopanje!
 6. Treća sezona je 01.04. zavrsena, a četvrta zapoceta 20.04. Svi igrači ponovo imaju šansu da svojom igrom dođu do nekih nagrada. Zahvaljujemo se svim našim igračima na dosadašnjem druženju i nadamo se istom tokom naredne sezone. Sretno kopanje. ( Nova sezona zvanicno počinje sa resetom trenutnog score-a ) Podsećam, igrač Rayquazaa ne može ponovo da osvoji poklon nagradu u narednoj sezoni, ukoliko se ipak ispostavi da je igrač Rayquazaa br. 1 i na narednoj listi, nagrada u vidu grupe i liquid poena ostaje ista (1x Kompletna HERO grupa + 200 liquid poena) dok poklon nagrada će biti nasumičnim izborom dodeljana nekom od igrača koji se nalaze među prvih top 5 igrača. Cilj ove nagrade jeste da potpomognemo našim igračima na koji god način umemo, kao i da se istovremeno zahvalimo, a ne da bombardujemo jedno te istu osobu poklonima. Sharing is caring. Sretno kopanje! 1. 1x Kompletna HERO grupa + 200 liquid poena + https://www.bloody.pl/products/v8m/ ( POTREBNO JE DA NAS IGRAČ KONTAKTIRA ) 2. 1x Kompletna LEGEND grupa + 200 liquid poena. 3. 1x Kompletna LEGEND grupa + 140 liquid poena. 4. 1x Kompletna ELITE grupa + 60 liquid poena. ==> (BANOVAN) 5. 1x Kompletna ELITE grupa + 60 liquid poena. 6. 1x ELITE grupa od 14 dana bez KEY-eva i ostalih povoljnosti kompletne grupe + 40 liquid poena. 7. 1x ELITE grupa od 14 dana bez KEY-eva i ostalih povoljnosti kompletne grupe + 40 liquid poena. 8. 1x ELITE grupa od 14 dana bez KEY-eva i ostalih povoljnosti kompletne grupe + 40 liquid poena. 9. 1x ELITE grupa od 14 dana bez KEY-eva i ostalih povoljnosti kompletne grupe + 40 liquid poena. 10. 1x ELITE grupa od 14 dana bez KEY-eva i ostalih povoljnosti kompletne grupe + 40 liquid poena.
 7. dushanbe7

  Vas sistem

  Shvatiću takođe ovo gore napisano da se odričeš svoje nagrade za 4. mesto. ( Nismo zaboravili ni na to da si banovan, više puta )
 8. dushanbe7

  Vas sistem

  Cisto malo da pojasnim, tzv "sezona" postoji ne bi li smo mi poklonili nekom nešto, ti poeni i rank nisu bogom dani, i tvoje ustavno pravo. Znači sezona predstavlja našu volju da nekom nešto nesebično poklonimo i mi odlučujemo kada sezona počinje i kada se završava. Završetak prošle sezone je bio 1. aprila, score igrača tada je zamrznut i danas delimo nagrade za prethodnu sezonu. 20.04. je krenula nova sezona, podstaknuta velikim update-om koji je trajao otprilike 2 nedelje. Takoreći prošlu sezonu smo produžili čak 15 dana. Što se tiče score, privih 10 igrača će biti nagrađeno kao i do sada.
 9. Svako normalan razume da server ne padne sa neba i puf, eto ga tu... Potrebno je uloziti sate trude, niko se nece upustati u posao ukoliko ne postoji dovoljan broj zainteresovanih. U svakom slucaju u planu su eventi poput tih mini servera koji ce se odvijati sa vremena na vreme...
 10. I ti imaš moć da zaustaviš dalje širenje COVID-19. Svi igrači koji izvrše online uplatu ( uplate na račun / PayPal / e-banking ) dobijaju 20% popusta. Svi igrači koji izvrše online uplatu i kupe 2 grupe, dobijaju treću grupu gratis. Upustvo za doniranje
 11. dushanbe7

  Bag report

  Nije pisalo free, na opisu ikonice na koju si kliknuo je pisalo "Plati Kauciju. ( 1075$ )" Poruka o kojoj ti pricas je izasla nakon sto si stisnuo dugme, ne kazem da si cicija, vec govorim da ti nije pisalo da je besplatno i da si stisnuo na dugme da platis, medjutim izbacilo ti je poruku da je besplatno pa si dosao da probas da vratis kintu nazad.
 12. dushanbe7

  Bag report

  Poruka je bila pogresna, koja je sada ispravljena, na dugmetu ti je pisalo da ce te kostati, stim da ti je u chatu izbacilo pogresnu poruku. Samo za 1. kill ikada je free kaucija, za svaki sledeci je sve veca... Pozdrav.
 13. Problem je rešen, ako mogu nekako da ti nadoknadim nesto od itema, javi mi se ingame. Pozdrav.
 14. Survival je prebačen na 1.15.2 verziju. Nether i End svetovi su restartovani. Ništa od stvari nije izgubljeno, nastavljate tamo gde ste stali, igrači koji su imali pokrenute aukcije mogu svoje item-e preuzeti na otkazane/ istekle aukcije.
 15. Prvo što sam hteo da pitam jeste da li te je možda pogodio meteor, ali kažeš da nije, kad tačno se sve ovo desilo?
×
×
 • Create New...