Jump to content

dushanbe7

Administrators
 • Content Count

  957
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

370 Positive reputation

About dushanbe7

 • Rank
  Forum Junkie

Recent Profile Visitors

5,118 profile views
 1. I ti imaš moć da zaustaviš dalje širenje COVID-19. Svi igrači koji izvrše online uplatu ( uplate na račun / PayPal / e-banking ) dobijaju 20% popusta. Svi igrači koji izvrše online uplatu i kupe 2 grupe, dobijaju treću grupu gratis. Upustvo za doniranje
 2. dushanbe7

  Bag report

  Nije pisalo free, na opisu ikonice na koju si kliknuo je pisalo "Plati Kauciju. ( 1075$ )" Poruka o kojoj ti pricas je izasla nakon sto si stisnuo dugme, ne kazem da si cicija, vec govorim da ti nije pisalo da je besplatno i da si stisnuo na dugme da platis, medjutim izbacilo ti je poruku da je besplatno pa si dosao da probas da vratis kintu nazad.
 3. dushanbe7

  Bag report

  Poruka je bila pogresna, koja je sada ispravljena, na dugmetu ti je pisalo da ce te kostati, stim da ti je u chatu izbacilo pogresnu poruku. Samo za 1. kill ikada je free kaucija, za svaki sledeci je sve veca... Pozdrav.
 4. Problem je rešen, ako mogu nekako da ti nadoknadim nesto od itema, javi mi se ingame. Pozdrav.
 5. Survival je prebačen na 1.15.2 verziju. Nether i End svetovi su restartovani. Ništa od stvari nije izgubljeno, nastavljate tamo gde ste stali, igrači koji su imali pokrenute aukcije mogu svoje item-e preuzeti na otkazane/ istekle aukcije.
 6. Prvo što sam hteo da pitam jeste da li te je možda pogodio meteor, ali kažeš da nije, kad tačno se sve ovo desilo?
 7. Prepravka na prethodno, ukoliko ubijete igrača postoji 50% šansa da odete u zatvor. Ne postoji više combat tag koji će vas kažnjavati, tako da ukoliko vas neko napadne a vi želite po svaku cenu da izbegnete PvP možete izaći sa servera u toku borbe i nećete biti kažnjeni.
 8. PvP toggle sada imaju sve donatorske grupe. PvP toggle sada imaju svi igrači ispod level-a 5. Igrači koji su ispod level-a 5 svaki put kada uđu na server zaštita im se automatski aktivira, ukoliko žele da je ugase moraju to svojevoljno da odrade. Ubačen zatvor za spawn kill prekršaje, ukoliko ubijate istu osobu iznova i iznova bićete prebačeni u zatvor iz kojeg ne možete izaći narednih 12h, iz zatvora nije moguće vršiti komande niti učestvovati u chat-u, item-e ne gubite. Iz zatvora je moguće izaći pomoću kaucije koja košta 2150$ preko /help komande. Ikonica se pojavljuje samo kada ste u zatvoru.
 9. Nije Bug, samo te obavestava da je mob dropao token, ako ga vec imas to je to, nista ne dobijas...
 10. Kvalitet nije bas na zavidnom nivou, a ne postoji baš ni jedan video vezan za Minecraft. Pozdrav.
 11. Uskoro novi klip, koji se nikad nije desio. Pozdrav.
 12. Nažalost mi ne možemo ni da razmatramo nešto što ne postoji. Pozdrav.
 13. Bandicam licenca, copyright violation su samo neki od problema, nadam se da te ovo nece obeshrabriti da nastavis sa snimanjem i licnim unapređivanjem, nama je ipak potreban neko ko je već razvio svoj YT kanal, tj. barem da nije na samom početku. Pozdrav.
 14. Pozdrav, kvalitet video snimka nije baš na najboljem nivou, ipak za rad na YT je potreban malo bolji računar... Nadam se da te ovo nece obeshrabriti u daljem snimanju i igranju. Pozdrav.
×
×
 • Create New...