Jump to content

IvkePro

Members
 • Content count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Positive reputation

Recent Profile Visitors

2,205 profile views
 1. ** Veliki poduhvati PvE servera (screenshot sekcija) **

  Legendarni chestroom sa W7, sa preko 10k cestova (na slici se ne vidi ni 1/6 c rooma), gde je ceo pod od dark prismarine i coal blokova, naravno nista bez naseg mukotrpnog snabdevaca uglja @PlayingForFun -a
 2. Bila jednom jedna rupa

  To kad modovi kopaju...
 3. Pomoć

  U regionu imas trustano 5 igraca, pa se zapitaj ko ti je mozda srusio Nema mogucnosti vracanja, sam si odgovoran za to kome dajes pristup regionu.
 4. Prosirivanje regiona

  I ako se poveca generisace se 1-2 woodlanda, neko ce istraziti i opet nece biti dovoljno, jednostavno ko je bio brzi istrazio je (a to se istrazi odma 2-3 dana nakon restarta). Sto se tice claimanja nije dozvoljen jedino WaterTemple, sve ostalo sela, woodlandi, jungle monumenti, piramide, itd je dozvoljeno.
 5. P2

  Naravno da staff tim ne ucestvuje, svaka vrsta nagradjivanja ucestvuju iskljucivo igraci.
 6. predlog za vracanje /is ms

  Pod 1. prvo sete se zalili za /is ms kako morate puno da klikcete 1 po 1 item, sad ti smeta tp, ako ti se ne svidja ti nemoj igrati. Pod 2. ms nema dovoljno prostora za sve iteme koji su trenutno u shopu.
 7. Minecart with hoper

  Mislim da nije bio izbacen samo iz tog razloga, vec i zbog dupliranja itema
 8. Disect

  Ovako, Disect ce dobiti unban, i ako vidim da sa iste IP bude jos neki nick, WonniX ce biti prem banovan. Dogovoreno u toku igre, znaci Lord_Rex,Disect i WonniX, s tim da WonniX ce morati sacekati svoju predhodnu kaznu.
 9. Nick Peloponius/peloponius i titula

  Ako si prvi put se loginovao sa malim p, ne mozes vise sa velikim ulaziti.
 10. lock, jer ova tema se pretvorila u citav razgovor i komunikaciju , odluka je doneta odavno i nema potrebe za dalju raspravu
 11. Moraću i ja da se složim što se tiče global restarta, jer sam i ja sam uložio sate i sate u njega . Od kako znam za server je bilo selidbe regiona na pve i to je upravo ono što ga je izdvajalo od ostalih servera i činilo posebnim , ne vidim zašto bi se sad napravio izuzetak. Ovime će se samo izgubiti bezbroj starih igrača a i donatori. Možda neko ne razume ali mi koji smo proveli 3-4 god igrajući samo pve nebih da tek tako sve ode u vodu. #PrayForPve
 12. Diram lava dok spava :P

  Yep, šta si mislila da će to tek tako proći? nasilje nad životinjama nikako ne tolerišem
 13. Diram lava dok spava :P

  Samo da uđem na server, uništiću te !
 14. Diram lava dok spava :P

  Ne diraj mi mog lava
 15. Problem

  Farma je uklonjena sa razlogom da stvara velike lagove na serveru, jer ta vrsta farme je ustvari redston bug i problem je to sto piston kada se aktivira udara 100 puta za 1 lubenicu. Postoji veliki broj drugih nacina napraviti auto melon farmu pogotovo sada kad ima observer block. Jednostavno ova farma ubija server, govorim iz iskustva jer sam pre imao i ja istu i to 3x vecu, naravno i meni je uklonjena tako da bez ljutnje . Svaka nova napravljena farma ove vrste bice uklonjena.
×