Jump to content

Xx_ProGamer_xX

Game ModPLUS
 • Content Count

  1,196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

127 Positive reputation

Recent Profile Visitors

9,236 profile views
 1. Objasnjeno igracu ingame.
 2. Xx_ProGamer_xX

  lag

  Lag nije do nas nego generalno 1.14 verzija ima problema sa multiplayerom,pokusavali ssmo dosta toga da uklonimo da bi optimizovali server,ali malo je samo pomoglo.Za iteme bice preneto adminima pa ako oni odobre dobices nazad.
 3. Lepo je bilo napisano da ce se dobijati nagrade kako ko bude sagradio itd. vecina nije nista sagradilo,a druga polovina se uopste nije trudilo samo im bilo do nagrade barem da dobiju skin poen.Cestitam jos jednom takmicarima koji su osvojili nagrade i nadam se da ce tako da nastave,a za ostatak sto se bune protiv toga mogu samo da kazem da se vise potrude .Sto se tice bana sam si odgovoran sta ces da uradis za period takmicenja,u ovom slucaju ban.
 4. Ne zelim da komentarisem.
 5. Bice u toku dana ili sutra,treba da se okupi staff tim...
 6. Mozes napravis jednostavnije farme,a uz to i manje laga sebi Ovako mozes sve vrste farmi sugar cane,melon,pumpkin...
 7. Na pocetku skyblocka je receno da ne pokusavate redston sat da pravite zato sto generalno 1.14.4 multiplayer laguje,trenutno ne rade redston satovi,a i takodje ne znam kako je moguce izgubiti 3 dirta,ako dirt nije bio u hopperu.Takodje ako mi mozes kazes koju farmu si pokusao da napravis.
 8. Pogledaj na mojangov support da li se i ostali zale za taj bag ,da je do nas taj bag bi bio odavno fixan i da to vazi samo za multriplayer,a ne za singleplayer. Lock.
 9. SkyBlock je specifican server koji nema fly,al dosli smo u susret i dodali nesto novo,a to "novo" moze da vidi samo igrac koji ulaze trud .Ukratko sve ce te otkriti tokom igre
 10. Imao si vec 2 sanse,obe si iskoristio.Nista od unbana.
 11. Drugi put nemoj da reklamiras tudji server.
 12. Koliko vidim server nije bagovao,sto znaci da je do tebe bilo,a i koliko znam lava je na skyblocku po default minecraftu sto znaci da te ne moze ubije sa 3 bloka nego jedino ako si bio upao u nju sto je verovatno i bilo.
×
×
 • Create New...