Jump to content

Xx_ProGamer_xX

Game Admin
 • Content Count

  1,508
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

199 Positive reputation

About Xx_ProGamer_xX

 • Rank
  Lifetime Commited

Recent Profile Visitors

11,776 profile views
 1. Helper nije u obavezi da mutuje, jedino ako nema nijedan staff na tom pod serveru.Za svako vredjanje/psovanje itd.. imas komandu /report <nick>
 2. Trebalo bi da je fixano.
 3. Xx_ProGamer_xX

  HITOVI

  Sami ste krivi za to,ako vec zelite da igrate bez "manje hitova" onda igrajte onako kako treba kao obican igrac ,anticheat pri ulasku je iskljucen jos odavno i nece biti vracen.
 4. @KeRzZiS verovatno sam bio afk, uglavnom od pocetka sky-a sam rekao da ce rude da gube vrednost kada budete veci is level.To sto mislite e pa aj ja cu samo da kopam i postavljam blokove i bicu top 1 ne moze .Za sto veci is level treba se potruditi.
 5. Ako ste gledali preko komande /is value onda nije tacna vrednost bilo kog bloka...Izmenjene jesu vrednosti,ali naravno nisu na 0 svaki blok nesto vredi.
 6. @Mumbo sto se tice vote crate-a mora da se dobija stone... za challenges ti je komanda /is challenges
 7. Odradjen global restart na skyblock serveru i prebacen na 1.15+ verziju. Za vise informacija: https://forum.kgb-minecraft.info/index.php?/topic/17391-skyblock-115/
 8. Zbog tehnickih problema global restart se odlaze za 16.2.2020.
 9. @vladaxxx namerno je iskljuceno zbog velikih farmi...
 10. @Veles izvodljivo jeste,ali igraci bi tako stekovali dirt i kada dodju do velikih para imali bi dosta dirta,a uz sve to i farme...
 11. Nije moguce imati vise tokena u isto vreme.
 12. Xx_ProGamer_xX

  Modovi

  Helperi ne sluze da pomazu moderatoru,i da gledaju pobune,helper je tu da pomaze igracima,kao i sto ime ranka kaze "helper".Ne koristis nick iz igre.
 13. Odlucili smo da prebacimo skyblock na 1.15 verziju, uz to i da uradimo global restart skyblock-a. Ovde mozete da pisete vase predloge za novi skyblock. ( Tacan datum global restarta se jos ne zna )
×
×
 • Create New...