Jump to content

Xx_ProGamer_xX

Game Admin
 • Content Count

  1,388
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

180 Positive reputation

About Xx_ProGamer_xX

 • Rank
  Lifetime Commited

Recent Profile Visitors

10,930 profile views
 1. @KeRzZiS verovatno sam bio afk, uglavnom od pocetka sky-a sam rekao da ce rude da gube vrednost kada budete veci is level.To sto mislite e pa aj ja cu samo da kopam i postavljam blokove i bicu top 1 ne moze .Za sto veci is level treba se potruditi.
 2. Ako ste gledali preko komande /is value onda nije tacna vrednost bilo kog bloka...Izmenjene jesu vrednosti,ali naravno nisu na 0 svaki blok nesto vredi.
 3. @Mumbo sto se tice vote crate-a mora da se dobija stone... za challenges ti je komanda /is challenges
 4. Odradjen global restart na skyblock serveru i prebacen na 1.15+ verziju. Za vise informacija: https://forum.kgb-minecraft.info/index.php?/topic/17391-skyblock-115/
 5. Zbog tehnickih problema global restart se odlaze za 16.2.2020.
 6. @vladaxxx namerno je iskljuceno zbog velikih farmi...
 7. @Veles izvodljivo jeste,ali igraci bi tako stekovali dirt i kada dodju do velikih para imali bi dosta dirta,a uz sve to i farme...
 8. Nije moguce imati vise tokena u isto vreme.
 9. Xx_ProGamer_xX

  Modovi

  Helperi ne sluze da pomazu moderatoru,i da gledaju pobune,helper je tu da pomaze igracima,kao i sto ime ranka kaze "helper".Ne koristis nick iz igre.
 10. Odlucili smo da prebacimo skyblock na 1.15 verziju, uz to i da uradimo global restart skyblock-a. Ovde mozete da pisete vase predloge za novi skyblock. ( Tacan datum global restarta se jos ne zna )
 11. KGB Minecraft staff tim je odlucio da prebaci skyblock na 1.15+ verziju zajedno sa prebacivanjem i global restart . Predstavljamo vam novi skyblock sa puno novosti i izmena,a uz sve to i optimizacije. Dodali smo malo zabave, ovo vam omogucava da srusite celo drvo iz 1 udarca. Ova opcija radi samo za oak, birch i acacia wood. Dodali smo farmer, woodcutter, fisherman, miner i hunter jobs. Komande: /jobs browse ( da pogledate listu poslova ) /jobs join <ime job-a> ( da se uclanite u odredjen posao ) /jobs leave ( da napustite posao ) /jobs stats ( da pogledate vas status ) /jobs info <ime job-a> ( da vidite info od posla ) Za svaki jobs je max level 50. Dodali smo questove, ima 5 vrsta questova:miner, fisherman, hunter, woodcutter, fisherman Kada uradite sve questove barem kod 1 od navedenih npc-a dobijate tag.Vise o tagovima bice navedeno ispod. Dodali smo novi nacin slanja novca. Pay komanda je iskljucena. Komande: /withdraw <suma> ( podizete novac ) Igracu kome bacite papir samo klikne desni klik i dobice novac na nalog. Minimalna suma je 50$ Envoy je event koji ce se odrzava svaki dan u 8h. Komanda je /event preko nje mozete videti za koliko pocinje envoy. Tags dobijate tako sto resite sve questove barem kod 1 npc-a. Tag uzimate pomocu komande /tags Na slici su drugaciji procenti nego ingame! Generator Upgrade otvarate pomocu komande /menu Custom rude dobijate random iz obicnog generatora. Rude mozete prodati kod Miner-a. Limit za seljake je 200. Limit za hoppere je 75. Iskljuceni phantomi. Zbog sadasnjeg laga na skyblocku odlucili smo da dodamo plugin koji brise mehaniku mobova kada se pojavi lag na serveru. Od sada clear lag brise sledece mobove:creeper,zombie,spider,skeleton kada se pojavi lag na serveru. Limit za zivotinje:chicken 25, pig 25, cow 25, sheep 30, rabbit 20, mushroom cow 25. Limit za villager-e je 200. U end svetu ulazite pomocu end portala, koji se dobija u nekom od challenges-a Odlucili smo da promenimo i challenges, skoro svi challenges su promenjeni i naravno oni koji su falili su dodati. Da pristupite challenges-u morate da ukucate /is challenges Hvala svim moderatorima koji su pomogli oko pravljenja skyblock-a! Moguce su dodatne izmene!!
 12. Xx_ProGamer_xX

  pitanje

  Pokusaj preko /is settings da enable.
 13. Xx_ProGamer_xX

  pitanje

  Tnt je namerno iskljucen radi rusenja tudjih ostrva.
 14. Da bi seljaci izgubili trade moras da ga pomeris oko 50 blokova daljine od proslog mesta gde je bio. ( licno testirao )
×
×
 • Create New...