Jump to content

UnbreakableHeart

Administrators
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 Positive reputation

About UnbreakableHeart

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ubaceni mcMMO i Crate pluginovi na Prison serveru. McMMO -Acrobatics: -max lvl 1000 -Alchemy: - max lvl 1000 -Archery: - max lvl 1000 -Axes: - max lvl 1000 -Excavation: max lvl 500 -Fishing: max lvl 1000 -Herbalism: max lvl 1000 -Mining: max lvl 500 -Repair: max lvl 1000 -Smelting: max lvl 1000 -Swords: max lvl 1000 Napomena: Deo mcMMO-a za Party je iskljucen. XP dobijate klasicno, preko XP farme na prisonu (/warp xp) i to je jedina mogucnost za dobijanje xp-a za mcMMO. CRATE Postoje 4 vrste crate-a. Normal, Rare, Epic i Guard. Za prva 3 je isti princip kao i na faction serveru, samo sto je prilagodjeno prison serveru. Npr mozete da dobijete fragmente, kristale, papire za pobunu, unb 4, prot 5 armore i sl. Guard crate- Guardovi mogu da dobijaju crate na svakih 3 dana komandom /gkey. Dobijaju item (cobweb) koji trade-uju kod merchanta(Guard Key Merchant) koji se nalazi u guard shopu, da bi uzeli guard kljuc za crate. Ono sto je novo jeste da postoji mogucnost da dobijete neku od premium grupa u crate-u. U RARE crate-u mozete da dobijete ELITE grupu na 7 dana,u EPIC crate-u LEGEND grupu na 7 dana, u GUARD crate-u VIP na 7 dana. Napomena: Dobijate samo grupu kao grupu, ne ide dodatni novac, claim blokovi na pve-u, skin poeni,ni crate kljucevi. -Jos jedna sitnica je izmenjena. Guardovi koji su izbaceni ce imati mogucnost da se vrate u guard. Jedina kazna za svaki kick iz guarda ce biti rank minus(-) 5miliona. Edit: Encka vracena na regeneraciju 4 na 30sec.
 2. Spremamo vam nesto novo, bice uskoro
 3. Ako hocete se registrujete na nasem serveru morate da skinete anticit. Anticit skidate na nasem sajtu : https://kgb-minecraft.info/downloads.php Kada to uradite onda unzipujete fajl, tj idete desni klik na taj fajl i izaberete opciju "Extract here" (Ili udjete u winrar fajl i dupli klik na kgbac.exe) Dupli klik na ikonicu "KGBac" dok ste na hub serveru Izaci ce vam obavestenje i cucete zvuk, sto znaci da ste pokrenuli anticit. Napomena: -Ako imate nas launcher, morate da skinete poslednju verziju update-a -Ako imate windows10 morate da odobrite preko windows defendera -Ako imate mac ili linux, javite se na team speak Naravno ne smete imati cheat da biste pokrenuli anticheat Ako vam idalje ne bude jasno pogledajte link: https://www.youtube.com/watch?v=xZLQGgGl30A
 4. Ok. Skrenula bih paznju guardovima da se prati njihova aktivnost i da cu od 1. septembra da sankcionisem neaktivne guardove.
 5. Ako je zbog odmora onda je ok. Imacu to u vidu
 6. Vec si stavio sa drugog acc, i tad sam ti potvrdila,pamtim.
 7. U redu je, nemoj da spamujes temu, ne mozemo iste sekunde da vidimo sve.
 8. UnbreakableHeart

  Pobune

  Predlog se odbija, Ivan472 objasnio
 9. Ne prihvatamo nikakve zalbe za prison2.
 10. U redu je, dobro sto si napisao ovako.
 11. Otvorena je prijava za guard grupu. Smanjen je kriterijum na INF1. Tema je otvorena do sutra u 15h. Iz prve ce biti ubaceno 3 guarda (mozda i vise) i to oni koji su najvisi rank od svih prijavljenih. (Znaci ako se prijave INF1 i INF2 izabracemo ovog INF2, a ako se prijave INF1A4 i INF1E2 onda biramo ovog INF1E2, razumete poentu). Nemaju prava da se prijave oni koji su bili izbaceni iz guarda.
 12. Ici cu redom sa odgovorima. - Za pecnice mora da se vidi kako ce tacno i da li ce da se menja, mora da se obave konsultacije - Trazite komandu spawn a iskoriscavate bag /spawn nestonesto tokom pobune? Ne pravite nas ludima - Ovo smo i mi imali u planu, bice reseno - Za clothove imamo posebnu ideju koja je efikasna,ali treba malo vremena dok se odradi to - Ovo za guardove nije los predlog, samo nam treba tootoll da resi oko plugina - Bice ojacani, za 10tak dana najvise - Sredicemo efekte - Videcemo koliko je to izvodljivo i opet, da li se slaze admin tim - Trenutno nemam uopste vremena da editujem knjigu i forum, to cu resiti za 10-15 dana - Mislim da to nece biti moguce ali videcemo - Ubacila sam par njih skoro, ukoliko me moderatori obaveste da treba jos, ubacicu - E blok je i predvidjen da bude tezak, dosta para se uzima za kepovanje tog bloka tako da sumnjam da cemo to dirati Jos bih dodala da admini ovih dana nemaju puno vremena za server i da treba da postoji razumevanje i sa vase strane, trudicemo se da ispravimo sve u sto kracem roku. P.S. @HyperBeast1989 za onu ideju- trenutno ne mogu nista da ti kazem, ni na creative ne mozemo da resimo, jer sto bi dzabe pravio ako ne bude nista od toga, obavesticu te ako se promeni situacija. Ide lock za temu jer sam odgovorila na sve.
×
×
 • Create New...