Jump to content

MusicShockMan

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Positive reputation

2 Followers

About MusicShockMan

 • Rank
  Newbee

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Potvrđujem i ja ( moj prethodni post ima dokaz )
 2. Danas u 9 sam ušao u server, i pojavio sam se padajući u void-u. Srećom nisam izgubio ništa bitno, ali neki drugi igrač možda jeste ili hoće. Skyblock komande u chatu ne rade, gleda ih kao nepoznate. Hvala!
 3. Dobar dan, Vrednosti blokova su se promenili, što za neke blokove nema smisla. Vrednost kamena, cobblestona i blokova koji se prave od njih su sada nula. Jedino blokovi kao što su chiseled stone brick i cracked stone brick vrede jedan poen. Da li je cilj da koristimo samo te blokove, koji nisu lepi za većinu servera? Kažete sa želite da podstaknete kreativnost, ali ovim to nećete postići. Ljudi će samo naći blok koji vredi, a lako ga je dobiti i praviti island od toga. Najbolje rešenje je da vratite vrednost bar stone bricks bloku, ako nećete i običnom ili cobblestonu. Takođe biste mogli sa povećate vrednost plankova, jer su ovako bezvredni ( takođe vrede nula) . Zašto bi neko napravio prelepu kuću od dasaka, kad mu neki neprilagodljivi kamen vredi više? Ukratko, podstaknite svoje igrače boljim vrednovanjem blokova.
 4. Kada zombie ubije villagera nestvori se zombie villager. Kada se villageru koji je tek narastao (nikad nije imao profesiju) dodeli profesija, on dobije neki xp automatski, to ne bi trebalo da se dešava i pravi problem. Hvala!
 5. MusicShockMan

  Restart

  Kada će biti restart sky block servera?
 6. Za dekoraciju, to mu je jedina shvrha.
 7. Trenutno ne postoji ni jedan način da se dobije podzol. Najbolje rešenje bi bilo da se doda u /is ms. Za cenu nisam siguran, možda oko 250? To možete i sami da odlučite :P. Meni je samo bitno da mogu nekako da ga dobijem.
 8. MusicShockMan

  Shematica

  Da li je dozvoljen Shematica mod ? To je mod u koji može da se učita neka građevina i onda da se na serveru vidi hologram te građevina, tako da bi se lakše napravila. Mod ne dodaje nikakve iteme nikakvu vrstu boosta igre.
 9. Hopper minecart je neophodan za mnoge farme.
 10. Zašto ste ukinuli pravljenje hopper minecart-a?
 11. MusicShockMan

  Afk

  Zašto su afk mašine zabranjene, ako je afk dozvoljen. Afk mašine su veoma bitan deo igre i trebale bi da budu dozvoljene.
 12. MusicShockMan

  Tema

  Napisite sta zelite da izgradim
 13. MusicShockMan

  prenos

  Zasto ne mogu da prenesem blaze-a i wither skeletona kroz portal u overworld na is?Ubaci nešto drugo
 14. @Gord3 pa nemoj ni ti da spamas u onoj tvojoj temi o stomperima a ove prethodne komentare ova dva su od @MinecraftRoker ako ne mozes da vidis, a i tema je napisana u septembru !
×
×
 • Create New...