Jump to content

novodobro123123

Helper
 • Content count

  416
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Positive reputation

Recent Profile Visitors

2,337 profile views
 1. za sta mutee??

  Nemas ti sta njemu da trazis ss od poruka niti da sudis da li je on kriv ili ne, on je moderator a ti si igrac. Staff moze da vidi da li je on kaznio kako treba i oni ce to da rese a ne ti da trazis dokaze.
 2. Predlozi

  Ne verujem da bi se to desilo jer te celije u premiumu su prazne sad jer ima manje donatora, ali INF celijama imaju pristup i igraci bez grupa a njih uvek ima i mislim da nikad ne bi bilo tako puno praznih celija kao sada u premiumu.
 3. Predlozi

  Par predloga vezanih za Prison4 server: 1. Dodati još neki način na koji može da se dobije Prison Key. Trenutno je praktično nemoguće dobiti ga, i mislim da bi trebalo da ima još načina na koji može da se osvoji bez plaćanja tokenima. 2. Promeniti (poboljšati) loot iz crate-ova. Normal, Rare i Epic Crate-ovi treba da imaju bolje nagrade. Loot uopšte nije izbalansiran i mislim da je besmisleno da iz Epic Crate-a dobiješ samo jedne p4u3 boots i slično.. 3. Dodati više ćelija u INF bloku. Besmisleno je da jedini način da imaš ćeliju ako si inf rank je da platiš pravim parama. Ako uzmeš ćeliju u nekom bloku samo u toku pobune ces moći da pristupaš sopstvenim itemima i to nema nikakvog smisla. Trebalo bi da ima mnogo više ćelija u INF, 16 ćelija za sve INF igrače nije ni blizu dovoljno... 4. Ubaciti questove. Trenutno ima veliki broj igrača koji su max rank, i jedino što oni mogu da rade na serveru je da igraju pobune. Ovako bi oni (a i svi ostali) mogli da rade questove i da dobijaju nagrade za to. 5. Dodati rankove iznad INF5 i GUARD4. Ne mora biti kao na Prisonu3 ( INF9 i GUARD9, blokovi E i F ), ali kada bi rankovi bili do INF8 i GUARD7 ili tako nešto, mislim da bi bilo mnogo zabavnije i više truda i vremena bi bilo potrebno da se dodje do maximalnog ranka. Ovaj prison se brzo predje i onda više nije zabavan. 6. Potrebno je rework-ovati droge, a i samu kanalizaciju. Ne bi trebalo da samo igrač koji je zadao zadnji udarac na bossu dobija pare za njega, a sve droge su nekako beskorisne u praksi. One treba da daju efekte koji ti mogu biti korisni na Pobuni, a ne kakve daju sada. Kratka Napomena: Ovo je samo moje mišljenje! Hvala na pažnji.
 4. Lepo ogradjena mapa barijerama

  Postoji vise nacina kako moze da se ode tamo.Vecina zahtevaju jump boost2 (inf2), ali ima fora i bez jump boosta da odes izvan mape.Doduse verovatno nece to da srede jer ionako ne mozes nista tamo da radis osim da skocis u void ili da se vrtis iza premium/inf celija...
 5. Predlozi za survival

  Slažem se sa Lt_Hammermanom. Velika je razlika između servera sa PvP i bez PvP.Igrači koji su igrali PvE su ga igrali baš zbog toga - ne moraju da se brinu da će ih neko raidovati (kao na factionu), i ne moraju da se bore ni sa kim da bi bili uspešni na serveru.Sada ti igrači ne mogu da igraju kao nekada i moraju da se prilagode ovim, za njih, velikim promenama.Mislim da bi bilo najbolje da se vrati PvE server i da Survival ostane.
 6. Predlog

  Da znam da bi uticalo i na fragmente.Moglo bi onda da se stavi da samo key mozes da dobijes iz C i D a ne fragmente.Ili da bude smanjena šansa za fragmente ili nešto slično.Verujem da bi admini znali šta da rade u vezi sa time i koliko stone-a treba da se doda.
 7. Predlog

  Koliko sam razumeo: da bismo mi mogli ponovo da iskopamo prison keyeve u A ili B rudniku, moramo da iskopamo neke u C i D.To je prilicno nemoguce zato sto ima previse malo stone-a u C ili D a samo se iz njega moze dobiti obsidian.Ne sećam se kada je zadnji put neko iskopao prison key bas iz ovog razloga.Predlažem da se ubaci vise stone-a u C i D rudnike.Ne moraju da budu potpuno u stone-u kao A i B ali mora da ima više, ovako je nemoguće dobiti prison keyeve. Hvala na pažnji.
 8. Bug na pobuni

  Prvi put vidim nesto poput ovoga, verovatno jer ranije nisam imao priliku da testiram ovo.Pobuna je bila prosirena i ja sam jurio nekog lika koji je bezao u Kantinu.Kada smo izasli iz combata, on je vec bio dole kod zivotinja.Nisam mogao da ga udarim, niti je on mogao mene, kao da nije pobuna uopste.I onda kada se ponovo popeo kod dela sa crate-ovima, opet sam mogao da ga napadam.Ne znam da li je ovako uvek ili se samo sada jedanput desilo, ali jeste bug.
 9. Predloge

  Ludi ste ako mislite da je C bolji od D.Ne samo sto u D ima eme, nego u D moze da se sella clay za po $3 a ne moras da ga peces kao netherrack.I dobija se mnogo vise xp nego u C rudniku, sto je dobro za pravljenje itema.
 10. Staff na prison

  Potpuno se slazem.Nije mi jasno zasto mogu citati tudji tc kada ionako mogu igraci samo da prijave na forumu psovanje i sl. u teamchatu, ne mora guard da cita nas tc.
 11. Bug?

  Na prisonu4, kada si u combat tagu ne mozes kucati komande kao sto su /tc i /msg itd.Ovo je sasvim logicno i normalno.Medjutim jos uvek mozes kucati komandu /r, koja ima skoro pa istu upotrebu kao /msg.To je potpuno nelogicno ako moze /r a ne moze /msg.Da li je ovo slucajno ovako ili je to tako namerno napravljeno iz nekog razloga?
 12. Predlog

  Slazem se sa predlogom.Iako imam donatorsku grupu nije u redu da igraci moraju da plate pravim parama da bi mogli da igraju pobunu (glavnu stvar na serveru), nije fer prema njima.
 13. Jel dozvoljena afk masina na creative?

  Lepo pise u pravilim da su zabranjene afk masine na svim podserverima zbog farmanja tokena, /vreme, i zauzimanje slota bezveze.
 14. by:Njovica jer ItzGoliath napusta server

  Posto su itzgoliath i djura napravili od D rudnika D Drva, resio sam i ja nesto da uradim sa Guard rudnikom .Sad nije G rudnik, vec G Mesavina drveta, clay-a, i malo vune dokazi:http://www.pics.rs/i/j8kVe http://www.pics.rs/i/IFxCP http://www.pics.rs/i/LDJ0k
 15. Pitanje

  Pa instaliraj anti cit
×