Jump to content

Marijaa

Members
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Positive reputation

Recent Profile Visitors

1,925 profile views
 1. Neko desavanje?

  Posto poslednjih dana na prisonu znatno opada broj igraca, fokus staff tima je na factionu trenutno (takodje i igraca), ukoliko imate malo slobodnog vremena za prison mogli bi da napravite ili organizujete neko desavanje, da bude neceg zanimljivog, na primer neki turnir ili tako nesto, samo dajem predlog i osetila sam potrebu jer se upravo zavrsila pobuna koja je bila u 21h i na kojoj smo bili samo nas devetoro, od toga 4-5 guarda. Ne znam do cega je, ne znam ni sto je broj igraca na celokupnom serveru toliko opao ali moglo bi nesto da se smisli, nesto da privuce paznju. Zanimaju me tudja misljenja pa ako bi bili fini da podelite to sa mnom i ukoliko imate neku ideju, da to napisete. Hvala i pozdrav.
 2. Nick na forumu

  Na serveru igram sa nickom Marijaa, ovde na forumu mi je pisalo da je taj nick vec zauzet. Da ne dodje do zabune ili brisanja/uklanjanja mog profila ovde - morala sam da se prijavim kao Marijaaa. Ukoliko to moze nekako da se ispravi, u redu, ukoliko ne, bar da napisem da se zna. Pozdrav.
 3. Prison 3

  Strava i uzas...
 4. Uspomene sa Prisona 2

  Ovo nisam smela da izostavim @nhoky97
 5. Uspomene sa Prisona 2

 6. celija by njolee :D

  Mogao bi neki drop armora danas 😜
 7. Upad na acc

  Mislim da sam dovoljno zrela da je ne dam nikome, kao sto je nisam ni dala, ne znam kako je usao...
 8. Upad na acc

  Danas u toku dana neko mi je upao na acc, pokupio iteme, novac kao i celiju na prisonu, sumnjam na igraca Vladimir_Lobanov pa ukoliko je moguce da se proveri ip adresa sa koje je doticna individua usla. Molim za pomoc, javila sam se na ts-u medjutim receno mi je da to objavim na forumu. Unapred hvala.
 9. Za Admina

  Hahahahahhahahahh😂😂😂
 10. Nadam se da je ovo pravo mesto za ovu temu.

  Ne bih trebala da se mesam ali uglavnom se igraci jave nekome od admina na tsu i kazu im sve oko prebacivanja pa pokusaj i ti tamo😊
×