Jump to content

tootoll

Administrators
 • Content count

  1,618
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tootoll

 1. Pomoc

  Ja ne vidim da je nalog kickbuttpotato ikada uso na server
 2. Prebacivanje naloga

  Nalog nije tvoj licno tako da prebacivanje nece da bude izvrseno.
 3. lag na skyblocku

  Zoa mi je al to ne radimo.
 4. Gde pise da ne smeju modovi

  Smanjenje kazne sa perma na na 14 dana.
 5. Treba mi pomoc

  Java stranica za skinanje je https://www.java.com/en/download/manual.jsp Windows Offline java za 32 bita Win https://javadl.oracle.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=236886_42970487e3af4f5aa5bca3f542482c60 A ako imas 64 bita windows onda dodatno pored za 32 instaliras i za 64 bita sa ovog linka Windows Offline (64-bit) https://javadl.oracle.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=236888_42970487e3af4f5aa5bca3f542482c60 Proveri i da li si instalirao drajvere za graficku kako treba. Ukoliko se ne snadjes dodji na TS posle 17:30 danas da proba neko da ti pomogne preko team viewer-a.
 6. Ubagovan skin poen

  Nije vec je on sam stavio taj skin Doticni je imao sat vremena da odluci koji skin zeli sto se vidi iz prilozenog da je pokusao cak 31 put to da ucini u tih sat vremena. Po isteku vremena ostao mu je normalno zadnji skin ma kakav on bio postojao ili ne koji je pokusao da ukuca. Ja iz prilozenog ne vidim nigde problem da je nastao greskom servera vec da je igrac sam napravio sebi problem i po prilozenom ne mogu drugacije da reagujem osim da ovo svrstam ko temu il ti zahtev za pomoc admina bez osnova. Pozdrav.
 7. Problem sa serverom.

  Ne vidim odakle tebi ideja da proveravas da li neko ima pravo ili ne.
 8. razlog?

  Dodatno s tim da nepravilnosti nisu nadjene apel moze da se uputi onome ko je izdo kaznu. Al ja da proveravam nekome racunare svaki put kad se nekom cefne ne pada mi napamet niti je iko duzan to da radi. Tiket za podrsku sluzi da se ostavi prostor igracima da vide sa osobom koja je izdala kaznu o problemu. A ne da se zahteva od ikoga dodatna provera.
 9. razlog?

  Razlika izmedju ta dva slucaja su nepravilnosti koje su uocene u prvom slucaju kojih nije bilo u tvom il ti Natem slucaju tako da je zakljucak koriscenje necega. Cega ni ne zelim da znam niti zelim da proveravam kad je nivo objasnjena kroz logove sasvim dovoljan.
 10. Ban

  [20:06:53] TurgutRG [/178.220.6.135] logged in [hub] [20:12:09] BookSHelf [/178.220.6.135] logged in [hub] [20:17:33] TurgutRG [/178.220.6.135] logged in [hub] [20:20:28] Exodus03 [/178.220.6.135] logged in [hub] Player BookSHelf Moderator Xx_ProGamer_xX Reason Cheat Date March 17, 2019, 20:17 Expires Permanent Ban Server Scope * Origin Server kitpvp
 11. Ban

  Post nije u skladu sa pravilima foruma.
 12. Hitno, sifra!

  Pravila su veoma jasna u ovom pogledu. Ukoliko nemas pristup akauntu to znaci da nisi trebala da delis sifru ili akaunt sa drugim osobama.
 13. imas ignore ukoliko te neko nervira na pm. Dodatno ne vidim razlog posta ovde. Ako smatras da je nesto za prijavu ima deo foruma koji je namenjen za te stvari.
 14. Daj bre vise micite ovo

 15. Od kad ima afk ban

  nije trebalo da bude afk ban nego afk masina ban ma teror nesto testiro Ocigledno je fejlovalo bigtime trebalo bi da je reseno juce i maknute kazne a videcu i da ih izbrisem iz istorije.
 16. Token shop bug

  Ja kolko vidim ti 14-og kupio samo key a ne mac sve jedno prosledicu silentu post da proveri.
 17. Izvnjavam se

  Ja kolko vidim receno je spiptare a ne siptarcino pa i opet ko sto je odredjena osoba iznad mene napomenula na primer uvrede. Ukoliko neko nekoga naziva kako oni sami sebe nazivaju ja ne vidim tu problem. Ko sto je receno imas pm pa mi objasni sto je za tebe ta rec uvredljiva kako bih odlucio da preinacim odluku ukoliko nije bila na mestu.
 18. ?

  Post u pogresnom delu foruma
 19. Sta je ovo koji?

  Post u pogresnom delu foruma
 20. Pitanje za SilentX88

  silent radi u drugu ovu nedelju mora pricekas da se oslobodi
 21. Zasto ste Mee banovali ussername MoneyMen

  Ova sekcija je za pomoc admina i nema veze sa izdavanjem kazne. Za sva pitanja i nesuglasice imate tiket za podrsku sekciju na forumu.
 22. Bez razloga odstranjen sam sa servera

  Znaci dan pre toga si igrao a ban si dobio da posle toga, ne vidim u cemu je problem? Zaboravljate da admini mogu da provere da li koristite cit i bez toga da li ste bili online u tom momentu. Da li je to xray, kliker, mod klijent ili pak exploit, sve moze da se proveri i kazna izda pa makar bilo to i posle nedelju dana od vaseg prekrsaja. Normalno greske postoje ponekad i sa nase strane al su uglavnom minimalne. U svakom slucaju ako ti smatras da je greska imas deo foruma gde mozes da vidis da admin jos jednom proveri izdatu kaznu u tiket za podrsku al nemoj da mislis da mozes da tvrdis da nisi ako jesi a kod nas da pise da jesi, dzaba pokusavas u tom slucaju.
 23. Sifra

  Uputstva poslata na PM na forumu
 24. Kickovanje Zbog Spama bez razloga....

  probaj sa novijom verzijom mca ili obrnuto
 25. Ponavljanje problema

  Promeni sifru da budes siguran da ti neko ne ulazi na acc
×