Jump to content

tootoll

Administrators
 • Broj Poruka

  1597
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

445 Positive reputation

Recent Profile Visitors

7829 profile views
 1. Ban

  [20:06:53] TurgutRG [/178.220.6.135] logged in [hub] [20:12:09] BookSHelf [/178.220.6.135] logged in [hub] [20:17:33] TurgutRG [/178.220.6.135] logged in [hub] [20:20:28] Exodus03 [/178.220.6.135] logged in [hub] Player BookSHelf Moderator Xx_ProGamer_xX Reason Cheat Date March 17, 2019, 20:17 Expires Permanent Ban Server Scope * Origin Server kitpvp
 2. Ban

  Post nije u skladu sa pravilima foruma.
 3. Hitno, sifra!

  Pravila su veoma jasna u ovom pogledu. Ukoliko nemas pristup akauntu to znaci da nisi trebala da delis sifru ili akaunt sa drugim osobama.
 4. imas ignore ukoliko te neko nervira na pm. Dodatno ne vidim razlog posta ovde. Ako smatras da je nesto za prijavu ima deo foruma koji je namenjen za te stvari.
 5. Od kad ima afk ban

  nije trebalo da bude afk ban nego afk masina ban ma teror nesto testiro Ocigledno je fejlovalo bigtime trebalo bi da je reseno juce i maknute kazne a videcu i da ih izbrisem iz istorije.
 6. Token shop bug

  Ja kolko vidim ti 14-og kupio samo key a ne mac sve jedno prosledicu silentu post da proveri.
 7. Izvnjavam se

  Ja kolko vidim receno je spiptare a ne siptarcino pa i opet ko sto je odredjena osoba iznad mene napomenula na primer uvrede. Ukoliko neko nekoga naziva kako oni sami sebe nazivaju ja ne vidim tu problem. Ko sto je receno imas pm pa mi objasni sto je za tebe ta rec uvredljiva kako bih odlucio da preinacim odluku ukoliko nije bila na mestu.
 8. ?

  Post u pogresnom delu foruma
 9. Sta je ovo koji?

  Post u pogresnom delu foruma
 10. Pitanje za SilentX88

  silent radi u drugu ovu nedelju mora pricekas da se oslobodi
 11. Zasto ste Mee banovali ussername MoneyMen

  Ova sekcija je za pomoc admina i nema veze sa izdavanjem kazne. Za sva pitanja i nesuglasice imate tiket za podrsku sekciju na forumu.
 12. Bez razloga odstranjen sam sa servera

  Znaci dan pre toga si igrao a ban si dobio da posle toga, ne vidim u cemu je problem? Zaboravljate da admini mogu da provere da li koristite cit i bez toga da li ste bili online u tom momentu. Da li je to xray, kliker, mod klijent ili pak exploit, sve moze da se proveri i kazna izda pa makar bilo to i posle nedelju dana od vaseg prekrsaja. Normalno greske postoje ponekad i sa nase strane al su uglavnom minimalne. U svakom slucaju ako ti smatras da je greska imas deo foruma gde mozes da vidis da admin jos jednom proveri izdatu kaznu u tiket za podrsku al nemoj da mislis da mozes da tvrdis da nisi ako jesi a kod nas da pise da jesi, dzaba pokusavas u tom slucaju.
 13. Sifra

  Uputstva poslata na PM na forumu
 14. Kickovanje Zbog Spama bez razloga....

  probaj sa novijom verzijom mca ili obrnuto
×