Jump to content

tootoll

Administrators
 • Content Count

  1,626
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

468 Positive reputation

About tootoll

 • Rank
  Lifetime Commited

Recent Profile Visitors

9,513 profile views
 1. Pusten link teroru videcemo sta ce da kaze
 2. Podrska za 1.13.2 sa optifine HD U E5 lancerom je pustena sinoc. 1.13.1 i 1.13 verzije koje su bez optifinea bice uklonjene sa liste na lanceru u roku od nekoliko dana. Nije potreban dodatni update Lancera da bi vam radilo na novoj verziji. Samo klasika izaberete mc verziju, ponovo ce da skine 1.13.2 i moracete da podesite optifine za njega i video setings ukoliko vam je to potrebno. Takodje je i za 1.12.x verziju stavljen zadnji optifine. U ovom slucaju mislim da necete morati ponovo podesavanja da stavljate vec da ce da vude stara. Pozdrav i zelim vam lepu igru.
 3. tootoll

  glitch B blok

  trebalo bi da je ispravljeno od ovog momenta
 4. Lancer i dalje ceka stabilnu verziju optifinea da izadje. Podrska za 1.13.0 na lanceru ce uskoro da se ukine. Nije potreban nikakav update ni ACa ni Lancera da bi vam radilo na novoj verziji.
 5. Imamo odredjen datum, 27.07.2018 uvece (posle 00~01 nocu) na 28.07.2018 ujutru. Znaci petak na subotu. Ocekujte nemogucnost pristupa igri, ts-u, user delovima sajta,. Sajt ce sam po sebi da radi al ne u celosti dok ne prodje celo odrzavanje. Vreme zavrsetka radova ako bog da pre 6 ujutru ako bog neda ce vidimo Nemojte da zaboravite samo da se konektujete kalsicno preko mc.kgb-minecraft.info a ne preko onih starih tursija itd ip adresa i starih dnsa. Prioritet ce da bude da se konekcija prema mc.kgb-minecraft.info i ts.kgb-minecraft.info vrati do jutra tako da gledajte preko njih da se konektujete.
 6. Redovno odrzavanje galvnog servera ce da se desi narednih dana iza 24h nocu. Mozete ocekivati nemogucnost ulaska na server mozda i do ujutru u 6 sati zavisno od samog toka radova. S tim da se tada i ne ocekuje veliki broj igraca retko koga ima to da pogodi i da ga natera da mozda ode ranije da spava? Tacan dan kada ce se to desiti bice vam naknadno nagovesten ovde u obavestenjima kao i bitne promene ukoliko nastanu ili budu predvidjenje odrzavanjem, kako biste znali sto u tom momentu ne mozete da udjete a uporno pokusavate.
 7. ... je od juce dostupan za update ili skidanje. Trenutni serveri sa 1.13 dozvolom za ulazak su samo hub server. Sama podrska za 1.13 sirice se polako kako izlaze stabilnije verzije i plugini. Ocekujte moguce probleme u startu sa AV kompanijama
 8. Pozdrav drugari. KGB Launcher za 1.13 verziju je dostupan od ovog momenta za update ili skidanje sa glavne stranice naseg sajta. Update lancera je neophodan da bi se pokrenula 1.13 verzija mca, a ako ste probali sa starom verzijom lancera samo obrisite stari 1.13 folder da bi vam se rekreirao novi pri sledecem startovanju. Imajte u vidu da optifine jos uvek za njega nije izasao, meni je kocio na single plejeru ko lood . Takodje imajte u vidu da moze da se desi fals positive detekcija od AV kompanija, gledacemo da se to resi u najkracem slucaju kada problem iskrsne a vi mozete da pomognete u resavanju tog problema prijavom detekcije za nasu aplikaciju kroz vas AV softver za "false positive" ukoliko naidjete na taj problem. Sto se tice samog servera 1.13 jos nije zvanicno podrzan za njega i trebace da prodje neko vreme pre nego sto mozete sa 1.13 da ulazite na server al cete barem da mozete u single plejeru da razgledate novu verziju (ako nemate original mc) .
 9. Pozdrav drugari. Od danasnjeg restarta main cora oko 17h Anticit vise nece da bude obavezan za ulazak na server. Anticit ce sada da postane samo nuzna obaveza tokom kreiranja novog akaunta na KGB serveru. Nemojte da se zavarate misljenjem "ah sada cu da mogu da citujem". Svaki prekrsaj ubuduce vezan za cit usledice zabrani registracije novog akaunta mak banom svih naloga povezanih za tu mak ili IP adresu nebitno koliko osoba koriste taj racunar. Takodje igraci koji su vec blaklistovani ranije za anticit ce da mora da ga koriste i dalje kada ulaze na server (starim citerima ne oprastamo za taj akaunt). Povoljnosti koje dobijate ovim potezom su da cete ponovo putem telefona da mozete da produzujete celije ili da se dopisujete sa drugima preko telefona (iako tako nesto ne podrzavamo). Takodje prestacete da kukate da anticit mora da palite svaki put kada ulazite na server. U buducnosti moze da se desi da uvedemo opicju gde ce korisnik da sam moze da izabere da zakljuca akaunt kroz anticit (da ga pali kada ulazi na server) iz sigurnosnih razloga. Takavom zakljucanom akauntu imace pristup samo osoba koja je registrovala nalog i samim tim niko drugi nece da moze da mu udje na akaunt i obrise pokrade stvari. Normalo da ukoliko vi to zelite mozete i dalje da nastavite da koristite anticit tokom igre ukoliko smatrate da vam je to sigurnija opcija. Ovo sve spada u serverside promene, skidalje nove verzije anticita nije potrebno.
 10. tootoll

  ...

  dzaba ti ekran kada ima lep log
 11. Usledilo je brisanje losih naloga (nalozi cije ime na forumu se ne poklapa sa imenom iz igre) sa foruma (njih nesto ispod 300).
 12. Tag u factionu je promenjen (popravljen) dok ste preruseni. Naime ulaskom u pvp tag nebitno od iniciatora za oba igraca ce da se dropuje prerusavanje umesto sto je do sada bilo samo za inicijatora pvp taga.
 13. tootoll

  Pitanje

  deca su to, nikome nesme da se zabrani da igraju igru kako oni smatraju da je njima zanimljivo
 14. Statusi su resetovani tokom updejta. Igraci da bi usli u lobi sa spavna mogu da kliknu znak na spavnu kako bi pokrenuli ulazak u igru kroz loby, znaci nece vise samo automatski da ih smara za to. Sada igracima radi /spawn komanda koja ih automatski i izbacuje iz igre. Takodje, izmenice se stari loby (mrmumbo ce da napravi novi) ovih dana.
 15. Hub upgrejdovan na 1.12.2, ovo ne pogadja igrace sa nizim verzijama ne brinite a ujedno povecava sigurnost samog servera. Takodje pazite da ne omasite sifru mnogo puta inace cete da dobijete zabranu pristupa serveru. Ovo je dodato ko dodatna zastita za akaunte.
×
×
 • Create New...