Jump to content

iHobbit

Members
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 Positive reputation

About iHobbit

 • Rank
  Forum Junkie

Recent Profile Visitors

3,531 profile views
 1. iHobbit

  Novi plot

  Više plotova mogu imati donatorske grupe VIP, Elite, Legend i Hero. Više informacija o načinu uplaćivanja donatorske grupe na našem serveru možeš naći na sledećim linkovima : 1. 2. 3. 4. . Dodatne plotove ne dodeljujemo na osnovnu njihove popunjenosti. Izuzeci su kada se neki igrači prijave za buildera, a mi smatramo da nismo videli dovoljno od njih, pa dobijaju drugu šansu da se malo više pokažu. Zahtev za novi plot se ne usvaja, jer kao takav ni ne postoji. Tema će biti zaključana.
 2. Ne, ovo nije discord KGB servera. A koliko znam, neće ni biti, a i lepo piše da je taj discord za pb arene, a ja predlažem da se ovakve teme sledeći put ostavljaju u "Zanimacijama", a ne ovde.
 3. iHobbit

  Plot

  Drugi plot se dobija ako se prijaviš za buildera sa prvim, a on ne bude dovoljno dobar, pa ti damo drugu šansu tako što dobiješ još jedan plot na ime nekog staff moderatora/admina. Ali ovo ne znači da trebaš da iskorišćavaš, jer ćemo te izbaciti sa tog drugog plota . Alternativa je da kupiš VIP uz koji dobijaš još jedan plot.
 4. Pogledan je plot od strane nas, moderatora, a i Indile, svakako čeka se odgovor op-ova. Ne brini se, nije ti zaboravljen modreq, niti ti je još odgovoreno.
 5. Pa ti popunjavanjem plota nama pokazuješ da li imaš skilla ili ne. A kada ga ne popuniš, daješ nam utisak da nisi uopšte vredan i sposoban da završiš nešto što si i počeo. I za taj neki "skill" je potreban prostor, u ovom slučaju prostor veličine 100x100 blokova. Kada budemo davali plot 10x10, javićemo ti, mada, ne bi me čudilo da se i tu zaustaviš na manje od polovine.
 6. Zahtev odbijen. Plot mora biti skroz završen. O veličini građevina na plotu odlučujete samo vi, i niko drugi.
 7. iHobbit

  Builder?

  Ne, žao mi je, ali ne ispunjavaš osnovne uslove za buildera.
 8. Zašto da nije? Molim te, razmisli u sebi malo šta to uopšte znači, pa se onda javi. Psovka je psovka, to da li ćeš ti da izmišljaš neke fore da to zaobiđeš, nas ne interesuje.
 9. Nije dovoljno za buildera. Objasniću ti: šta i kako kada budeš online u igri. Potraži me već sad ili sutra na creative.
 10. iHobbit

  2.Plot

  Žao mi je, ali drugi plot ne dodeljujemo za takvu gradnju. Više plotova u tim slučajevima mogu imati samo donatori. Za više informacija o tome kako uplatiti grupu, ostaviću ti linkove ispod : Opisi grupa :Klikni. Naručivanje: KlikKlik! Uputstvo za plaćanje:Stisni.
 11. Da ste danas bili tu sa ostalih 20 igrača na prisonu, kao zatvorenici, pobedili biste pobunu. Predlozi su uvek dobrodošli, iako to ne znači da će biti usvojeni uopšte. Zamolio bih vas da se ovde uopšte ne raspravljate šta vam se svidja, a šta ne. Ne kukajte oko 1.10+ uopšte, jer tu nema šta da se vrati, barem ne verzija, server mora napredovati. Kao što kolega reče: -dajte konkretne predloge. EDIT: Nemojte stvarno koristiti 'quote' opciju, na velike post-ove. Posebno na one sa slikama. Stvarno je nepregledno - što otežava čitanje.
 12. iHobbit

  Zamolba za Buildera

  Ne, arena ne ispunjava uslove da bude dodata na paintball server. Takođe ni plot ne ispunjava uslove za buildera. EDIT: Zamolio bih vas da ne pravite više paintball arene. Neki igrači su to radili, iako im to nije traženo, neke arene su ubacivane, a i većina istih izbačeno
 13. iHobbit

  pianje??

  Pa... Prvo moraš se konsultovati sa adminima, da ti odobre prelazak na drugi acc. Određene stvari i plotovi će ti biti prebacivani samo u slučaju prelaska sa običnog naloga na premium. Ako je taj slučaj i kod tebe, pitaj admine da te prebace, a ako nije, onda ništa.
 14. iHobbit

  DISPENSER

  Ne vidim baš neku veliku razliku između dispensera i droppera u dekoraciji, ali okej.. ?? Creative je server/svet koji je namenjen za pokazivanje kreativnosti, kao što samo ime servera i kaže. Redstone ne spada u nešto takvo, barem ne po izgledu. Dispenseri su ukinuti iz više razloga, posebno zbog zloupotrebe, lag mašina, spamovanja raznih drugih stvari koje dispenser ispaljuje i sl.
×
×
 • Create New...