Jump to content

Architect

Members
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 Positive reputation

About Architect

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 24/02/1999

Recent Profile Visitors

4,124 profile views
 1. Architect

  Shop.

  Gravel je mnogo skup i zbog tolike cijene nismo u mogucnosti da dodemo do odredenih blokova (Concrete), ako vam coarse dirt pravi toliki problem makar onemogucite craftovanje ili pretvaranje iz coarse u obican dirt ili da se ubaci Concrete u shop. [Dodat]--> Prismarine blokovi bi nam dobro dosli u izgradnji ljepseg islanda, jer mnogo je tesko doci preko challenge-a do njih. [Dodat]-->Obican sandstone i red sandstone bi nam takoder dobro dosao a ovako sand da kupujemo i pravimo sandstone to je stvarno mnogo novca. A u ZADRUGU da se doda Wither Rose (0,5$). Molio bih za misljenje i od ostalih igraca u vezi ovoga. Hvala na citanju. Lp.
 2. Architect

  TheKing011

  I bez shopa se prave ogromne pumpkin/melon farme zato sto su odlicne za dobivanje emeralda preko villagera. A i nezz ko bi normalan bacao pare na pumpkin/melon farme kad ih moze sam napravit. Zasto bi ja potrosio vise od 1h da bi pronasao odredeni biom za odredeni blok kad moze neko ko zivi blizu tog bioma napravit shop i prodavat te blokove. Isto tako za odredene farme (spawner farme, guardian i witch farme), jer ja ako nemam u regionu tu farmu kako da dodem do tih blokova osim prodajom preko shopa. A prodaja preko /ah je samo ako je igrac online, sto ako meni treba veca kolicina itema a tog igraca nema na serveru ja moram cekat cjeli dan da on dode na server da bi mogao da dodem do odredenog itema
 3. Architect

  Egg wars spawn

  Za eggwars imamo mnogo spawnova na creative ovaj spawn i nije nesto. Takode spawnove mogu samo graditi builderi i testbuilderi ili igraci koji pomazu builderima/testbuilderima.
 4. Tvoj početak gradnje bio je extra i svi su se s tim složili ali mi nismo gledali samo ljepotu plota nego i koliko je se sagradilo ti sto si sagradio samo 4 toranja malo reljefa i to je to. To sa Shematic je bilo veoma lako skontati da si koristio jer ja koliko znam i koliko sam upućen zamak se pravi tako sto se prvo napravi reljef pa onda napraviš plan gdje ce koji zid i toranj da ide itd. Kod tebe je takode bilo građeno pola tornja pa nastaviš novi i uvijek kad sam se teleportovao kod tebe ti si prestajao gradit ne znam razlog ali mi je bilo sumnjivo.
 5. Dali vi imate dokaz da su tu bili armori ili nesto slicno tome?
 6. Architect

  Builder?

  takvi plotovi ne postoje na nasem serveru i to nije tvoj plot cak sam na tvom plotu nasao afk masinu sto je za kaznu!
 7. Zamolio bi igrace da ako nisu spomenuti u temi ili sa kojom nemaju veze da se ne mijesaju a tebe sto se tice mozes dobiti jos jedan plot da gradis nesto drugo a ovo ti i nije lose.
 8. povis iron farme platforma nesme da ti bude platforma jer ti nece radit
 9. Ja sam mirno dete mama mi rekla da se ne druzim sa prostacima!
 10. Koji je razlog da bi vratili skyblock na 1,8,x ?
 11. Architect

  Zbog cega?

  Od trust komande nema nista pa ti vidi!
 12. Architect

  Zbog cega?

  Sta si ti teo da kazes s ovim?
×
×
 • Create New...