Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. između kojih zgrada i gdje wtffff

  između kojih zgrada WTF
 3. bas vam je ovo logicno

  Uz malo magije i truda uspeces
 4. bas vam je ovo logicno

  Imas parkour na tom levelu to ti je pogresan put a parkour ti se nalazi izmedju zgrade izgradjene od cigle i stone brick
 5. bas vam je ovo logicno

  i kako ja da sad dodem do kapetana amerike a nmg da dodem kod njega wtfff
 6. molim vas da mi pomognete kad udjm u server i ukljucim anticheat hocu da se registrujem a pise mi vec ste registrovani maksimalni broj naloga.
 7. Last week
 8. SPAWNERI

  Sve informacije o HeadHunteru imaš na sledećem linku: https://forum.kgb-minecraft.info/index.php?/topic/14650-headhunters-znacenje/ Uglavnom kada si lvl 1 možeš postavljati samo lvl 1 spawner ( pig ), kada pređeš na lvl 2 možeš postavljati lvl 1 i 2 spawnere itd.
 9. SPAWNERI

  Imas /hh i /rankup. Na svakom lvlu dobijas mogucnost da postavis tako i da uzmes spawner na kom si lvlu,samim tim dobijes mogucnost da farmas na vecem i vece lvlu. Za svaki lvl imas po 1 vrstu spawnera za koje mozes saznati ingame kucajuci samo /hh i redom ce ti pokazati koje zivotinje/mobove dobijas po level-upu
 10. SPAWNERI

  Pozdrav svima, nick u igrici mi je mixonski... Posto je ubacen plugin da se spawner moze dobiti samo sa krampom koji ima "silk touch III" ,ja sam pokusao ali mi je pisalo da moram biti 5 lvl kako bih mogao da ga unistim tj dobijem... A kada sam pokusao da postavim spawner za kravu pisalo je da moram biti 3 lvl.. Kako se ti leveli dobijaju? Hvala unapred.
 11. Pomoc

  Isao sam do njega dole i isto mi kaze
 12. helppp

  hvala puno sad radii
 13. helppp

  Pokusaj ovako udji u minecraft i uradis sledece odi u settings pa chat settings i chat ce ti verovatno stoji kao commands only samo postavi da bude shown i trebalo bi da ti radi lepo.
 14. helppp

  bila sam afk (nemam ni afk masinu ni nista samo sam stajala) tipa 5 min da jedem i kad sam se vratila htela sam da posaljem poruku u main chat (ne msg) na skyblock i nisam mogla da posaljem. pisalo mi je Cannot send chat message. bukvalno sam pocela da igram juce i nisam se ni sa kim svadjala niti ista bukvalno cutim vecinu vremena. moj username je LegallyMaria (kao i ovde samo sto sam pogresno napisala email pa sam morala da napravim legallymaria1 lmao) ako neko moze da mi pomogne bilo bi super. edit: proverila sam sve liste koje imate na dosijeu i nisam ni mute ni ban idk sta se desava. takodje probala sam da udjem pa izadjem par puta i idalje ne radi.
 15. Pomoc

  Odes kod Hulka i uzmes quest, kad ti ispise go to Guard of The time stone tako nes onda tek mozes
 16. Pomoc

  Amm, na event serveru, Time Stone challange, stigao sam do guarda, ali kad ga kliknem napise mi "No more quests available". Zna neko sta trebam da radim?
 17. Ne radi creative

  Trebalo bi da sad radi kako treba.
 18. Ne radi creative

  Server je pao,bice reseno u sto manjem mogucem roku.
 19. Ne radi creative

  Nzm dal je do mene, ali nece da mi udje na creative. Kliknem na ikonicu, samo me izbaci iz GUI-a. Isto ne radi i komanda /creative
 20. Help

  Amm, zabagovao sam u neku kucu iz koje nema izlaza (Pricam o Event Serveru). Zna neko kako da izadjem?
 21. Molba

  Sto se tice shopa /is ms i /warp shop su napravljeni tako da ne bude da imate "sve gotovo na tanjuru" kao sto vecina zeli..Sto se tice svega ostaloga sve ce doci u svoje vreme .
 22. Vec ste registrovali maksimalan broj naloga

  ajde pomoz'te boga vam
 23. Molba

  Vidis, ja vidim samo jednog dobrog helpera tamo, a to je novodobro123123, realno lik je tamo stalno, mod u opste nije aktivan, a The_Beast_Boy ulazi sa vremena na vreme
 24. Molba

  Ne vidim potrebu za dodavanje jos helpera i modova na skyblock,za sve probleme postoji modreq kao i forum,koliko vidim za sada je sve uredu,niko se ne zali,to da se shop menja ili ne nije vasa svrha,ukoliko zelite neku promenu dajte nam predlog, vase razmisljanje,tj cenu i argument zasto bas tu cenu da stavimo,uostalom mini shop cene su menjane vise puta.Ako je predlog dobar razmislicemo o promeni.
 25. Molba

  Ajde molim vas angazujte se malo oko SkyBlock servera. Ubedljivo treba promeniti mini shop, preurediti cene i dodati sve potrebne iteme. Predlazem da se uvede jos jedan helper i da se doda jos jedan mod. Nadam se da ce ovo neko da procita i da shvati da ozbiljno.
 26. Problem sa skinom

  Nisi upravu,meni se nije menjao nijednom,dok njemu jeste. Proveravao sam.
 1. Load more activity
×