Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Što se tiče lisica, zatvorenik mora da bude u Combat Tag-u kako bi stražar mogao da ga udara dok je ovaj u lisicama. Ostalo je rešeno. Pozdrav.
 3. Nema potrebe da imamo dve teme koje govore o istoj stvari. Svaku diskusiju možete nastaviti u gore navedenoj temi, s tim da Archer+ sigurno neće biti obrisan u potpunosti — ukoliko imate neki konstruktivan i originalan predlog za nerfanje tog kit-a rado bismo ga čuli. Pozdrav.
 4. Itslewizzz

  Pufferfish

  Mozes da upecas, kupis od nekog igraca ili dobijes iz crate-a.
 5. HugoSmrkac

  Pufferfish

  Tako sto pecas i ako dobijes dobio si. Ako to nece dodjes kod HugoSmrkaca i on ti proda.
 6. Da archer + da bude obican bow i dia s2 i tako ? Preterao si malo.
 7. Last week
 8. Neka archer+ idalje bude u igri, al da uklone infinity 1 i Punch 2 na bow takodje i na macu kb 2 da se ukloni
 9. SPARTAN99

  Pufferfish

  Kako da nabavim pufferfish na prisonu da pravim water breathing potove?? pls pomoc
 10. Kitovi su izbalansirani,nidje veze Kitovi su 0 ono ili previse slab armor a mac jak a takodje obrnuto...nadjite se na sredini Inace slazem se da se izbaci ovaj kit ili da se nerfa pod hitno
 11. Apsulutno se slažem sa navedenim primeriam Midgeta, jer kb2 je suviše op. Ili da se to malo smanji ili da se ukloni jer stvarno je kit "kids only"
 12. 1. Ne verujem da će se ovo desiti, nema razloga da brišemo bilo koji enchantment. 2. Razmotrićemo. 3. Verovatno će biti urađeno u budućnosti, ne znam tačno kada. ( EDIT: ništa ne obećavam što se vremena tiče, možda bude u daljoj budućnosti, možda u bližoj, videćemo. ) 4. Najverovatnije se neće desiti jer je zaštita nešto što svako treba da može da priušti sa obzirom na to da igrač bez zaštite praktično ne može normalno da igra pobunu. 5. Razmotrićemo.
 13. Ja bih predlozio da se naprave novi prolazi za guard, jer su ovi ostareli i svaki igrac zna za njih..*sem pocetnika*. Ako treba detaljno il da predlozim odakle dokle bi vodili ne bih bas na forumu jer ovo moze svako da procita..
 14. Lt_Hammerman

  Pitanje

  Ne vidim nikakav razlog da se vraća Prison 3, ne treba da se vraćamo u prošlost. Što se novih rankova tiče, nemamo trenutno neke planove za njih, možda ih bude u budućnosti, možda ne, videćemo — trenutno nam to nije prioritet. Pozdrav.
 15. SPARTAN99

  Pitanje

  Pa ili da se dodaju novi rankovi na trenutni prison ili da se vrati prison3 , ali makar pvp da bude 1.8.9?
 16. 1. Sklanjanje kb2 sworda iz upotrebe! 2.Ako moze da se ubaci neki cloth sword za guarde,npr kao royal samo sto ne mogu da dobijaju INF kada ubiju GUARDE. 3.Novi prolazi. 4.Povecanje cene zastite,i dodavanje npr. poena(ubijanje guarda 1 poen) i tako 5 poena i sa tim da se uzima zastita. 5.Prosirenje da se dodaju nove zamke koje ce guardi da placaju kao sto ima sad 4 zamke. To je to od mojih ideja !!!
 17. Lt_Hammerman

  Pitanje

  Nisam siguran da sam u potpunosti razumeo tvoje pitanje — da li te zanima hoćemo li dodavati nove rankove ili želiš da se vrati Prison 3?
 18. SPARTAN99

  Pitanje

  A da se na prison2 dodaju inf rankovi da ima smisla kopati dalje uplacivati grupe I da bude prosto teze da se predje? Ili da stavite prison3 mapu na 1.8.9?
 19. Ovaj kit je sasvim balansiran ne treba da se izbrise nikad. Ubija se vrlo lako cim mu se neko priblizi gine u vecini slucajeva. I najbolje resenje da se igra protiv archer+ je archer+, kao sto se kaze klin se klinom izbija
 20. @KeRzZiS verovatno sam bio afk, uglavnom od pocetka sky-a sam rekao da ce rude da gube vrednost kada budete veci is level.To sto mislite e pa aj ja cu samo da kopam i postavljam blokove i bicu top 1 ne moze .Za sto veci is level treba se potruditi.
 21. Lt sto se mene tice vi i napravite balansirani kit ali midget je lepo rekao sve ja sam na to zaboravio jer bih ja realno voleo da se izbrise taj jer ono kit je za mentole
 22. Izbacivanje archer+ kita , sjajna zamisao ! Ne slazem se !
 23. Cilj nam je da kit-ovi budu međusobno balansirani, a ne da jedan kit u potpunosti slomimo ili izbrišemo, zato dajte neke konkretne predloge za balansiranje Archer+ kit-a a da oni ne podrazumevaju potpuno uništavanje istog.
 24. Krajnje i solidno resenje je da se stavi durability na bow u fazonu max 20 hitaca strelom da ispuca i da se ukine samostalni BowBoost sa istim kitom. Da se makne Kb2 sa maca i ostavi Kb1 ako je moguce jer jer kb2 previse neizbalansirano kao i Bow
 25. Da skrati brat pricu hteo bih da se pozalim na kit archer+. Taj kit je malo suvise broken kit ima kb2 sword i power3 i punch2 s takvim enchentom moze da se svasta radi i malo se pocinju nervirati igraci sve u svemu kit nije balansiran... Prvo pitanje kako da ubijete igraca sa archer+? Ne mozes do veka da izbegavas strele zar ne i kad se priblizis on ce da te udari sa kb2 swordom i onda opet ispocetka ne mozes da ga uhvatis ni s fly kitom jer imas 5 sec letenja i kad sletis opet ga ne mozes uhvatiti jer taj kit kad ga neko malo bolji ili mentalno zaostali igra je tako broken da niko ne moze da veruje koliko je kit mrtvo glup predlazem da se skloni punch s bowa i da se stavi power 2 bez infinitya jer igraci pucaju strele dokle hoce i mogu da beze.. A o 1v1 da ne pricam sad kad se neko s nekim taga "mentalno zaostala osoba" ce uzeti kit i uzeti smetati.
 26. Uprao sam postavio na mom is-u 18 steka emerald blokova ,po /is value ovaj plok vredi 1 lvl i za 18 steka sam samo dobio 77lvl umesto 1152 ,takodje predhodnih dana zalio sam se Pro-u da ne dobijam is lvl-e za chiseld blokove koji vrede 1 poen a ja sam uradio celu plathormu 100*100 zbog cega sam trebao da dobijem 100lvl ,a nisam i Pro me ispalio kako ja ner azumem a njemu je "bzvz " da mi objasni sta se desava. Ocigledno postoji neki problem sa lvl-ovanjem islanda i zeleobih da se to razresi ili ako ,postoji limit za neke blokove do koliko lvl se racuna da mi se kaze. Unapred Hvala.
 27. Ma slazem se, one-sided igra ono zasto se truditi uopste ako si u Temper-u?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...