Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. kachamak90

  Reset

  Znam da je dosadilo da se pita 100 puta isto pitanje, ali moze li neka informacija o statusu i planu za survival server? Rado bih klikao, uplatio grupu i zidao. Nije da ima poente sem razonode i ubijanja vrmena, ali opet, igraci su kao u limbu. Nakon ulozenog vremena, dana igranja, igrac ocekuje da uziva u tome sta je uradio. Ukoliko bih ulozio 50h online u narednih mesec, dva, veoma bi bilo neprijatno da se server resetuje i obrise sve. Sa druge strane, verujem da nisam jedini koji je neaktivan JER ceka reset ili makar razresenje situacije na survival serveru. Natpis sa strane "kraj sezone" je jos vise deprimirajuc, naglasavajuci da se ne nadamo nekom aktivnom odrzavanju i radu na poboljsanju igre ili resavanju problema. Moze li se dobiti makar neka smernica? Znacilo bi da se kaze "server je takav kakav je i radice tako jos minimum 6 meseci". Pa igraci znaju na cemu su. Ovako je sve nekako na pola. Nadam se da ce biti neko razresenje, makar u vidu informacije. Rado bih pozvao osobe koje znam i nastavili da klikamo nakon perioda neaktivnosti.
 4. Yesterday
 5. Last week
 6. @dushanbe7 dodati weekly quest
 7. White_Shadow

  Sezona 11

  slazem se u potpunosti
 8. baqppy

  Sezona 11

  Ukratko vratiti 5. sezonu
 9. Slazem se ali mislim da niko od admina nece ovo videti :o
 10. snowbuys

  Faction Kit god

  Slažem se u potpunosti!.
 11. Slazem se , da idemo malo da se pivpijamo
 12. Earlier
 13. 1ur

  Faction Kit god

  slazem se sa temom
 14. JustAhmet

  Faction Kit god

  sta ima se slazem kad niko nece poslusa ovu temu LOOL
 15. XDeNiro

  Faction Kit god

  Slazem se sa temom.
 16. SekiBg

  Faction Kit god

  Moj predlog je da se na faction serveru slika f top i podele nagrade prva 3 f a ostalo vreme sezone da se iskoristi za kit god(uz koji svi igraci dobijaju 10m i 30 sec cd),i da se doda novi warp "warp krit".
 17. ingame nick: Minekodem Takodje zelim da se izvinim sto su videi snimani bandicamom, videi su pre 6 meseci.Novi video koji sam mozete videti
 18. Zeleo bih da se prijavim za YouTubera na vasem serveru. Trenutno imam dosta vremena pa cu objavljivati dosta vide-a sedmicno... Kanal : https://www.youtube.com/channel/UC5NGpPJCgFCvMjOSaCwJZxw Prvi video : Video sa najvise pregleda(na mom kanalu):
 19. black_unicorn

  Reset

  Drugi svet je dodat sa razlogom. Tada kad je on dodat jedan svet nije mogao da izdrzi vise od 30 igraca i bilo je laga. Bilo je mnogo vise igraca posto je bio pocetak sezone i bilo je naravno zanimljivije, nego sad kada je kraj. Svakako to je korisno, jedan koristis da gradis u njemu, a drugi ti sluzi za resurse
 20. stonebrix

  Reset

  Ostavite 1 svet, mislim da nije bilo potrebe za 2 sveta u ovoj sezoni..
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...