Aerowx 3 Alarmiraj o ovome Admina Napisano September 17, 2018 Molio bih da mi ovaj forum nick iz nekih razloga po mogucnosti izbrisete... Hvala unaprijed!!! Podeli ovu poruku Link od poruke Podeli na drugim sajtovima
Aerowx 3 Alarmiraj o ovome Admina Napisano September 18, 2018 Odgovor? Podeli ovu poruku Link od poruke Podeli na drugim sajtovima
tootoll 438 Alarmiraj o ovome Admina Napisano September 19, 2018 Igraci imaju opcije da sami menjaju nikove, pogledaj u bazi znanja (deo foruma se tako zove) kako se to radi. Podeli ovu poruku Link od poruke Podeli na drugim sajtovima
Aerowx 3 Alarmiraj o ovome Admina Napisano September 19, 2018 Ima razloga zašto, znam ja menjati nick i sve ali imam drugi forum acc preko maila pošto sam od ovog maila zab šifru i jer je taj mail star s ovim accom a bilo je problema s tim mailom. Podeli ovu poruku Link od poruke Podeli na drugim sajtovima
tootoll 438 Alarmiraj o ovome Admina Napisano September 20, 2018 Onda samo nemoj da ga koristis i pusti ga da izdumre. Brisanje akaunta ne vrsimo po zahtevu a i tvoja ip adresa nije ni slicna onoj sa kojim je ovaj forum akaunt registrovan. Mozda si se registorvo preko moba ali ukoliko je nik nevalidan svakako ce da bude izbrisan po redovnom ciscenju losih akaunta sa foruma. Podeli ovu poruku Link od poruke Podeli na drugim sajtovima