Jump to content
Uloguj se da pratis ovo  
alcatrezz

Balans 0

Recommended Posts

Prison3 samo sto se vratio i samo sto je opet postao normalan i dobar server, opet je sve upropasceno.Zar pobune treba da budu 7 guarda vs 8 zatvorenika?

Ima preveliki broj guarda trenutno, aktivnih, i vecina je visok lvl (g7,g8,g9), a od infovca svega nas 2 eventualno 3 igramo op i mi nista ne mozemo da uradimo 7v2.

Ako je moguce kikujte nekoliko guarda jer je ovo stvarno previse, infovci pobedjuju 1 pobunu u 5 dana bas iz ovog razloga.

Toliko od mene nadam se da ce se nesto preduzeti pod ovim pitanjem, inace ce server spasti na 7 guarda vs 1 zatvorenik vrlo brzo.

Ocekujem odgovor od @TerrorBlade97 koji je ubacio ovoliki broj guarda.

  • Like 1

Podeli ovu poruku


Link od poruke
Podeli na drugim sajtovima

Podrzavam to sto je reko alcatrezz, moram dodati prison3 je tek napravljen ali ovo prison3 prison2 nije dobro predlazem da napravite p4 jeste da su neki igraci trazili p2 ali stv nema smisla napravite mesavinu izmedju p2 i p3 i neka bude p4 a ne ovako se dele igraci i prisoni nemaju smisla i samo se neko zali na nesto.

Podeli ovu poruku


Link od poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zasto bi ubacivali p4 p3 je tek izasao skoro... Jednostavno naprave balans sa brojem guarda i tjt. Nije to bas lako napraviti i mapu i sve samo za te neke potrebe a vecina je kukala vratite p2... evo bude po 15-20 igraca i tjt.

Podeli ovu poruku


Link od poruke
Podeli na drugim sajtovima
Guest
Ova tema je zaključana za nove odgovore
Uloguj se da pratis ovo  

×