Jump to content

iTaeyeon

Forum Mod
 • Broj Poruka

  1418
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Everything posted by iTaeyeon

 1. Admin mod

  Sam si kriv. Sledeci put pripazi sta mozes da pises u chatu a sta ne, da ti se ne bi dogadjale iste stvari. Sam si kriv, nista od vracanja itema nazad.
 2. Problemi sa prison serverom

  Reseno. Problem je bio u tome sto su je ubili jer je ulazila preko fona. Kad se osoba ubije, ne moze da pise poruke sve dok ne stisne "respawn" na racunaru.
 3. Vratite vanillu!

  Server nije obrisan vec je pao.
 4. Limit za Hopere na Skyblocku ne radi bas najbolje

  Imas na islandu tacno 90 hoppera. Proverio sam preko WorldEdit-a i lepo pise da je izmenilo 90 blokova, sto znaci da si 40 hoppera nekako preskocio prilikom brojanja.
 5. Prison Quests

  - Dodati questovi. Kada rešite quest dobijate nagradu i određen broj quest poena, pomoću kojih unlockujete nove questove. Guard questovi, Kod Commander-a u Guard bloku. Mining questovi u svakom bloku kod rudnika. Fishing questovi, na /warp ribolov. Questovi kod Butcher-a u kantini. ( /warp kantina ) Questovi na /warp drva, kod Lumberjack-a. Kod DemonHunter-a, na /warp xp. Za sve komande vezane za questove kucate /quests, a evo nekih osnovnih komandi. /quests quit <ime questa> - Otkazujete trenutni quest. /quests stats - Prikazuje vam vašu trenutnu quest statistiku. /quest - Prikazuje vam quest koji trenutno radite. /quests list <broj strane> - Prikazuje vam sve postojeće questove. Ali kako se rade questovi? Prvo treba da nađete lika koji vam daje quest, npr. Commander-a. Zatim treba da odaberete quest koji želite da radite. To ćete učiniti tako što ćete u chat ukucati određen broj da biste izabrali opciju. Na primer, recimo da vam je u chat izbacilo ovo nakon što ste kliknuli desni klik na Commander-a: Hitman Master Keep 1 Master Keep 2 Cancel Ako želite da, na primer, radite quest Hitman, treba da ukucate broj 1 u chat. Nakon toga dobićete opis questa koji ste izabrali i bićete upitani da li želite da radite taj quest, ovako: - Hitman - Kill 10 players and return to the g block. Accept quest? Yes / No Ako želite da radite taj quest, kucate Yes u chat. Ako ne želite, kucate No. Takođe možete raditi samo 1 quest istovremeno. * Mali "easter egg": likove koji vam daju questove ( Commander, Lumberjack, Miner ... ) možete tokom pobune odbaciti palicom, ali će se oni uvek vratiti na prvobitnu poziciju. RUSENJE SA SILK TOUCH ( SVILENI DODIR / DODIR SVILE ) NE RACUNAJU SE BLOKOVI PRILIKOM "BREAK" ( SRUSITI ) BLOKOVE!
 6. Pitanje u vezi render distance opcije

  nije do render distance nego do default spigot spawn rate-a
 7. TeamSpeak3

  Nismo mi teamspeak3 podrska. To se javite tamo na njihovom sajtu pa nek vam oni pomognu.
 8. Neko se registrovao sa mojim nick-om

  sakrio sam ti email iz bezbednostnih razloga
 9. Banovan sam bez razloga

  Unban tema se prihvata jedino sa servera kojeg si banovan(ovaj put HUB) Nadjes HUB sekciju i ides na "ticket za podrsku" i tamo otvoris temu.
 10. Promena acc-a

  imas pravo sve dok ne praviš gluposti i iskoriscavas taj stari nalog. Tipa ako predjes na taj drugi nalog, onda nemas pravo da ulazis na ovaj stari da izbegavas kazne, prebacujes iteme, narusavas namerno igru drugim igracima. Ako se desi zloupotreba, mozes da dobijes ban sa oba naloga. A ako je kojim slučajem prelazak sa ne regularnog mc accounta na regularan (premium) onda citaj ovaj link http://forum.kgb-minecraft.info/index.php?/topic/1808-ingame-promena-akaunta/
 11. Hopper minecart

  nek je, al je moguce duplirati iteme sa njime tkd, nece on biti ubacivan
 12. Hopper minecart

  na ovo pitanje je par puta odgovarano, zbog dupliranja itema.
 13. Nick na serveru mi je Rafael26R

  Koristi lepo nick iz igre. Evo ti link kako da promenis
 14. Banovi za nista (PlayingForFun)

  Igrac pod nickom "GinoSalami1" nikad usao na PvE server nije, takodje unban se trazi u sekciji sa kojeg si servera banovan.
 15. Ban bez razloga

  Igrac pod nickom "Cucko" nikad usao na PvE server nije, takodje unban se trazi u sekciji sa kojeg si servera banovan.
 16. U vezi plota

  jeste, al da bude tvoje original a ne neka kopija
 17. Neaktivnost guarda

  Sto se tice onoga sa vratima, tootoll je jos davno valjda 3-4 puta rekao "ne". Tako da taj predlog nece biti usvojen.
 18. (Pitanje) Prelazak na 1.13

  Ovo prvo nije ni doslo na red da se odluci, i niko nije to u staff timu spominjao. Sto se tice ovog drugog, odgovor je jednostavan: Kad se updatuju svi plugini koji server poseduje na 1.13 verziju
 19. Afk

  AFK masine nisu zabranjene. Zabranjeno je biti afk i raditi nesto, tipa: Otisao si da spavas a pecas ribu. To je zabranjeno. Ako je neko afk to je njegova dobra volja, ali je zabranjeno iskoriscavanje afkanja.
 20. Kada ce restart?

  Pitanje glasi dal ce i opste biti restart, to uopste nije odluceno.
 21. Zglichan border(itemi)

  to nije bag nego je tako namesteno, da kad udjes 3 bloka unutar bordera da te automatski ubije da ne bi doslo do zluopotrebljavanja baza
 22. ALO BRE

  tema ti nije obrisana nego pomerena na mesto gde treba da bude
 23. Ban

  Imaces pravo na zalbu jedino kad budes koristio svoj nick iz igre na forumu. Unban se trazi samo u temama sa onog servera sa koga si banovan. Pomoc Admina ne sluzi za ovako nesto.
 24. Plz help...

  ajde dodji na teamspeak3 i instaliraj TeamViewer 13
 25. Builder Rank?

  plot ti nije za buildera, ovde se ne vidi nikakvo znanje za gradnju. Sve si razbacao, takodje si koristio kuce sa youtube, samo sto si ih preuredio. Za TestBuilder rank treba da budes original, a ovako nesto nije za TB.
×