Jump to content

iTaeyeon

Forum Mod
 • Broj Poruka

  1418
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

174 Positive reputation

About iTaeyeon

 • Rank
  KGB Legendary Curator

Recent Profile Visitors

4440 profile views
 1. Admin mod

  Sam si kriv. Sledeci put pripazi sta mozes da pises u chatu a sta ne, da ti se ne bi dogadjale iste stvari. Sam si kriv, nista od vracanja itema nazad.
 2. Problemi sa prison serverom

  Reseno. Problem je bio u tome sto su je ubili jer je ulazila preko fona. Kad se osoba ubije, ne moze da pise poruke sve dok ne stisne "respawn" na racunaru.
 3. Vratite vanillu!

  Server nije obrisan vec je pao.
 4. Limit za Hopere na Skyblocku ne radi bas najbolje

  Imas na islandu tacno 90 hoppera. Proverio sam preko WorldEdit-a i lepo pise da je izmenilo 90 blokova, sto znaci da si 40 hoppera nekako preskocio prilikom brojanja.
 5. Prison Quests

  - Dodati questovi. Kada rešite quest dobijate nagradu i određen broj quest poena, pomoću kojih unlockujete nove questove. Guard questovi, Kod Commander-a u Guard bloku. Mining questovi u svakom bloku kod rudnika. Fishing questovi, na /warp ribolov. Questovi kod Butcher-a u kantini. ( /warp kantina ) Questovi na /warp drva, kod Lumberjack-a. Kod DemonHunter-a, na /warp xp. Za sve komande vezane za questove kucate /quests, a evo nekih osnovnih komandi. /quests quit <ime questa> - Otkazujete trenutni quest. /quests stats - Prikazuje vam vašu trenutnu quest statistiku. /quest - Prikazuje vam quest koji trenutno radite. /quests list <broj strane> - Prikazuje vam sve postojeće questove. Ali kako se rade questovi? Prvo treba da nađete lika koji vam daje quest, npr. Commander-a. Zatim treba da odaberete quest koji želite da radite. To ćete učiniti tako što ćete u chat ukucati određen broj da biste izabrali opciju. Na primer, recimo da vam je u chat izbacilo ovo nakon što ste kliknuli desni klik na Commander-a: Hitman Master Keep 1 Master Keep 2 Cancel Ako želite da, na primer, radite quest Hitman, treba da ukucate broj 1 u chat. Nakon toga dobićete opis questa koji ste izabrali i bićete upitani da li želite da radite taj quest, ovako: - Hitman - Kill 10 players and return to the g block. Accept quest? Yes / No Ako želite da radite taj quest, kucate Yes u chat. Ako ne želite, kucate No. Takođe možete raditi samo 1 quest istovremeno. * Mali "easter egg": likove koji vam daju questove ( Commander, Lumberjack, Miner ... ) možete tokom pobune odbaciti palicom, ali će se oni uvek vratiti na prvobitnu poziciju. RUSENJE SA SILK TOUCH ( SVILENI DODIR / DODIR SVILE ) NE RACUNAJU SE BLOKOVI PRILIKOM "BREAK" ( SRUSITI ) BLOKOVE!
 6. Pitanje u vezi render distance opcije

  nije do render distance nego do default spigot spawn rate-a
 7. TeamSpeak3

  Nismo mi teamspeak3 podrska. To se javite tamo na njihovom sajtu pa nek vam oni pomognu.
 8. Neko se registrovao sa mojim nick-om

  sakrio sam ti email iz bezbednostnih razloga
 9. Banovan sam bez razloga

  Unban tema se prihvata jedino sa servera kojeg si banovan(ovaj put HUB) Nadjes HUB sekciju i ides na "ticket za podrsku" i tamo otvoris temu.
 10. Promena acc-a

  imas pravo sve dok ne praviš gluposti i iskoriscavas taj stari nalog. Tipa ako predjes na taj drugi nalog, onda nemas pravo da ulazis na ovaj stari da izbegavas kazne, prebacujes iteme, narusavas namerno igru drugim igracima. Ako se desi zloupotreba, mozes da dobijes ban sa oba naloga. A ako je kojim slučajem prelazak sa ne regularnog mc accounta na regularan (premium) onda citaj ovaj link http://forum.kgb-minecraft.info/index.php?/topic/1808-ingame-promena-akaunta/
 11. Hopper minecart

  nek je, al je moguce duplirati iteme sa njime tkd, nece on biti ubacivan
 12. Hopper minecart

  na ovo pitanje je par puta odgovarano, zbog dupliranja itema.
 13. Nick na serveru mi je Rafael26R

  Koristi lepo nick iz igre. Evo ti link kako da promenis
 14. Banovi za nista (PlayingForFun)

  Igrac pod nickom "GinoSalami1" nikad usao na PvE server nije, takodje unban se trazi u sekciji sa kojeg si servera banovan.
 15. Ban bez razloga

  Igrac pod nickom "Cucko" nikad usao na PvE server nije, takodje unban se trazi u sekciji sa kojeg si servera banovan.
×