Jump to content

Farzeer

Helper
 • Broj Poruka

  89
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

27 Positive reputation

Recent Profile Visitors

1553 profile views
 1. bug seljaka

  Nadamo se da je problem rešen. Pozdrav
 2. Zadruga, claim blokovi i spawn rate.

  Igrač je temu otvorio dok poslovi nisu bili dostupni. Bilo bi poželjno da na forumu staviš nick iz igre @asdfghjkl.
 3. pomoc oko mobova

  Mob spawn rate se neće dirati. Na tebi je da dobro ogradiš svoje villagere u jednu prostoriju da zombiji ne mogu da uđu unutra, takođe umesto drvenih vrata stavi recimo iron i ne bi trebalo da bude problema.
 4. Povecani hitpoints cave spider??

  Greška op-a je u pitanju... Rešeno
 5. Dungeon

  Datuma 9.2.2019 je ubačena prva (test) faza Dungeona. Nešto o tome... Kada odete /spawn, na kraju desne staze nalazi se Dungeon portal. U Dungeon ulazite klikom na znak ispred Dungeon portala, potrebno je minimum 2 igrača, kako biste započeli igru (maximum je 3 igrača). Tri grupe mogu da igraju istovremeno (u tri različita Dungeona). Da izađete iz Dungeona kucajte /dxl leave. Kada uđete u Dungeon sa leve strane ćete primetiti ready znak, kliknite na njega kako biste počeli igru. Kada uđete bitno je da se polako krećete kroz Dungeon, polako se šunjajte dok ne povučete prvi wave mobova, u suprotnom umirete jako brzo. Neophodno je da imate Protection 4 i Unbreaking 3 na vašem armoru, takođe bi bilo poželjno da ponesete bar 2 rezervna armora sa sobom. Pored toga ponesite zlatne jabuke, potione za heal, i po mogućnosti strength. Takođe postoji cooldown na Dungeon od 7 dana. Osobine mobova u Dungeonu: Wraith Archer - Slow + punch arrow, teleportuje se kada primi dmg. Wraith Warrior - Ima nešto više HP, sporije udara dok je igrač blizu, ukoliko se igrač odalji, Warrior se teleportuje i zadaje 3 combo udarca. Wraith Sprinter - Nešto manje HP, udara brzo, takođe radi sprint attack combo u kojem zadaje 3 jaka udarca izuzetno brzo, u ovom slučaju razdaljina nije bitna. Wraith Interceptor - Hvata jednog igrača i privlači ga, dok vuče ima wither efekat oko sebe, tada skoro pa i ne prima dmg, zatim se teleportuje na random lokaciju i miruje, tada dobija normalan dmg, nakon par sekundi eksplodira i ponovo vuče jednog igrača. Postoji 10% šanse kada prima dmg da stvori minione. Light Wraith Interceptor - Isti je kao i prethodni, sa 50% manje HP. Wraith Minion - 3 hita su mu potrebna da umre, dosta uništava armor. Ovo je prva (test) faza, boss nije završen. Kada prođe prva faza bossovi će se dodavati, + nagrade su krajnje velike od bossa. Igrači sami moraju da primete taktiku ponašanja bossa, u startu se dobija po 3 života, takođe postoje checkpointi koji se pojavljuju u chatu kada dođete do nijh. Nagrade za obične mobove su pojedinačne, veći mobovi donose veću zaradu. NAPOMENA: Ukoliko primetite neki bug, dužni ste da ga prijavite, u suprotnom će se smatrati da ga zloupotrebljavate. Igrači koji prijave bug biće nagrađeni. Što se tiče questova, biće naknadno ubačeni kada se istestira prvi krug test faze. NAPOMENA: Dungeon ne počinjite ukoliko se bliži restart. Server neće nadoknaditi ništa. Restart servera ide na svakih 6h (počinje od 00) NAPOMENA: Namenjeno za end game, za igrače sa iskustvom i dobrim poznavanjem igre. U suštini po završetku Dungeona možete zaraditi do 5000$ (prva test faza) kasnije će biti drastično veće nagrade.
 6. pomoc oko mobova

  Tema prebačena gde joj je mesto. Pošto sam videla o čemu se radi i čula tvoju priču... Dakle, ti želiš da pustiš villagere da otvoreno hodaju tvojim regionom ali da ih zombiji ne napadaju, što je apsolutno nemoguće ukoliko dobro ne ogradiš svoj region, takođe treba dobro da ga osvetliš da zombiji ne bi mogli da se stvaraju i napadaju villagere. To tako da ih pustiš da sami hodaju i da ih niko ne napada ne može ni u samom minecraftu. Kako tačno misliš da se to reši?
 7. Ovo vise nema smisla, Zbogom

  Ukoliko se predomisliš, uskoro stižu nove stvari, biće baš baš zanimljivo i verujemo da će mnogi novi, a i stari igrači dobiti želju da ponovo zaigraju. Pozdrav.
 8. Ovo vise nema smisla, Zbogom

  Igrači ako su već svesni da je PvP u claimu dozvoljen, trebalo bi da razmišljaju i na taj način da će neko uvek moći da im uđe u region ako nije dovoljno zaštićen. - Ako je recimo region na otvorenom, bilo bi najbolje da se osigurate tako što ćete zatvoriti svaku moguću rupicu gde bi igrač mogao da uđe i samim tim uništi vašu sigurnost. - Svakome može da se desi da ga drugi igrač ubije, i da izgubi vredne stvari, ali ipak ako postoji iole volje i ljubavi prema serveru, nije tako teško povratiti ih nazad. Saosećamo svakako...
 9. Predlozi za survival

  Igrači sami odgovaraju za svoju bezbednost, na vama je da li ćete teleportovati nekoga do sebe i samim tim rizikovati da izgubite sve što vam se nalazi u inventaru ukoliko je taj neko jači PvP igrač od vas. Igrajte pametno, pogotovo ako ste svesni da vaš internet nije dovoljno dobar da biste bar delimično u PvP ušli sigurno i bez briga. Svakome je to moglo da se desi, saosećamo.
 10. Predlozi za survival

  Što se PvP tiče, postoje zone gde je isključen, recimo na stazama spawna i u shopovima ga uopšte nema, sve van toga spada u nesigurnu (PvP) zonu. Što se /pvptoggle tiče, to je opcija koju imaju isključivo donatori (Legend i Hero), i tako će ostati do daljnjeg. Ne slažem se sa rečenicom 'Ne možeš da živiš nigde a da ti neko ne dosađuje sa Combat Tagom' iz razloga što je verovatnoća da se sretneš sa nekim igračem u divljini ravna nuli. A igrač sam bira da li će teleportovati nekoga do sebe i sl. Kada su cave spider spawneri u pitanju i nalaženje istih, sreća prati hrabre, ako odustanete odmah na početku od rezultata neće biti ništa. Svet je veliki, 25000 u svakom pravcu što je i te kako dovoljno da se nađe cave spider spawner ukoliko se odvoji vreme samo za to.
 11. Bug #2

  Proverićemo o čemu se radi...
 12. Poslovi (Jobs)

  Datuma 27.1.2019 su ubačeni poslovi (jobs) na Survival server. Nesto ukratko o tome... Da biste pogledali listu dostupnih poslova potrebno je da ukucate /jobs browse. Da biste izabrali vaš posao, potrebno je da ukucate /jobs join (posao). Primer: /jobs join Woodcutter Da pročitate dodatne informacije o nekom od dostupnih poslova kucajte /jobs info (posao). Da pogledate statistiku nekog igrača kucajte /jobs stats (ime igrača). Da biste pogledali listu najboljih igrača u nekom od poslova kucajte /jobs top (posao). Da biste pogledali trenutan i ukupan iznos vašeg zarađenog novca kucajte /jobs points. Da biste napustili vaš posao ukucajte /jobs leave. Napomena: Što ste veći level više novca zarađujete. 1. Woodcutter: maximum level: 25 (Posao WoodCuttera je da cepa drva.) 2. Miner: maximum level: 15 (Posao Minera je da kopa kamenje, rude itd...) 3. Digger: maximum level: 15 (Posao Diggera je da kopa zemlju, pesak itd....) 4. Fisherman: maximum level: 5 (Posao Fishermana je da peca ribu.)
 13. Predlozi igraca za Survival server

  Razmotriće se za /jobs... Pošto je već pokrenuta tema o predlozima za Survival server, ova će biti lock da se ne bi diskutovalo o istoj temi na dva mesta.
 14. Predlozi igraca za Survival server

  Što se cooldowna tiče, neće biti uklonjen, stavljen je sa razlogom. Da se ne bi spamovala ni voda ni lava i da se ne bi uništavala okolina tuđih regiona.
 15. Zadruga, claim blokovi i spawn rate.

  Možda će se napraviti shop za neke najosnovnije iteme. Warpova neće biti, jer je cilj igre da se do svega što zatreba dođe peške. Što se tiče igrača koji nemaju grupu i nemaju /fly, uz pomoć survival keya za koji je potrebno 300 tokena može da se osvoji fly papir od 60 minuta. Što se claim blokova tiče, limit ne postoji. Kada igrač prvi put uđe na server u narednih 24h dobija free claim blokove (2400), ostale mora da kupuje.
×