Jump to content

MiDget98

Members
 • Broj Poruka

  329
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

46 Positive reputation

Recent Profile Visitors

1021 profile views
 1. Scoreboard

  http://www.pics.rs/i/MH SCOREBOARD mi konstanot nestaje pa se opet pojavi posle nekog vremena i opet nestane...Da li ja uradim nesto pogresno pa ga ugasim ili se sam ugasi tj.nestane ili sta vec ? Ako postoji sansa nekako kako ga mogu opet upalit a ne da cekam,mogu li znati kako..
 2. Ekipica :D

  Kakav je to gang bang Ajmo pegla.. Losi ste
 3. Druga ruka

  Ne slazem se zbog toga jer bi moglo da se stavi i9 kapa ili bilo koja cltoh kapa koja daje speed i mnogo bi pomogla sto se tice kopanja u premium rudnicima. Samim tim msm da je to losa stvar za server.
 4. Problem sa ulaskom na prison

  Hteo bih da dodam da se taj problem i meni desio sinoc... Prvi put mi se desio ali grupu koju trenutno imam(Hero) mi je aktivna oko 10d i nije mi se desio ni jedan put bez sinoc za to vreme.. Dalje nisam isprobavao jer server nije bio pun ali ako bude opet dodji cu na ts ako treba @tootoll
 5. Staff na prison

  Ovim gore nisam hteo da iskazem neki Abuse ili slicno.
 6. Staff na prison

  Da li moze kako da se ukine staffu koji je GUARD ili INF da cita tudji /tc tokom pobune. Ne kazem da to neko radi ali mozda npr. neko kaze u /tc "Ja idem na Lt-a u A ili ja cuvam A i bas Lt ne ode u A" samim tim ne moze da se dokaze da Lt nije citao tc i iskoristio to. Edit : @Lt_Hammerman@Lt_Hammerman iskoristio sam te kao primer da ne bude zabune. **Tako moze da se desi i ako je staff INF igrac samo obrnuto. Mozda je sitnica ali bi staff vrlo lako mogao to da iskoristi.
 7. Prison rs

  Voleo bih da znam na osnovh cega se gleda top 10 igraca na prisonu...po ranku ili?
 8. Ts

  Ts citav dan ne radi,da li je to samo do mene ili do vas?
 9. Aboslutly not a bug.

  Pise lepo sell heads a ne sell emeralds ili sell rune -.-....logika
 10. Miner

  Kad dodje neko sa pve kao nprm @ogio koj ne zna mac drzat a nesto mu ne valja za pvp...
 11. Skem

  Vidim vasu zabranu servera..pola ih igra i ako ima zabranu
 12. Skem

  Nisam dosao da molim ili da se svadjam sa vama radi povracaja novca...dosao sam lepo da mi razjjasnite nesto Posto je igrac @grobar skamao 5 igraca preko foruma i samim tim dobio nenormalnu sumu novca i dobre itema kao sto su forturne4 kramp i sharp6 axe...medjutim igraca nema na baltopu sto vreovatno znaci da je ovo sve bilo isplanirano i da je te pare i iteme dao nekome...ovim putem ne trazim da se igraci koji su dobili pare/iteme sankcionisu vec da pitam smije li se to radit?(primer pozaji mi neko 40m i ja prebacim nekome.i dobijem perm i sj dan novi acc i igram sa tih 40m) I u jednoj temi sam video da je bio trade izmedju 2 igraca i da je 1 igrac dobio svoj deo trade-a i dobio ban dok drugi igrac nije mogao da isppstuje jer je igrac perm banan pa su se igracu koji je banan vratile pare sto znaci da trade nije ispostovan bio....msm da i nas trade nije ispostovan ali dobro(cemu trade preko foruma ako ce igrac biti kaznjen a ovom 2. liku nista...) I posto je totol rekao da nismo isli po pravilima trade da mi kaze de je tacno sekcija za pozaljmnjivane noca ili itema u delu "Trade preko foruma"
 13. Glitch

  To sam uradio ja,imao sam nameru da ti vratim. .ajde sutra kad se vidimo da ti vratim i stek encki ...
 14. Prison3

  Pa lt je uzeo for 4 pick kada je moglo,sada je novi update da in9 moze samo...oko cega se bunis nije mi jasno....svakako lik je inf9 rank...sta hoces da postignes ovime da mi je znat...
 15. Prison3

  Svkako je lik inf9 rank i ima preko 100 poena da ode u inf opet bi ga uzeo...
×