Jump to content

TerrorBlade97

Administrators
 • Broj Poruka

  1022
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

91 Positive reputation

About TerrorBlade97

Recent Profile Visitors

3370 profile views
 1. Trazim unban sa huba.

  Ovo nije mesto za trazenje unban-a. Postoji deo foruma namenjen za to.
 2. Ubaceni novi kit-ovi ] - Barbarian cena 3000$ - SubZero cena 3000$ - Basiliks cena 3000$ - SharkMan cena 3000$ - EagleMan cena 3000$ - Loki cena 3000$ Rework ] Thor upgrade na Thor+ [ Ragnarok ] cena 3000$
 3. Guard etape ] Nagrada zamenjena sa Gold ingot na Diamond.
 4. Zahtev za unban

  Tema na pogresnom mestu.
 5. [ Ubacen auction house. - Komanda kojom pristupate aukcijama /ah. - Aukciju postavljate komandom /ah sell [Cena] Itema kog drzite u ruci. - Postoji mogucnost skidanja aukcije sa aukcijske kuce komandom /ah expired i /ah collect. - Na aukciji su trenutno onemoguceni spawneri. - Minimalna cena itema je 500$ maximalna je 5.000.000$ koju mozete postaviti. - Itemi u collect/expried ostaju 7d ako ih ne uzimate, posle toga se brisu.
 6. Zahtjevam vracanja statistika i inventory-a na kitpvp!

  Reseno sve osim coins i exp, kad budes na serveru javi.
 7. Buff coins sa 1 x (3.0) na 5 x (3.0) - oko 15 coins po ubistvu. Buff exp sa 3-6 exp na 6-18 exp po ubistvu. Nerf premium kits armor zastita. Izjednaceno primanje i nanosenje stete sa kit-ovima ( Ninja, Knight i Samuraj)
 8. Balans 0

  @alcatrezz moras malo da naucis i da gubis Uvek je tako jednom jedni win sl. put drugi win. Ne moze uvek jedni te isti onda prison gubi smisao
 9. Kit Dracula - Bug (?)

  Naravno da ne dobijas, nemaju sta da ti daju od efekta. Svima je bio dostupan za 200 coins-a, niko ti nije kriv sto ga tad nisi kupio.
 10. Anti cheat

  Ulazis sa pogresnom verzijom minecrafta. Probaj sa 1.8.9, 1.11.2 ili 1.12.2. Ili imas vise od 1 minecraft pokrenut. Proveri to i ne bi trebalo da ti pravi problem.
 11. Pomoc

  https://kgb-minecraft.info/upustvo-doniranje - Kako popuniti. https://kgb-minecraft.info/potvrda-uplate - Potvrda tj slika uplatnice.
 12. Glasanje za izbacivanje speed2 pota

  Rekao je da id potiona nije kao na 1.8 i da je verovatno nemoguce izvodljivo ili svi speed potioni ili nijedan. Nema vise potrebe za ovakvim temama.
 13. Dodajte nove mape za gun game

  Nema tih opcija za mape, moguca je samo jedna mapa. A ovo za promenu bi moglo ako imate neku zelju, ideju ili predlog.
 14. [ Kit: - Scropion, Minotaur, Demon i Werewolf su dobili ojacane armore, tj cloth je zamenjen, protection je ostao isti. - Ubacena komanda za grupu Hero koja daje unlocker chest, iz kog mozete dobiti bilo koji kit. - Komanda je /ws unlocker.
 15. Ideja za kit

  Predlozi za kit imaju svoju temu.
×