Jump to content

dakisa

Members
 • Broj Poruka

  101
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

12 Positive reputation

7 Followers

Recent Profile Visitors

678 profile views
 1. Neaktivnost guarda

  Trenutno oba moderatora su na odmoru tk da slabo ulaze i ne moze da vide vasu neaktivnost inc ja sam u g vec 2-3 dana i ono da ulazis primetio bi.
 2. Neaktivnost guarda

  xUltraa Minekodem i Jordan_2394. Mine i Ultra ne igraju redovno pobune udju 1 u 3 dana ugase 1 blok i kazu cao tolko od mene kakvi su to guardi vljd treba da se odigra cela buna i da se ulazi redovno bar 1 buna na dan kako mi g koj ocemo winati da winamo kad neki udju 1 u 3 dana i ugase 1 blok i kazu cao. Sto se tice jordana i on je neaktivan al kad udje podje da ugasi blok vidi da ne moze da ugasi da ce da padne i pobegne u pecnice predlazem da se ne moze ulazi tokom pobune u pecnice. Juce u 9 sam igro sam bunu na njih 20 a postoje 7 guarda 2 su na odmoru jedini koj igra aktivno je MiDget98 lt i straja su na odmor ja od kako sam uso u g svaki dan odigram bunu u 3 i u 9 celu msm da se treba preduzeti nesto po tom pitanju da se zamene guardi poz.
 3. Prison Bug.

  Provalio sam da na prison srw kad se stavi da se prodaje neki pot nmpr str2 moz da se ubace prazne boce u cest i prodaju ko str2 potion ili bilo koj drugi potion.
 4. Žao mi je al morao sam ovde da stavim :D

  Vater mng je lako mogu i ja al necu to da radim
 5. Prison3 (NEW), Prison2 (OLD)

  Niko nebi glasao da se ukine p2 jer je mng bolji i svi igraju p2 a i sami smo trazili p2 tj vecina igraca.
 6. Prison3 (NEW), Prison2 (OLD)

  Nama odg niko se ne zali za sad na forumu ;D evo slika kako se kopa p2
 7. Prison3 (NEW), Prison2 (OLD)

  Nema nis od toga prison3 niko ne igra da se ukine prison2 propalo bi sve prison3 0 igraca buvkl prison2 ceo dan po 20-30 igraca pola sa grupama pobune p3 5 igraca pobune p2 50 igraca ovo treba da se lock poz.
 8. Pobuna prison3..

  Mora al dobar je i ovk nekako p3 je samo rip gle p2 kad nije buna bolji je meni server ok tu i tamo XD.
 9. Pobuna prison3..

  Eto vidis prison 2 je bolji i ovk kad nije buna ima vise igraca heheheh.
 10. Balans 0

  Podrzavam to sto je reko alcatrezz, moram dodati prison3 je tek napravljen ali ovo prison3 prison2 nije dobro predlazem da napravite p4 jeste da su neki igraci trazili p2 ali stv nema smisla napravite mesavinu izmedju p2 i p3 i neka bude p4 a ne ovako se dele igraci i prisoni nemaju smisla i samo se neko zali na nesto.
 11. Reg4

  Ne slazem se stim jer danas u 3 na pobuni bili su svi gardovi i evo ja sa guard 3 ubio 2 op lika i niko se ne zali na reg4 osim milosa sto je stavio ovu temu sta ako se smanji reg 4 onda ono svi ce lako padati a de je tu fora svi ce onda iteme gubiti i onda ce se svi zaliti a ovk se milos zali samo jer nikog nije ubio.
 12. D

  Slazem se D je pakao za mreze iz 1 se izadje u 2 te ubace poz.
×