Jump to content

Lt_Hammerman

Game Mod
 • Broj Poruka

  1060
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

58 Positive reputation

Recent Profile Visitors

2255 profile views
 1. Prison bag

  Koristi nick iz igre inace ce ti svaka tema biti zakljucana a moguce su i sankcije na forumu. Lock.
 2. Ekipica :D

  Lock kako tema ne bi otišla tamo gde ne bi trebalo. @Jean40 nemoj pokretati prepirke na forumu.
 3. Ekipica :D

  Fali tu neki guard...
 4. P r e d l o g

  Igrač milos2002_ nikada nije ušao na Prison server. Promeni nick na forumu u nick koji koristiš u igri.
 5. Druga ruka

  Čini mi se da ovo na žalost nije moguće jer je verzija servera 1.8 a ne 1.9+.
 6. .

  Tema je na pogrešnom mestu.
 7. Predlozi za survival

  PvE, sada Survival, se mnogo promenio u poslednje vreme. To više nije onaj miroljubivi server koji svi poznajemo, sada je u pitanju PvP server sa custom world-om i ostalim stvarima koje ga čine posebnim na svoj način. Neko voli Survival, neko ga ne voli, ali to nam je što nam je, ne verujem da će server iz korena da se menja sada kada je već napravljen. Ključna je stvar da svi razumeju da PvE i Survival nisu ista stvar, štaviše potpuno su različiti, kako po ekonomiji, po PvP-u, po worldu i ostalome, tako i po igračima, koji sada često neće prezati od prevara budući da su PvP i tp-kill dozvoljeni. Lično mislim da je jedini način da se nađe mesto za igrače koji ne vole ovakvu vrstu servera pravljenje posebnog PvE-a, kao što smo ranije imali PvE i Survival, pa je to prilično lepo funkcionisalo. Tako bi se našlo mesta za sve. Činjenica je da, kao što mi je i @Farzeer rekla, "dodavanjem PvE-a mnogi igrači bi se prebacili sa Survivala na PvE", ali kad se malo bolje razmisli o tome, to možda i nije tako loše, da svako ima mesto gde će da igra bez stresa. Naravno, ovo su sve samo teorije i predlozi i ne mora da znači da će išta od ovoga biti usvojeno, no čini mi se da bi to bilo savršeno rešenje za ovu temu koja je, čini mi se, napravljena u cilju vraćanja harmonije starog PvE-a. EDIT: Takođe mislim da bi ovo rešenje i smirilo malo žalbe dragog nam Ogia, koji je jedan od onih starih igrača PvE-a i teško podnosi promene. Naravno, nije on jedini s takvim osobinama.
 8. Bug #2

  Ponavlja se ista stvar samo ovog puta sa vodom. Prosto lebdi u vazduhu... http://www.pics.rs/i/WSvv2
 9. Predlog

  Interesantan predlog, samo se mora promisliti o tome koliko bi to uticalo na ekonomiju fragmenata kojih i ovako ima previše na serveru.
 10. Novi kamen mudrosti ?!

  Ti ga zaobiđi i nastavi sa kopanjem; ako bude problematičan biće uklonjen iako mi ne izgleda kao veliki problem.
 11. Kanalizacija Nepravda !

  Moraš se snaći da prodaš drogu; kako neki ipak uspeju da prodaju i ne budu uhvaćeni? To je zbog veštine koju ti očigledno nemaš ako dopuštaš da ti stražari svaki put uzmu drogu. Uostalom, ako ne možeš da se snađeš, možda prodaja droge nije stvar za tebe. To je samo novi način za zarađivanje novca, ako ti ne ide nemoj ga koristiti. Kopanje ti ne predstavlja nikakav rizik budući da niko ne može da ti pretresom uzme rude. Stoga ti savetujem da, ako ti prodaja droge ne ide, prosto nađeš neki drugi način da zarađuješ novac.
 12. Predloge

  2. "Keyall" je kada neki admin podeli svima Crate Keyeve povodom nečega ( npr. povodom Nove godine ). To nije stalan i stabilan događaj, tako da mu se ne zna vreme. Zavisi od dobre volje admina. 5. Cene ćelija su dobro izbalansirane, $1000 dnevno uopšte nije puno, pogotovo za nekog iz A bloka kome ćelija i nije neophodna. 6. Ponavljam, radi se na tome. 8. Neka čeka sutrašnji dan ako mu fale fragmenti. 11. Limit je neophodna mera kako server ne bi pao od prevelikog broja igrača. Donatori imaju privilegiju da uđu bilo kada jer su svoju grupu kupili realnim novcem. 13. Što se tiče rudnika, savetujem ti da se dogovoriš sa ostalim igračima ko će kad da kopa. Ako to ne ide, zaledi grupu i odledi je kada proceniš da je pogodan trenutak za to. 14. Daj neki konkretni predlog oko tokenshopa, nemoj kritikovati njegov trenutni sadržaj jer te niko ne tera da ga kupiš.
 13. Pingeri

  Neko nema mogućnost da nabavi bolji internet; da li sad zbog toga treba da mu se zabrani da igra? Naravno da ne. I te kako je moguće zaustaviti me; mnogo se puta desilo da ste me ubili ili mi onemogućili gašenje bloka. Takođe, ne postoji ni jedno pravilo koje bi zabranilo nekom sa lošim internetom da bude stražar ili igra pobune. Čini mi se da sam odgovorio na temu pa je zaključavam kako bi se izbegli nepotrebni komentari. Verujem da će predlog svakako videti admini.
 14. Predloge

  1. Već imate povremeno takozvani "keyall" koji ovo čini nepotrebnim. Morate da se potrudite za iteme a ne da ih dobijate na tacnu. 2. Imaju već Begginer Tools koji im omogućavaju sasvim solidan početak. 3. Zanimljivo, ali ne znam da li će biti realizovano. 4. Uvek možete da prodajete drugim igračima ako ste isti blok kao oni. Možete praviti i shop u bilo kojoj ćeliji. Stoga mislim da nema potrebe za ovim. 5. Obična ćelija se može iznajmiti na maksimalno 3 dana, Guard, Infamous i Premium do 15 dana. 6. Čini mi se da se trenutno radi na ovome, samo još nije završeno. 7. Videćemo ima li potrebe za ovim, ipak bi i Prison Crate trebalo da ima solidne nagrade sa obzirom na to da košta 300 tokena. 8. Što se cooldown-a tiče, mislim da već postoji od 30 minuta, a siguran sam da neće moći u svako doba da se aktivira pobuna jer bi onda neko mogao da aktivira u 5 ujutru ( kada svakako nema nikoga ) i da pokupi sve pare bez imalo muke. 9. Na ovo je već odgovoreno u drugim temama, neće se menjati. Jezgro i jeste predviđeno da bude retko sa obzirom na to koliko je vredno. 10. D rudnik je bolji od C, C rudnik ima mnogo skoro neupotrebljivog i bezvrednog netherrack-a, dok D sadrži emeralde. Rudnici su prilično dobro balansirani. 11. Trenutno postoje 2 eventa, nije nemoguće da će biti ubačen još neki, ali to još nije potvrđeno niti završeno. Što se limita tiče sasvim je ok, donatori mogu ući kad god požele a limit za obične igrače je 50. 12. Interesantno, razmotrićemo... U svakom slučaju hvala na predlozima, imaćemo ih u vidu kada bude bilo potrebe za nekim promenama.
 15. Bug

  Nikad ranije nisam video da se lava ponaša kao normalan blok... http://www.pics.rs/i/RQlDE http://www.pics.rs/i/nMYsu
×