Jump to content

Lt_Hammerman

Members
 • Broj Poruka

  493
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

18 Positive reputation

About Lt_Hammerman

Recent Profile Visitors

716 profile views
 1. Kit Dracula - Bug (?)

  Kada iskoristim ability kit-a Dracule na Ninji, Samuraju ili Knightu, ne dobijem njihove efekte. Bilo bi dobro da se to popravi ili da se buffuje kit Dracula na sharpness 2 mac zato sto je prilicno slab ovako, s tim da je pola servera kupilo Ninja kit dok je kostao 200 coinsa i ima ga sada kad kosta 2400, pa to bas i nije fer jer mogu i da ga prodaju za vecu sumu novca i da ga koriste kao op kit dok mi ostali nemamo tu mogucnost. Upucuje se neki admin da mi odgovori (cuo sam da je @TerrorBlade97 zaduzen za KitPvP). Pozz.
 2. Kit Hitman - Bug ili sta?

  Igrac Wenabolax me udara rukom (koristeci kit hitman) i skida 8 srca po jednom udarcu, critical daje 10 srca damage-a... Kit je neunistiv, narucito sto mu bow uopste nije potreban pored ruke koja skida 8 srca, kao da ima str25... Molim vas da se ovo resi, kitpvp nema smisla s ovim... Pozz.
 3. Dupli Nalozi

  Voleo bih da dobijem odgovor od nekog Admina...
 4. Predlog

  Ne slazem se, ne treba sve da ti bude servirano na tacnu da samo farmas, iskreno popijes str1 uzmes op mac i cloth armor i nista ti ne mogu, makar taj cloth bio i1... Pozz.
 5. Lisice

  Pa ovako, lisice vise nemaju nikakvu poentu. Meni licno traju oko 3-4 sec, ako mi se ne ubaga encka ne mozete me ubiti. Sprej je jak, al kada clothovi knockbackuju nema nikakvog smisla. Mcmmo je potpuno promenio prison, alcatrezz ili strajja7 sa 800 axes su nemoguci za ubiti... Moj predlog: Onesposobiti prisonera da koristi bilo koje oruzije dok je u lisicama i povecati trajanje lisica. Staviti cap na axes na 500. Pozz.
 6. Arhitect (Centa)

  Tema na pogrešnom mestu, apele za unban treba stavljati u http://forum.kgb-minecraft.info/index.php?/forum/14-ticket-za-podrsku/ , ako se pravila u poslednja 3 dana nisu promenila . Pozz.
 7. [Tutorijal] Kako napraviti skoro ne osvojivu bazu.

  Bilo bi dobro da neki novi Admin napravi novi tutorijal npr. @TerrorBlade97 jer nema smisla da dva nepostojeća klipa stoje u pinovanoj temi... Pozz.
 8. D

  Ja bih samo smanjio količinu mreža a ne bih ih samo stavljao u ćoškove, jer su mreže poenta D bloka. Ali, naravno, led treba skloniti jer je stvarno problematičan. Pozz.
 9. Molim vas..

  Ti INF 1 - 4 rankovi treba malo da se potrude da se rankuju, a ne da ostaneš na INF 1 uzmeš I9 Cloth Armor i ubijaš sve redom... Cloth je unbreakable, a unbreakable P4 (jer je I9 cloth jak kao P4 diamond srmor) je neuništiv sa Regeneration 4 enčkama. Trebalo bi samo da se stavi da bude slabiji od P4 Dmd, ali svakako ne potpuno da se ukine cloth jer on čini ovsj prison jedinstvenim . Pozz.
 10. Dupli Nalozi

  Da li su dozvoljeni dubli nalozi/akaunti, i ako jesu, šta možemo da radimo sa njima a da nije ‘Rušenje Gameplaya’ i ‘Izbegavanje kazne’ ? Ako nisu, kada će biti dozvoljeni? Pozz.
 11. Uplata putem SMS-a

  Imam problema kod uplate putem SMS-a, ne znam kako da uplatim Epic Crate Key, pa ako bi moglo da se napravi uputstvo bilo bi dobro. Naravno to je ako ste omogucili uplatu preko SMS-a iz Srbije, posto ako niste ni ne ocekujem da mi radi. Pozz.
 12. Token shop

  Keyevi: DA Itemi: NE
 13. Hero 3 Meseca | Keyevi

  1. To sam mogao i sam da zakljucim (nije 2 meseca nego 1) 2. Cekam odgovor Admina ne standardnog igraca
 14. Hero 3 Meseca | Keyevi

  Moje pitanje je sledece: Da li, ako uzmem grupu Hero na 3 meseca (2 + 1 gratis) dobijam 15 normal, 15 rare i 15 epic Crate Keyeva (kao da sam uzeo grupu na 1 mesec 3 puta) ili dobijam samo 5 epic 5 rare i 5 normal Crate Keyeva? Ocekujem sto skoriji odgovor. Pozz.
 15. McMMO Update

  Ja ne bih baš uklonio, samo bih stavio lvl cap-a za Axes na 400 max jer dodju 2 prisonera sa 1000 Axes uniste mi 3 seta za 30 sec i onda me lagano ubiju... Plus regeneration 4 encka... (Inace na Factionu je 5 pa su se i tamo zalili na Axes). No da ne skrecemo sa glavne teme, bilo bi dobro da neki Admin napravi detaljan opis svakog McMMO Skilla, sve komande, opis kako se dobija xp i sl. Pozz.
×