Jump to content

Lt_Hammerman

Game Mod
 • Broj Poruka

  729
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

36 Positive reputation

Recent Profile Visitors

1396 profile views
 1. - Dodat Death scythe item za stražare ( Guard ). Uzima se komandom /ulti , i daje heal i health boost efekat na 25 sekundi. Moguće ga je iskoristiti samo na pobuni. Ima cooldown od 3 minuta, i može se uzeti na svaka 3 minuta. Aktivira se desnim klikom.
 2. Update za clotove

  Trebalo bi da je ovo rešeno, lock.
 3. PvP Prijave

  Lt_Hammerman i WTF_JC. [ Guard ]
 4. - Dodati questovi. Kada rešite quest dobijate nagradu i određen broj quest poena, pomoću kojih unlockujete nove questove. Guard questovi, Kod Commander-a u Guard bloku. Mining questovi u svakom bloku kod rudnika. Fishing questovi, na /warp ribolov. Questovi kod Butcher-a u kantini. ( /warp kantina ) Questovi na /warp drva, kod Lumberjack-a. Za sve komande vezane za questove kucate /quests, a evo nekih osnovnih komandi. /quests quit <ime questa> - Otkazujete trenutni quest. /quests stats - Prikazuje vam vašu trenutnu quest statistiku. /quest - Prikazuje vam quest koji trenutno radite. /quests list <broj strane> - Prikazuje vam sve postojeće questove. Ali kako se rade questovi? Prvo treba da nađete lika koji vam daje quest, npr. Commander-a. Zatim treba da odaberete quest koji želite da radite. To ćete učiniti tako što ćete u chat ukucati određen broj da biste izabrali opciju. Na primer, recimo da vam je u chat izbacilo ovo nakon što ste kliknuli desni klik na Commander-a: Hitman Master Keep 1 Master Keep 2 Cancel Ako želite da, na primer, radite quest Hitman, treba da ukucate broj 1 u chat. Nakon toga dobićete opis questa koji ste izabrali i bićete upitani da li želite da radite taj quest, ovako: - Hitman - Kill 10 players and return to the g block. Accept quest? Yes / No Ako želite da radite taj quest, kucate Yes u chat. Ako ne želite, kucate No. Takođe možete raditi samo 1 quest istovremeno. * Mali "easter egg": likove koji vam daju questove ( Commander, Lumberjack, Miner ... ) možete tokom pobune odbaciti palicom, ali će se oni uvek vratiti na prvobitnu poziciju. - Dodat Prison Crate, koji se nalazi na spawnu. Prison Crate Key možete kupiti u TokenShop-u za 300 tokena. - Guard Crate premešten sa spawna u Guard blok. - Dodat kit Uniforma2 za stražare, dostupan svim stražarima koji su Guard 3 ili viši rank. ( /kit uniforma2 ) - Uklonjen cloth oklop, ostavljeni su samo kapa i mač. Takođe od sada svako može kupiti svaki cloth kod Black Merchant-a. Moguće dodatne izmene.
 5. Lisice

  Ovo nije moguće rešiti, lock.
 6. Lisice

  Kako vidim da neke stvari nisu jasne, da objasnim... - Stražari treba da gase pobunu, a ne da se " krcaju ". - Ko igra pobunu, i ko ne igra, nije vaš problem, postoje osobe koje su za to zadužene. - Lisice služe da pomognu u gašenju pobune, ne u ubijanju igrača. - Kada neko iznese predlog, kao što si ti ovde izneo, igrači imaju pravo da ga prokomentarišu, slagali se oni s njim ili ne. Na taj način se vidi da li igrači podržavaju ili ne podržavaju neki predlog, što mislim da utiče i na to da li će predlog biti usvojen. Stoga stvarno mislim da nema potrebe za komentarima gore citiranog tipa. - Postoji sprej, čiji efekat obuhvata više igrača, a svaki stražar koji ima pristup lisicama ima pristup i spreju. Lisice ti mogu, na primer, pomoći da privremeno imobilišeš igrača koji ti u tom trenutku najviše smeta, dok se sprejom, palicom i tejzerom možeš odbraniti od ostalih igrača koji su ti manje problematični u tom momentu. - Imajte u vidu da sprej daje i druge efekte, pored blidness-a, koji ti mogu biti od pomoći ( npr. slowness ). - To što svaki igrač ima pravo da iznese svoje mišljenje o predlogu ne znači da imate pravo da se svađate po forumu. Između te dve stvari postoji jasna razlika.
 7. Lisice

  Poenta lisica nije da vežeš nekog i da ga udaraš dok ne umre, poenta je da iskoristiš lisice tako da ti pomognu u gašenju bloka, npr. da vežeš nekog i pobegneš do bloka da bi ti on ( igrač ) manje smetao pri gašenju.
 8. 1.13

  Daj neki konkretan predlog, ne pomaže nam kad kažeš "neke izmene"...
 9. Bug , ne znam gde da stavim ovu temu pa sam ovde

  Kada kupiš item u TokenShop-u, ako ti je inventory pun, item koji si kupio nestaje. Uostalom, to ti je bilo napomenuto kad si kupovao item.
 10. Da se zna !

  Ovo nije mesto za ovakve teme.
 11. Ideja za novi kit

  Postoji posebna tema za predlaganje kitova, nije potrebno da pišeš novu temu. Evo gde možeš predlagati kitove: http://forum.kgb-minecraft.info/index.php?/topic/5162-predlozi-za-kitove/
 12. Smorcina

  Ovakve teme nema mnogo smisla da pišeš. Daj neki konkretan predlog. A što se tiče toga da se Prison ne igra, to je netačno, od kad je stari Prison ugašen na novi dolazi dosta igrača. Što se tiče nove mape, mislim da nema potrebe za tim. Nove mape se rade najčešće kada se radi global restart, retko se ovako u sred jednog Prison-a ubacuje nova mapa.
 13. Od sada kgbguard iteme dobijate na sledеćim Guard rankovima: - Palica: Guard 1 - Tejzer: Guard 3 - Sprej: Guard 6 - Lisice: Guard 9
 14. Nagrade

  Mislim da nema potrebe za ovako nečim. Sam rank koji imaš ti je nagrada što si se rankovao. Kada se server gasi, pa ti rankovi nestaju, onda ne bi bilo loše da se ovako nešto desi, ukoliko se to ne uredi na drugi način. No, pošto se, koliko mi je poznato, Prison još ne gasi, ne vidim zašto bi se ovako nešto desilo.
 15. Mod

  Rank Moderator možeš dobiti na konkursu ukoliko ispunjavaš određene uslove. Ovako da dobiješ Moda ne možeš. Informacije na linku ispod ( ukoliko ima nejasnoća, slobodno pitaj ). https://mc.kgb-minecraft.info/konkurs/konkurs.php
×