Jump to content

Lt_Hammerman

Game Mod
 • Broj Poruka

  586
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

23 Positive reputation

Recent Profile Visitors

997 profile views
 1. Kako mogu dobiti Youtube rank

  Evo za YouTube rank. Ukoliko te zanimaju sledeći rankovi: VIP ELITE LEGEND HERO, pročitaj https://kgb-minecraft.info/opis-grupa.php . Takođe možeš dobiti KGB rank kada u /vreme imaš više od 15 dana. Za Staff rankove (Moderator npr.) moraš ići na konkurs ( https://mc.kgb-minecraft.info/login/index.php?str=konkurs ). Kako smatram da sam dao potpun odgovor na ovu temu, sledi lock.
 2. ZALBA NA MODA LT_HAMMERMAN

  Ako smem da odgovorim... To što si malopre napisao je skraćenica za psovku, te ne vidim zašto ne bi bilo kažnjivo. Ja bih najradije davao odmah mute, ali ipak dajem warn, kao upozorenje, jer je skraćenica (mada svako zna šta ta skraćenica označava). Ja sam još uvek početnik u poslu Moderatora (ili bolje da kažem TestModeratora), pa nemam iskustva i još uvek se uhodavam u novom poslu.
 3. SkyQuest /challenges

  * Ime Challenga: Kamenorezac * Deskripcija : Dokaži da si pravi kamenorezac! Obradi 128 cobblestona! * Ikonica Zadatka : Cobblestone * Level tj Težina na kojoj će biti zadatak: Competent * Potrebni itemi za zadatak: 128 Stone-a * Da li zadatak treba da uzme iteme iz inventara ili ne: DA * Nagrada u itemima prilikom odrade zadatka: 64 Coal-a * Nagrada u XP prilikom odrade zadatka: 100 * Nagrada u Novcu prilikom odrade zadatka: 50$ * Da li može zadatak da se opet odradi: Može da se uradi maksimalno 4 puta. Nagrada prilikom ponavljanja zadatka (Item): 16 Coal-a Nagrada prilikom ponavljanja zadatka (Novac): 20$ Nagrada prilikom ponavljanja zadatka (XP): 25
 4. Prison3 Speed Vote

  Posto je anketa zavrsena a vecina (70,83%) je da se izbaci speed potion, kada ce on biti izbacen?
 5. Bug na Forumu

  Kada uploadujem neku sliku na Forum, ne radi mi. Pise mi 'There was a problem processing the uploaded file. -200' Trebalo bi da se to resi, jer ne mogu da uploadujem slike na Forum zbog tog bug-a. Nadam se da cu uskoro dobiti odgovor. Pozz.
 6. Predlozi za kitove

  Ime: Gospodar tame Oklop: Leather kapa, crna: Protection III Unbreaking III Chain prsluk: Protection II Leather Pantalone, crne: Unbreaking III Leather cizme, crne: Depth Strider III Unbreaking III Oruzje: Iron sekira, Sharpness III Efekti: Speed I (beskonacan), Health Boost I (beskonacan), Night Vision (beskonacan) Specijalan item: Slimeball koji mu omogucava da se teleportuje (isti kao kod Loki kita) Cena: 2400 Coinsa Permission: No
 7. Kit-PvP

  : - Guster - Izvidjac - Desetar - Ml_Vodnik - Vodnik - St_Vodnik - Zastavnik - St_Zastavnik - Potporucnik - Porucnik - Kapetan - General_Major - Major - Potpukovnik - Porucnik - General - Vrh_Komadant - Marsal - Su_Marsal - Admiral - Gladiator - Master - Terror - Hitman - Bog Ovo je napisano u tvojoj temi, @TerrorBlade97. Nisi stavio rankove poput 'Warrior, King' i sl.
 8. Kit-PvP

  U temi 'Kit-PvP' @TerrorBlade97a, nema rankova posle Bog-a. Bilo bi dobro da se stave svi rankovi, od Guster-a do MasterPvp-a a ne samo do nekog odredjenog ranka (Bog-a).
 9. Bug

  Ne radi komanda /g player <player> , bilo bi dobro da se to popravi...
 10. Pobuna prison3..

  Balans na nivou...
 11. Opet smo mi gardovi najjaci prison3 slike :P

  Stvarno vam je tesko u 5v1 sa svim mogucim kgbguardom .
 12. Kit Dracula - Bug (?)

  Kada iskoristim ability kit-a Dracule na Ninji, Samuraju ili Knightu, ne dobijem njihove efekte. Bilo bi dobro da se to popravi ili da se buffuje kit Dracula na sharpness 2 mac zato sto je prilicno slab ovako, s tim da je pola servera kupilo Ninja kit dok je kostao 200 coinsa i ima ga sada kad kosta 2400, pa to bas i nije fer jer mogu i da ga prodaju za vecu sumu novca i da ga koriste kao op kit dok mi ostali nemamo tu mogucnost. Upucuje se neki admin da mi odgovori (cuo sam da je @TerrorBlade97 zaduzen za KitPvP). Pozz.
 13. Kit Hitman - Bug ili sta?

  Igrac Wenabolax me udara rukom (koristeci kit hitman) i skida 8 srca po jednom udarcu, critical daje 10 srca damage-a... Kit je neunistiv, narucito sto mu bow uopste nije potreban pored ruke koja skida 8 srca, kao da ima str25... Molim vas da se ovo resi, kitpvp nema smisla s ovim... Pozz.
 14. Dupli Nalozi

  Voleo bih da dobijem odgovor od nekog Admina...
 15. Predlog

  Ne slazem se, ne treba sve da ti bude servirano na tacnu da samo farmas, iskreno popijes str1 uzmes op mac i cloth armor i nista ti ne mogu, makar taj cloth bio i1... Pozz.
×