Jump to content

strajja7

Game Mod
 • Broj Poruka

  239
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

30 Positive reputation

About strajja7

 • Birthday 26.06.2002.

Recent Profile Visitors

986 profile views
 1. Poenta?

  1.Dozvoljeno je udaranje guarda svuda na mapi osim na cap pointu,a ti si ga udarao na cap pointu 2.Ne dođje on meni ništa,i niko kod mene nema nikakve privilegije 3.Rekao sam Terroru da skine warn posto je rekao da je udaranje dozvoljeno,pa mi je tek posle rekao da nije na capu,ali mi je bilo glupo da vraćam warn. Mislim da sam na ovu temu odgovorio,pa zato lock
 2. Staff

  Spec sam proširenje i guardi nisu bili 50 blokova od tebe nego odma iza tebe. Kick si dobio zbog toga sto ti je to drugi warn za 15dana,mogao sam i da te banujem ali sam ti dao još jednu šansu. Igrao sam dok si mi ti spamovao u msg pa nisam mogao da vidim,a zatim mi pretio da ćeš me postaviti na forum,i još gomilom stvari. Iz besa si počeo da spamuješ -što nije dozvoljeno ,a ja sam ti izdao kaznu
 3. Global Restart

  Slažem se
 4. Psovanje vecih rankova

  Tu sliku postavi ovde —> http://forum.kgb-minecraft.info/index.php?/forum/16-prijava-prekrsaja/ A evo i kako da je postaviš —> Nema veze što je veći rank.Ako je vredjao tebe ili tvoju porodicu biće kažnjen.
 5. Predlozi za kitove

  Zove se Angel ili Archangel Ima knjigu za fly Košta 5000 coinsa Armor: GoldHelmet -> Prot3 unb2 IronChestplate IronLeggings GoldBoots -> Prot2 unb3 DiamondSword -> Sharp3 Unb2 Efekti Resistance1 -> 2min Speed2 -> Zauvek HealtBoost -> Zauvek Ovo je lifesteal kit
 6. Opet smo mi gardovi najjaci prison3 slike :P

  Hmm pa morat ću da vam navratim
 7. Nagradi prijatelja

  Da bi glasao moraš imati 10 dana online na /vreme A kako bi bio predložen 15d
 8. Predlog

  Idalje ne kontas da sam ja koliko meseci kopao za rank i kolko nedelja farmao McMMO.Ti udjes kako kad i sad bi da budeš isti kao ja,E pa druže ne može.
 9. Lisice

  1 1. U zavisnosti od ranka trajanje lisica je sve manje,po meni je ok ovako kako već jeste .. 2. Kb jeste zeznut. 3.Nije zbog axes već clotha,a i samo ja imam 800axes alca ima manje,a ni ne igra više. 4.Ima ih puno i realno mogu da zatvore,nego su željni itema pa se pvpaju.. 5.Armor iovako dugo traje,a i ne znaš kolko sam se ja mučio za samo ovih 800.
 10. Predlog

  Nije farmanje na grinderima za vas, koji ste do sad samo trsku farmali..
 11. Balans

  @pierro_76 Ti nemaš prava da se zališ, posto svaku pobunu igraš u dmd armoru.Kad bi se malo i ti potrudio možda bi nekada i winali.
 12. Promijenite spawn!!!

  Strpi se malo,sve sa svojim vremenom.
 13. TerrorBlade97 & iTaeyeon

  Pitaš nekog moda da te tpa..Inače tamo je samo grob najjačeg guarda ikada
 14. Inf9 izbagovan

  Lt i Novo nece,A video si i sam kako je bilo kad sam izasao da gasim na vas 15 op.Bilo bi lepo da nam makar daju reg4 ako nece da ubace vise guarda..
 15. Inf9 izbagovan

  Dobar je i9 rank,nego ti si nub pa ne znas kako da ga koristis.
×