Jump to content

dushanbe7

Administrators
 • Broj Poruka

  785
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

122 Positive reputation

Recent Profile Visitors

3247 profile views
 1. Predlog za poboljsanje sistema novca na PvE putem /Jobs plugina

  Promene kao promene, nekom će se svideti, nekom neće, trenutno među ljudima koji su upoznati sa celom pricom je pozitivna reakcija, videcemo kako igrači na to reaguju. U planu je neki niz promena u globalu na serveru i biće realizovane dan za danom, odnosno jedna za drugom, konkretno obaveštenje će biti na odgovarajućem delu foruma. Sve što je zamišljeno biće realizovano svakako pre Nove godine, a ja verujem i pre Božića po gregorijanskom kalendaru. Što se tiče ovako promena za ovaj server, više su bazirane na gameplay-u, odnosno bačen je fokus na novac, koji će u principu značiti sve u igri, a samim tim će i određeni item-i imati veću vrednost zbog drugačijeg pristupa trgovini/ marketu, a i načina na koji će se novac dobijati/ zarađivati. Takođe će biti podstaknuto i međusobno nadmetanje na razne načine, kao i udruživanje igrača, koje će svakako značiti kroz novi update. Takođe je u završnoj fazi i "završni deo igre" koji će u suštini biti novina na domaćim serverima, gde će svi oni igrači koji su daleko odmakli u igri i smatraju da ne postoji više ni jedan deo igre koji nisu savladali... e pa za njih spremamo malo zabave i vredne nagrade. Trudio sam se da budem koliko toliko informativan, ali ne i previše dok ne bude pravo vreme za detalje. Pozdrav.
 2. Predlog za poboljsanje sistema novca na PvE putem /Jobs plugina

  Iako deluje da smo totalno zaboravili na PvE server, nismo, u poslednjih mesec i po dana se aktivno radi na drugacijem pristupu, ja ne bih da otkrivam trenutno šta konkretno radimo, jer trenutno je sve u procesu sastavljanja i nove se ideje konstantno pojavljuju, ali svakako da se posebna pažnja ( trenutno 90% vremena ) baca na novac i na njegovu upotrebu kroz igru. Mnogi igrači ovde jako teško podnose promene, što je još jedan od razloga zašto se sve radi u tišini, ali promene su neminovne i kada nešto stagnira i ne napreduje promena je potrebna. Ja ću se potruditi da igrače koji vole PvE, a tako i sve one koje bi PvE u budućnosti privukao da obavestim o svemu pravovremeno, što će biti vrlo uskoro. Pozdrav.
 3. Molba za bolji pve

  Ako već i postoji neka vrsta primedbe onda neka bude sa nekim dokazima i argumentima i naravno na odgovarajučem mestu na forumu.
 4. Predlozi za Survival

  Svaki predlog podržavamo, pogotovo što je server u BETA fazi.
 5. Ticket2

  Ja koliko vidim odgovor si dobio od kolege admina u CR delu foruma, sam si odgovoran za svoj nalog, iTaeyeon kao forum admin ima svako pravo da ti odgovori na prethodnu temu u Pomoć Admina sa obzirom da je odgovor očigledan i tiče se samog foruma, odnosno ukazao ti je na to da ti je već odgovoreno. Pozdrav.
 6. Unban

  Grupa je vezana za nalog i samo je ti možeš prebaciti, odnosno pokloniti drugom igraču ( nalogu ), mi se u taj deo ne mešamo. To da li je tvoja grupa načeta ili nije takođe nije od naše brige, deo oko grupa sami regulišete, takođe da li je vaš nalog ban ili nije, opet nije od naše brige, sami odgovarate i održavate svoj nalog. Jedino kada je prelazak na premium nalog, a da se zadovoljavaju ostali uslovi koji su navedeni na forumu, onda potpomažemo, u suprotnom ne.
 7. Promjena acca

  Možeš ti nick da promeniš slobodno, sve dok ne zlupotrebljavaš ostale naloge.
 8. Magicno nestali v2

  Možeš ti da pokušaš da se zaposliš u Microsoft-u pa da nam središ to...
 9. Magicno nestali v2

  https://bugs.mojang.com/browse/MCPE-26338 Mi na ovo ne možemo da utičemo, da li je do same verzije ili do čega je ja to stvarno ne znam, proslediću dalje drugima da pregledaju, ali rekoh ti, o ovome se stalno piše kao bug report. Link je konkretno za XBox vezan, međutim imaš istih primeraka za PC, ovo je ono što sam nedavno čitao pa ostavio sebi kao bookmark.
 10. Magicno nestali

  Nismo nikad uspeli da shvatimo zašto se to dešava, nalazio sam po prijavama na Mojang sajtu svaša, međutim ništa konkretno. Mi generalno na to ne možemo da utičemo pogotovo šte se tako nešto desi 1 u 2 meseca da neko prijavi da mu je nestao seljak... Ono što ja mogu da uradim jeste da ti dam jaje da postavimo tu seljaka pa da vidimo da li će ponovo nestati u budućnosti taj isti seljak...?
 11. Minecart with hoper

  Zarada se neće povećavati, dok sam minecart sa hopper-om je nešto što je ostalo od ranijih servera pa se sa vremena na vreme i prenosilo, svakako da su napravljene izmene u novijim verzijama, ali trebalo bi to malo bolje pogledati, videću baš šta se sve tu dešava, bilo je priče o tome i ranije.
 12. Komande

  Taj što si dobio ti je pauziran... Moraš ga unpause...
 13. Predlog za admine

  Svako dobro želim.
 14. Predlog za admine

  Kao neko ko je definitivno najviše rada i truda uložio u PvE, prvobitno kao igrač, saosećam se sa tobom, ali ovo kao što svi već znaju nije nikakvo pravilo već nužnost. Sa obzirom da seljenje kompletnih regiona nije bilo moguće zbog višestrukih problema sa starim svetovima, gde je često seljenje i menjanje verzije upravo i dovelo do navedene nužnosti, a naravno niko ovde nije kompletan mazohista da svaki blok/ građevinu od svih igrača seli ponaosob, doneta je odluka da sve ide iz početka. Znači ovo nije restart u smislu da je staro vraćeno na početak, već sve je novo generisano. Ceo ovaj potez se pokazao izuzetno dobrim jer je privukao mnoge igrače, kako stare, tako i nove, u poslednje 4 godine PvE nije bio ovoliko prometan. Svakako da su mišljenja podeljena, ali mi smo uvek gledali da održimo server i da igra teče neometano, pa makar to značilo neke drastičnije mere. Trudimo se da gledamo što širu sliku, dok je nažalost puno igrača previše subjektivno.
 15. Zahtev za unban

  Napravili ste špansku seriju od gluposti, sve u svemu, ovo je rešeno.
×