Jump to content

IvkePro

Game Mod
 • Broj Poruka

  229
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

50 Positive reputation

Recent Profile Visitors

2067 profile views
 1. Bila jednom jedna rupa

  To kad modovi kopaju...
 2. Pomoć

  U regionu imas trustano 5 igraca, pa se zapitaj ko ti je mozda srusio Nema mogucnosti vracanja, sam si odgovoran za to kome dajes pristup regionu.
 3. Ubacivanje i druge ruke

  Ovo nema previse smisla, jer jelte naravno da oni koji ni ne igraju survival namerno glasali protiv.
 4. Predlozi za Survival

  Ogio kapiram da moras biti na svakoj torti slag, ali tvoji komentari su suvisni, moj predlog glasi da se omoguci stavljanje itema u desnu ruku jer bi to dosta olaksalo, a ne nacini kako da se izbegne.
 5. Predlozi za Survival

  U tom slucaju treba praviti water elevator da popne mobove na 24 bloka kako bi dobili fall damage, da bi mogao ubiti 1 hitom moba sa krampom, jer spawner nece biti aktivan na toj udaljenosti (eventualno vazi za zombije i skeletone) , sto je dosta ne prakticno
 6. Predlozi za Survival

  Takodje iz nekog razloga se ne moze item staviti u desnu ruku, sto onemogucuje da se popravi kramp i drugi itemi skupljajuci xp ubijanjem mobova.
 7. Prosirivanje regiona

  I ako se poveca generisace se 1-2 woodlanda, neko ce istraziti i opet nece biti dovoljno, jednostavno ko je bio brzi istrazio je (a to se istrazi odma 2-3 dana nakon restarta). Sto se tice claimanja nije dozvoljen jedino WaterTemple, sve ostalo sela, woodlandi, jungle monumenti, piramide, itd je dozvoljeno.
 8. P2

  Naravno da staff tim ne ucestvuje, svaka vrsta nagradjivanja ucestvuju iskljucivo igraci.
 9. predlog za vracanje /is ms

  Pod 1. prvo sete se zalili za /is ms kako morate puno da klikcete 1 po 1 item, sad ti smeta tp, ako ti se ne svidja ti nemoj igrati. Pod 2. ms nema dovoljno prostora za sve iteme koji su trenutno u shopu.
 10. Minecart with hoper

  Mislim da nije bio izbacen samo iz tog razloga, vec i zbog dupliranja itema
 11. Disect

  Ovako, Disect ce dobiti unban, i ako vidim da sa iste IP bude jos neki nick, WonniX ce biti prem banovan. Dogovoreno u toku igre, znaci Lord_Rex,Disect i WonniX, s tim da WonniX ce morati sacekati svoju predhodnu kaznu.
 12. Nick Peloponius/peloponius i titula

  Ako si prvi put se loginovao sa malim p, ne mozes vise sa velikim ulaziti.
 13. lock, jer ova tema se pretvorila u citav razgovor i komunikaciju , odluka je doneta odavno i nema potrebe za dalju raspravu
 14. Moraću i ja da se složim što se tiče global restarta, jer sam i ja sam uložio sate i sate u njega . Od kako znam za server je bilo selidbe regiona na pve i to je upravo ono što ga je izdvajalo od ostalih servera i činilo posebnim , ne vidim zašto bi se sad napravio izuzetak. Ovime će se samo izgubiti bezbroj starih igrača a i donatori. Možda neko ne razume ali mi koji smo proveli 3-4 god igrajući samo pve nebih da tek tako sve ode u vodu. #PrayForPve
 15. Diram lava dok spava :P

  Yep, šta si mislila da će to tek tako proći? nasilje nad životinjama nikako ne tolerišem
×