Jump to content

IvkePro

Game Mod
 • Broj Poruka

  172
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

27 Positive reputation

Recent Profile Visitors

1692 profile views
 1. predlog za vracanje /is ms

  Pod 1. prvo sete se zalili za /is ms kako morate puno da klikcete 1 po 1 item, sad ti smeta tp, ako ti se ne svidja ti nemoj igrati. Pod 2. ms nema dovoljno prostora za sve iteme koji su trenutno u shopu.
 2. Minecart with hoper

  Mislim da nije bio izbacen samo iz tog razloga, vec i zbog dupliranja itema
 3. Disect

  Ovako, Disect ce dobiti unban, i ako vidim da sa iste IP bude jos neki nick, WonniX ce biti prem banovan. Dogovoreno u toku igre, znaci Lord_Rex,Disect i WonniX, s tim da WonniX ce morati sacekati svoju predhodnu kaznu.
 4. Nick Peloponius/peloponius i titula

  Ako si prvi put se loginovao sa malim p, ne mozes vise sa velikim ulaziti.
 5. Ivkepro ne zeli da postupi po pravilima

  Sam si kriv sto si ga tp.
 6. lock, jer ova tema se pretvorila u citav razgovor i komunikaciju , odluka je doneta odavno i nema potrebe za dalju raspravu
 7. Moraću i ja da se složim što se tiče global restarta, jer sam i ja sam uložio sate i sate u njega . Od kako znam za server je bilo selidbe regiona na pve i to je upravo ono što ga je izdvajalo od ostalih servera i činilo posebnim , ne vidim zašto bi se sad napravio izuzetak. Ovime će se samo izgubiti bezbroj starih igrača a i donatori. Možda neko ne razume ali mi koji smo proveli 3-4 god igrajući samo pve nebih da tek tako sve ode u vodu. #PrayForPve
 8. Vredjanje

  Tema je postavljena na pogresnom delu foruma.
 9. Diram lava dok spava :P

  Yep, šta si mislila da će to tek tako proći? nasilje nad životinjama nikako ne tolerišem
 10. Diram lava dok spava :P

  Samo da uđem na server, uništiću te !
 11. Diram lava dok spava :P

  Ne diraj mi mog lava
 12. UNBAN

  Tema na pogresnom mestu.
 13. Problem

  Farma je uklonjena sa razlogom da stvara velike lagove na serveru, jer ta vrsta farme je ustvari redston bug i problem je to sto piston kada se aktivira udara 100 puta za 1 lubenicu. Postoji veliki broj drugih nacina napraviti auto melon farmu pogotovo sada kad ima observer block. Jednostavno ova farma ubija server, govorim iz iskustva jer sam pre imao i ja istu i to 3x vecu, naravno i meni je uklonjena tako da bez ljutnje . Svaka nova napravljena farma ove vrste bice uklonjena.
 14. Naravno da te mute kada ili pises sa caps ili upisujes neke znakove interpunkcije. Svakako 2 puta te prvo upozori pa tek onda mute.
 15. Scrimblle

  Sve sto nije pod claimom svako moze rusiti/grifati i nije zabranjeno.
×