Jump to content

Xx_ProGamer_xX

Game Mod
 • Broj Poruka

  953
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Everything posted by Xx_ProGamer_xX

 1. Nece mi udje .3

  Koji windows koristis ?
 2. Nece mi udje .3

  Da li koristis neke modove ili neke nedozvoljene klijente ? Ako koristis obrisi ih,ako ne uspe ni to onda iskljuci anti virus posto ima problema sa nekim anti virusima da dektetuje anti cheat kao da ima neki virus.Javi sta je bilo posle ovog.
 3. Faction

  Kad dodajete nekog u fakciju treba da obratite paznju dal je citer ili nije svaka saradnja sa citerom ( ili x-ray ) moze vas dovesti do bana.Za ovako nesto ne postoji zalba za unban.
 4. Bug #2

  Zbog generisanje custom bioma cesce ce se videti kako voda ne tece takodje i lava.Samo postavi neki blok pored vode i ce krene da tece.
 5. AntiCheat

  Trebalo bi da je reseno,ako imas jos neki problem javi
 6. RESETOVALO MI SE /VREME?

  Bio je global unban,svim igracima koji su bili ban obrisano im je vreme,tokene i grupe.
 7. Marry

  Reseno.
 8. Par pitanja za IS

  1. Ne postoji lista za tako nesto. 2. U y mozes 256 za x i z mozes 100 sa svih strana,centar is-a je gde bedrock 3. Dozvoljeno je
 9. Par predloga

  Bice novih challengesa naravno ako imate neke predloge mozete i sami predloziti .Cene za dirt,sand itd. je namerno takva da bi igraci sami farmali,a ne u toku 10 dana predju ceo skyblock.Ova sezona skyblocka je napravljena tako da tokom igre dodjes do kraja igre,a ne afk farmanje ko sto je pre bilo za iron farme itd...Dirt se moze lako nabaviti ako znas kako,onaj koji ukljuci mozak i bude razmisljao.Prevod za challenge nece biti,bilo je prosle sezone i vecina igraca se zalilo kako se ne moze snadje za odredjene challenges.Naravno ako imate neke predloge uvek su dobrodosli .
 10. У вези правила

  Sve texture su dozvoljene sem onih textura koji davaju prednost igracu u igri poput xray textura itd.. texture poput za veci fps su dozvoljene.
 11. Ceste promene cena

  Bile su neke greske u cenama,dok nisu nam igraci prijavili...Cene ce se sad manje menjati zato sto su vec stabilne.Za lubenice,bundeve itd nece se menjati cena,sto se tice farmi pravite farme sa obseverom oni manje stvaraju lag na serveru.Pre je bilo problema sa farmama sa red torch zato je sad dodato u /is ms skoro sve potrebne materijale za bolje farme poput sa observerom.
 12. Pig Party :D

  Tema je otisla previse daleko. Lock
 13. ** Veliki poduhvati PvE servera (screenshot sekcija) **

  Vecina ne zna sta ce bude sa PvE ili ti sa Survival , prvo da vidimo sta ce se doda,a sta izbaciti ,a ne da budemo ko ogio i da svemu cak i lepoj temi koja je pocela lepo da bude sta,kako,sta propada itd... svaki server se menja tako i PvE... ali po onome sto sam cuo bice svima ( barem se ja nadam ) ugodjeno onako kako igrac zeli da igra. @ogio nadam se da neces nastavljas tako zvanu "dramu" sa ovom temom,ova tema je napravljena da igraci podele svoje uspomene na PvE serveru da se uvek mogu prisetiti sta su gradili i koliko su se zabavljali...
 14. Small Plot

  @cassandra1401 Za TestBuildera mozes samo da gradis na velike plotove,ne mozes na small plots oni sluze da bi se igraci zabavljali i da bi prodavali plotove po svojoj proceni koliko taj plot vredi.Nadam se da sam ti pomogo.
 15. Jej

  Moglo je to malo brze.
 16. Limit za villigere

  Proslu sezonu ste se zalili da je limit problem sad hocete nazad...
 17. Nova godina je ... Stvarno sramota

  Podeljeni su kljucevi u 00:00
 18. Prevara , skamovanje !

  Sto se tice skamovanja skam je dozvoljen,a sto se tice pecnica ce vidimo da to fixamo.
 19. Novogodisnji update

  KGB Tim vam zeli bozicne i novogodisnje praznike i ugodnu igru zato za vas ubacujemo nove stvari na serveru Sa update-om dolazi: - PvE i Survival restart ( PvE i Survival server se spajaju i ubacujemo novi PvE server spajanjem ova dva servera ) - MiniGames restart ( ubacujemo nove miniigre i update igara: CTF , Paint Ball , Hunger Games , Grinch Simulator , Parkour Master , Turf Wars , Speed Builders , Cube Runner , GunGame , Gravity ) - SkyBlock restart ( Restartuje se trenutni skyblock i dodaje se novi skyblock sa dosta zabave i dodataka poput novih challenges-a i novog shopa ) - Prison restart ( Brise se trenutni Prison v3 server i dodaje se potpun novi prison server sa dosta novih dodataka za lepsu igru ) - KitPvP restart ( Bice dodati neki novi kitovi,a neki stari kitovi obrisani).
 20. Barbarian kit

  Planiramo nesto drugo.
 21. Svaki put kada nesto napisem,dobijem kick

  Ugasi caps lock pa te nece kick.
 22. Miner

  Na ovo je odgovoreno vec dosta puta.
 23. Fixajte ovo xD

  I da ubace iteme i potione u dispenser nista nece postici time.
 24. KitPvp crate?

  Kad kupis key odmah mozes da otvoris crate pomocu komande /cc
 25. Komanda //br u creative

  Sto se tice //br i //hcyl komandi sa razlogom su zabranjeni za igrace,kad bi igraci imali ovu komandu vecina bi zloupotrebljavala i pravili lag na serveru....Za wand bez limita isto stoji kao i za //br i //hcyl komande,cak imaju i test builder,builder,mod,mod+ limit na wand ( naravno sto veci rank to imas vise blokova ).
×