Jump to content

Xx_ProGamer_xX

Game Mod
 • Broj Poruka

  555
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

34 Positive reputation

About Xx_ProGamer_xX

Recent Profile Visitors

4748 profile views
 1. Bug

  Kad se igrac respawn na gold block treba se saceka nekoliko sec da bi se igrac moze napadne.Kad igrac naknadno stane na gold block moze se killa tako da ne znam u cemu je rec bas sam testirao sa igracima.
 2. Terrore ovo je ono sto si mi trebo popravit (help)

  Takodje da dodam u prosloj temi si rekao da koristis 1.8 i na slici se vidi da koristis cistu 1.8 verziju tako da pokusaj sa 1.8.9
 3. POMOZITEEE PLSSS PO 100 PUT

  Odgovoreno je vise puta evo ti i link
 4. Terrore ovo je ono sto si mi trebo popravit (help)

  Dobio si bio odgovor u proslim temama ne znam zasto pravis uvek iste teme u vezi istog problema evo ti link pa pogledaj odgovor i sam si rekao da imas modove u folderu .minecraft Do ovog problema moze doci ako koristis hakove,modove ili ako ne koristis neku od sledecih verzija:1.12.2,1.11.2,1.8.9 i molim te kad obrises modove onda napravi temu,a ne svaki put za isti problem i ako nisi poslusao nase predloge kako da resis to.
 5. predlog za kit

  Predloge za kitove mozes stavljas na ovaj link ne moras da pravis posebnu temu
 6. Nema veze sto ne koristis imas ih u mc i on to dektetuje..
 7. Imal ko skype od staffa treba mi help!

  Odgovoreno ti je u prosloj temi...ne znam sta ti nije jasno i da staff team koristi samo ts3 kao sto je iTaeyeon rekao...
 8. Posto anticheat ne podrzava modove i citove.
 9. Izbrisi sve modove i citove koj imas i moci ces da udjes sa anticheat.
 10. To nema nikakve veze sa minigames ako ti nece ukljuci anticheat na hub.Proveri da vidis dal koristis modovane klijente ili provaj ako nisi da udjes na 1.8.8
 11. Nepravednost na serveru mini games KGB

  Niko vam ne brani da i vi timate sa nekim,nadjite tim i eto resen problem.
 12. ZABRANITE TIMOVANJE

  Na ovo je odgovoreno vise puta Tema je na pogresnom mestu.
 13. Ne razumem...

  Ovo je cela slika i lepo se vidi ko psuje,a ko ne http://www.pics.rs/i/0hxKb I lepo si napisao "Bruh_Itz_E me je vredjao bez ikakvog razloga,uzeo sam ghosta i malo ga trolovo mozd zbog toga nzm...Imalo je tu jos psovka ali nisam uslikao :("
 14. Ne razumem...

  Koliko znam vredjanje ili psovanje nije kad ti neko kaze "nub,bot,glup,ruzan itd..." tako da ovo nije ni za jednu kaznu..
 15. Help? propo server zbog anticheat

  Najgora ili ne barem ce bude server vise zasticen...Pola igraca su otisli zbog citera evo im sad prilika da se vrate.Znam i ja da je minigames propao nacisto tj. nije samo on ali sa vedrije strane manje ce bude citera i vise zasticen srw.
×