Jump to content

Thug_Wolf

Members
 • Broj Poruka

  52
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

0 Neutralan

2 Followers

About Thug_Wolf

 1. Psovanje na ew i kitpvp

  Evo vam pa vidite ovo
 2. Mapa za EggWars

  Vrh baza baš mi se sviđa. Ako ubace biti će bolja mapa od Ins2😎😀😂. Pozdrav od CroWolf.
 3. [Tutorijal] Kako napraviti skoro ne osvojivu bazu.

  Ja nemam spawnere pa volim igrati i graditi baze. Bilo bi dobro da se služite glavama. Imam bazu oko 5 do 4 mjeseci napustio sam je i vratio se i nije raidana 😎. Pozdrav od CroWolf.
 4. Pomoć Admina

  Molio bi da mi kažete možete li me unban sa servera jer ne hakiram više accove i želim na taj account gdje me svi znaju. Pozdrav od CroWolf!
 5. Predlozi za kitove

  ForestWolf kit Diamond Sword-Sharpness3 Knockback2 Unbreaking3 Potions-Speed2 8minuta i Night vision 8minuta Strength2 8minuta Cactus Green Leather Hat-Protection3 Iron Chesplate-Protection2 Unbreaking3 Iron Leggings-Protection2 Unbreaking3 Cactus Green Leather Boots-Protection2 Unbreaking3
 6. KitPVP

  Jedna od najgorih odluka na kit pvp-u, je dodavanje ovog kita. Kit nema smisla pocevsi od toga da kit uopste ima encku. Encka na soup pvp je potpuno besmisleno Takodje nesto sto predstavlja jedan ogroman problem kod ovog kita, jeste relog. Kada istekne efekat encke, igrac se moze samo relogovati, uzeti kit, i ponovo dobiti efekat encke. Time postaje bukvalno besmrtan. Kako zakljucujem iz ovoga, kit se treba ''debelo'' promjeniti Pocevsi od armor koji je: Iron boots, iron leggings, leather tunic i iron helmet. Ovaj armor, kombinujuci ga sa stone swordom koji ima na sebi sharpness 4, speedom i enckom, djeluje nezaustavljivo. Neke od opcija po meni bi bile: 1. Promjeniti odjelo u full leather protection2 2.Ukloniti encku (sto bi bilo nabolje jer nijedan kit nema nista osim supica). 3.Zamijeniti encku sa 5-10 golden apples. 4.Iron odjelo s speed1 efektom 8minuta (bez encke). To bi donekle bilo to od mene. Ne znam sta bih vise jos mogao dodati, ali kit bi se stvarno trebao izmijeniti. Ovako je besmislen.
 7. aaaa

 8. Spartan Kit

  Meni se svida prijedlog 2.
 9. Spartan Kit

  Slazem se
 10. KitPVP

  Kit Spartan Kit Spartan je sranje od kita.Ima encku koja traje 30sec.Kada istekne encka odma leftaju igraci i opet uzimaju taj kit. Uvedite automatski ban kada netko lefta u pvpu. Sklonite supice jer je sranje pvpat se s supicama.
×