Jump to content

Hazon

Members
 • Broj Poruka

  96
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

1 Positive reputation

3 Followers

 1. TopTime

  Pa cuj bolje da je tako kako si rekao nego da hranimo Hep
 2. TopTime

  Kontaj svi koji su normalni nece biti 24 sata za kompom i igrati KGB ili ostaviti celu noc da budu afk...
 3. Tko je za?

  Ultra pa tako je,zakopaj se pocetkom iduce sezone,a pronadji ce ostati i ja cu kupiti grupu sebi da dobivam vise tokena samo da te nadjem
 4. Prijava Za Takmicenje

  Ja bih se prijavio ali imam stariji mc gdje mi ne radi 1.12 pa je to mali problem tako da ono,odlicno gradim ali ne radi mi 1.12.
 5. Tko je za?

  Oprosti ali terror nije aktivan, a ne vidim da je f imao ni 20 igraca, samo kad je koth. Keys nisam vidio da su dropali a svaki dan igram.
 6. Tko je za?

  Ajmo ljudi tko je za da se f skrati iduca sezona na 3 mjeseca i axe na 500? Tko je za da nazad uvedu rune? Tko je za da mozemo imati 10 enemy i 5 truce-ally? Tko je za da bude drop svake nedjelje barem ili svaki mesec? Tko je za da na f dodju novi modovi ili admini?
 7. Pomozite

  Kako da ime na forumu promjenim da ne moram raditi novo?
 8. Promjena acca

  Ovako mjenjam nick zadnji puta molio bih da mi se banaju ostali nickovi svi (Od moje brace) i mjenjam nick zadnji puta!
 9. Evo vam pa vidite ovo
 10. Mapa za EggWars

  Vrh baza baš mi se sviđa. Ako ubace biti će bolja mapa od Ins2😎😀😂. Pozdrav od CroWolf.
 11. [Tutorijal] Kako napraviti skoro ne osvojivu bazu.

  Ja nemam spawnere pa volim igrati i graditi baze. Bilo bi dobro da se služite glavama. Imam bazu oko 5 do 4 mjeseci napustio sam je i vratio se i nije raidana 😎. Pozdrav od CroWolf.
 12. Pomoć Admina

  Molio bi da mi kažete možete li me unban sa servera jer ne hakiram više accove i želim na taj account gdje me svi znaju. Pozdrav od CroWolf!
 13. Predlozi za kitove

  ForestWolf kit Diamond Sword-Sharpness3 Knockback2 Unbreaking3 Potions-Speed2 8minuta i Night vision 8minuta Strength2 8minuta Cactus Green Leather Hat-Protection3 Iron Chesplate-Protection2 Unbreaking3 Iron Leggings-Protection2 Unbreaking3 Cactus Green Leather Boots-Protection2 Unbreaking3
 14. KitPVP

  Jedna od najgorih odluka na kit pvp-u, je dodavanje ovog kita. Kit nema smisla pocevsi od toga da kit uopste ima encku. Encka na soup pvp je potpuno besmisleno Takodje nesto sto predstavlja jedan ogroman problem kod ovog kita, jeste relog. Kada istekne efekat encke, igrac se moze samo relogovati, uzeti kit, i ponovo dobiti efekat encke. Time postaje bukvalno besmrtan. Kako zakljucujem iz ovoga, kit se treba ''debelo'' promjeniti Pocevsi od armor koji je: Iron boots, iron leggings, leather tunic i iron helmet. Ovaj armor, kombinujuci ga sa stone swordom koji ima na sebi sharpness 4, speedom i enckom, djeluje nezaustavljivo. Neke od opcija po meni bi bile: 1. Promjeniti odjelo u full leather protection2 2.Ukloniti encku (sto bi bilo nabolje jer nijedan kit nema nista osim supica). 3.Zamijeniti encku sa 5-10 golden apples. 4.Iron odjelo s speed1 efektom 8minuta (bez encke). To bi donekle bilo to od mene. Ne znam sta bih vise jos mogao dodati, ali kit bi se stvarno trebao izmijeniti. Ovako je besmislen.
 15. aaaa

×