Jump to content

novodobro123123

Members
 • Broj Poruka

  370
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

16 Positive reputation

Recent Profile Visitors

1971 profile views
 1. .

  Ne bih da se mešam, ali modovi kažnjavaju kako oni misle i da li oni misle da je uvredljivo i za kaznu ili nije, ovde pričaš o 2 različita moderatora sa različitim mišljenjima o tome da li je nešto za kaznu ili ne, takođe može zavisiti od konteksta gde u nekim slučajevima zvuči kao uvreda više nego u drugim.
 2. Predlozi za survival

  Slažem se sa Lt_Hammermanom. Velika je razlika između servera sa PvP i bez PvP.Igrači koji su igrali PvE su ga igrali baš zbog toga - ne moraju da se brinu da će ih neko raidovati (kao na factionu), i ne moraju da se bore ni sa kim da bi bili uspešni na serveru.Sada ti igrači ne mogu da igraju kao nekada i moraju da se prilagode ovim, za njih, velikim promenama.Mislim da bi bilo najbolje da se vrati PvE server i da Survival ostane.
 3. Predlog

  Da znam da bi uticalo i na fragmente.Moglo bi onda da se stavi da samo key mozes da dobijes iz C i D a ne fragmente.Ili da bude smanjena šansa za fragmente ili nešto slično.Verujem da bi admini znali šta da rade u vezi sa time i koliko stone-a treba da se doda.
 4. Predlog

  Koliko sam razumeo: da bismo mi mogli ponovo da iskopamo prison keyeve u A ili B rudniku, moramo da iskopamo neke u C i D.To je prilicno nemoguce zato sto ima previse malo stone-a u C ili D a samo se iz njega moze dobiti obsidian.Ne sećam se kada je zadnji put neko iskopao prison key bas iz ovog razloga.Predlažem da se ubaci vise stone-a u C i D rudnike.Ne moraju da budu potpuno u stone-u kao A i B ali mora da ima više, ovako je nemoguće dobiti prison keyeve. Hvala na pažnji.
 5. Bug na pobuni

  Prvi put vidim nesto poput ovoga, verovatno jer ranije nisam imao priliku da testiram ovo.Pobuna je bila prosirena i ja sam jurio nekog lika koji je bezao u Kantinu.Kada smo izasli iz combata, on je vec bio dole kod zivotinja.Nisam mogao da ga udarim, niti je on mogao mene, kao da nije pobuna uopste.I onda kada se ponovo popeo kod dela sa crate-ovima, opet sam mogao da ga napadam.Ne znam da li je ovako uvek ili se samo sada jedanput desilo, ali jeste bug.
 6. Predloge

  Ludi ste ako mislite da je C bolji od D.Ne samo sto u D ima eme, nego u D moze da se sella clay za po $3 a ne moras da ga peces kao netherrack.I dobija se mnogo vise xp nego u C rudniku, sto je dobro za pravljenje itema.
 7. Staff na prison

  Potpuno se slazem.Nije mi jasno zasto mogu citati tudji tc kada ionako mogu igraci samo da prijave na forumu psovanje i sl. u teamchatu, ne mora guard da cita nas tc.
 8. Bug?

  Na prisonu4, kada si u combat tagu ne mozes kucati komande kao sto su /tc i /msg itd.Ovo je sasvim logicno i normalno.Medjutim jos uvek mozes kucati komandu /r, koja ima skoro pa istu upotrebu kao /msg.To je potpuno nelogicno ako moze /r a ne moze /msg.Da li je ovo slucajno ovako ili je to tako namerno napravljeno iz nekog razloga?
 9. Predlog

  Slazem se sa predlogom.Iako imam donatorsku grupu nije u redu da igraci moraju da plate pravim parama da bi mogli da igraju pobunu (glavnu stvar na serveru), nije fer prema njima.
 10. Jel dozvoljena afk masina na creative?

  Lepo pise u pravilim da su zabranjene afk masine na svim podserverima zbog farmanja tokena, /vreme, i zauzimanje slota bezveze.
 11. by:Njovica jer ItzGoliath napusta server

  Posto su itzgoliath i djura napravili od D rudnika D Drva, resio sam i ja nesto da uradim sa Guard rudnikom .Sad nije G rudnik, vec G Mesavina drveta, clay-a, i malo vune dokazi:http://www.pics.rs/i/j8kVe http://www.pics.rs/i/IFxCP http://www.pics.rs/i/LDJ0k
 12. Pitanje

  Pa instaliraj anti cit
 13. Pomoc

  Hvala puno, Vlado. Sada mi lepo radi optifine, a ne pise nigde 3 mods loaded niti koristim forge
 14. Pomoc

  OK je.Za sada cu igrati bez optifine-a pa cu kad me ne bude mrzelo samo na yt pogledati kako moze bez forge-a Inace tek sada odgovaram posto sam juce postigao maximalni broj postova na dan.
 15. Pomoc

  Ali da bi se koristio bilo koji mod ukljucujuci i optifine mora da se instalira forge....A forge se u f3 racuna kao neki modovi ne znam tacno, mada sto se mene tice nije mi problem ni da igram i bez optifine-a nije mi toliko potreban zoom i malo fpsa i +...
×