Jump to content

tootoll

Administrators
 • Broj Poruka

  1577
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Everything posted by tootoll

 1. unban?

  Vi ste odgovorni za svoj akaunt i njegovu sigurnost a ne mi. Posle vise od godinu dana ne pada mi na pamet da se secam ili da izgubim 3 sata proveravajuci posovo nesto sto je tada provereno.
 2. Molim vas...

  ok.
 3. AntiCheat

  Zao nam je, citerima nikad ne izlazimo u susret.
 4. OPMan82

  http://mc.kgb-minecraft.info/dosije/
 5. Help me

  Probaj sa drugom verzijom mca tipa 1.12.1 ili 1.8.8 ako ne uspe probaj sa drugom vrstom lancera
 6. Pomoć

  Profile igraca ne brisemo na lican zahtev.
 7. Ovo nije fer - Pomoc!

  Konzola je banovala akaunt zbog cita na kitpvpu po kom si prvobitno banovan od xx-a dok si bio na kitpvpu i najverovatnije koristio cit. Ljudi te prijavljivali za letenje po mapi itd. Ukoliko to nisi bio ti onda si promasio pravila 3-0 – Akaunti3-1 [kazna] – Korišćenje duplih accountova za rusenje gameplaya ili pravila!3-2 [kazna] – Izbegavanje privremene kazne igranjem na drugom akaunt na serveru gde je izdata kazna.3-3 [kazna] – Traženje unbana za drugu osobu. * Osoba koja je banovana može sama da napravi novu poruku na forumu KGB Minecrafta u temi 'Ticketi Za Podrsku'.3-4 [kazna] – Davanje/Ulaženje/Korišćenje ili pokušaj istog na naloge koje niste vi registrovali pa makar vam bio rod/drug. * Svaki vlasnik accounta je odgovoran za isti, vaša je obaveza da obezbedite njegovu sigurnost a ne naša.3-5 [kazna] – Davanje KGB šifre drugom licu ili ako ste vi drugo lice trećem licu. * Malverzacije KGB login informacija su zabranjene. Samo originalni vlasnik može da ima pristupnik akaunta i niko drugi. Smatramo da je vlasnik akaunta odgovoran za sve sto se desava na njegovom akauntu.
 8. Problem sa ulaskom na server

  Samo kazi sa kojom si pokusavao da ulazis da bi ispitali problem do kraja
 9. Problem sa ulaskom na server

  Dodji na TS gledaj da imas vec instaliran TemaViewer potrazi me (ako me trazis sutra tu sam posle 17:30, ako me trazis danas bicu na tsu jos nekih pola sata) pa da vidimo u cemu je problem da probamo da ti pomognemo
 10. Moze li neko da napravi forum za vanillu xD?

  ne smaras, mada mozes da stavis u zanimaciju ako oces da dobies od nekog drugog odgovor Vanila je privremeni server gde nema pravila definisana igrom osim citovanja ofc tako da njemu ne treba zaseban podforum
 11. Skem

  Ti slobodno te neke niko te ne sprecava.
 12. Skem

  Ko sto je napisano, zabranjen mu je pristup zajednici (svi akaunti su mu banovani) i ubudce svaki akaunt ima da mu bude banovan ukoliko se utvrdi da je njegov ili imao veze sa njim.
 13. upomoc admini

 14. unban?

  Ne zelim da citam pismeni iz srpskog do ovoga sam stigo i zakljucio keca u dnevniku za kraj godine "ja sam se iznervirao otiso sam skinuo hack i poubijao ih sve". Kazna izdata prema pravila servera nema raloga da se preinacuje narocito ukoliko je u pitanju cit. Ponavljas godinu ali iz nase skole si izbacen tako da probaj u nekoj drugoj skoli na nekom drugom serveru.
 15. Vanilla-1.13

 16. Lag !

 17. Ne zaboravite, 1.13.1 vam je potrebna verzija da bi ste se vratili na server.
 18. Vanilla-1.13

  a gde pise da se gasi? mozda pise da ce nekad da se gasi al nebih reko skoro. Sto se tice sveta mocicemo "kad uopste bude bilo potrebe da se gasi" online da ga stavimo al velicina sveta u svakom slucaju nece da ti se svidja Sto se tice laga sada gledam da ga resim ukoliko mogu , trebace malo vremena dok refresujem sve sto treba.
 19. Vanilla?

  Da jer to nikada ne radimo. Zelim ti srecu u pronalazenju cankova.
 20. Hakovan account

  Ja ne vidim da je akaunt Ulquiorra kupljen ovih dana u mojangu. Sve vezano za info o prebacivanje statsa i ostalog sa akaunta na akaunt i uslove kada to radimo mozes da procitas na forumu u sledecem postu. Procitaj post natenane u celosti.
 21. Forum Nick

  Sve sto je receno u prvoj temi ostaje. Ni ne zelim da razmisljam ta si time zeleo da kazes al bih ti savetovao da pre nego sto otvoris cetvrtu temu da lepo pogledas pravila foruma pre nego sto napravis jos jedan ovakav post,.
 22. Forum Nick

  Onda samo nemoj da ga koristis i pusti ga da izdumre. Brisanje akaunta ne vrsimo po zahtevu a i tvoja ip adresa nije ni slicna onoj sa kojim je ovaj forum akaunt registrovan. Mozda si se registorvo preko moba ali ukoliko je nik nevalidan svakako ce da bude izbrisan po redovnom ciscenju losih akaunta sa foruma.
 23. Ban maknut sa akaunta, pravila servera dozvoljavaju duple akaunte sve dok se to ne uiskoriscava na bezobrazne nacine. Inace ukoliko se utvrdi da je akaunt ro_ki tvoj (a sve mi za sada kaze da jeste) a da si ga dao nekome drugom da ga koristi (ili da vas dvoje imate pristup njemu) svi ucesnici ce da bude sankcionirani prema pravilima servera po stavci 3-4 i 3-5. 3-0 – Akaunti 3-1 [kazna] – Korišćenje duplih accountova za rusenje gameplaya ili pravila! 3-2 [kazna] – Izbegavanje privremene kazne igranjem na drugom akaunt na serveru gde je izdata kazna. 3-3 [kazna] – Traženje unbana za drugu osobu. * Osoba koja je banovana može sama da napravi novu poruku na forumu KGB Minecrafta u temi 'Ticketi Za Podrsku'. 3-4 [kazna] – Davanje/Ulaženje/Korišćenje ili pokušaj istog na naloge koje niste vi registrovali pa makar vam bio rod/drug. * Svaki vlasnik accounta je odgovoran za isti, vaša je obaveza da obezbedite njegovu sigurnost a ne naša. 3-5 [kazna] – Davanje KGB šifre drugom licu ili ako ste vi drugo lice trećem licu. * Malverzacije KGB login informacija su zabranjene. Samo originalni vlasnik može da ima pristupnik akaunta i niko drugi.
 24. Nick na forumu

  resen problem
 25. Forum Nick

  Igraci imaju opcije da sami menjaju nikove, pogledaj u bazi znanja (deo foruma se tako zove) kako se to radi.
×