Jump to content

tootoll

Administrators
 • Broj Poruka

  1571
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

423 Positive reputation

Recent Profile Visitors

6958 profile views
 1. nepravedan ban na HUB

  Nije nepravedna kazna, zabrana pristupa serveru je zbog koriscenja huzunija na kitpvp-u.
 2. OPMan82

  http://mc.kgb-minecraft.info/dosije/
 3. Help me

  Probaj sa drugom verzijom mca tipa 1.12.1 ili 1.8.8 ako ne uspe probaj sa drugom vrstom lancera
 4. Pomoć

  Profile igraca ne brisemo na lican zahtev.
 5. Ovo nije fer - Pomoc!

  Konzola je banovala akaunt zbog cita na kitpvpu po kom si prvobitno banovan od xx-a dok si bio na kitpvpu i najverovatnije koristio cit. Ljudi te prijavljivali za letenje po mapi itd. Ukoliko to nisi bio ti onda si promasio pravila 3-0 – Akaunti3-1 [kazna] – Korišćenje duplih accountova za rusenje gameplaya ili pravila!3-2 [kazna] – Izbegavanje privremene kazne igranjem na drugom akaunt na serveru gde je izdata kazna.3-3 [kazna] – Traženje unbana za drugu osobu. * Osoba koja je banovana može sama da napravi novu poruku na forumu KGB Minecrafta u temi 'Ticketi Za Podrsku'.3-4 [kazna] – Davanje/Ulaženje/Korišćenje ili pokušaj istog na naloge koje niste vi registrovali pa makar vam bio rod/drug. * Svaki vlasnik accounta je odgovoran za isti, vaša je obaveza da obezbedite njegovu sigurnost a ne naša.3-5 [kazna] – Davanje KGB šifre drugom licu ili ako ste vi drugo lice trećem licu. * Malverzacije KGB login informacija su zabranjene. Samo originalni vlasnik može da ima pristupnik akaunta i niko drugi. Smatramo da je vlasnik akaunta odgovoran za sve sto se desava na njegovom akauntu.
 6. Problem sa ulaskom na server

  Samo kazi sa kojom si pokusavao da ulazis da bi ispitali problem do kraja
 7. Problem sa ulaskom na server

  Dodji na TS gledaj da imas vec instaliran TemaViewer potrazi me (ako me trazis sutra tu sam posle 17:30, ako me trazis danas bicu na tsu jos nekih pola sata) pa da vidimo u cemu je problem da probamo da ti pomognemo
 8. Moze li neko da napravi forum za vanillu xD?

  ne smaras, mada mozes da stavis u zanimaciju ako oces da dobies od nekog drugog odgovor Vanila je privremeni server gde nema pravila definisana igrom osim citovanja ofc tako da njemu ne treba zaseban podforum
 9. Skem

  Ti slobodno te neke niko te ne sprecava.
 10. Skem

  Ko sto je napisano, zabranjen mu je pristup zajednici (svi akaunti su mu banovani) i ubudce svaki akaunt ima da mu bude banovan ukoliko se utvrdi da je njegov ili imao veze sa njim.
 11. upomoc admini

 12. unban?

  Ne zelim da citam pismeni iz srpskog do ovoga sam stigo i zakljucio keca u dnevniku za kraj godine "ja sam se iznervirao otiso sam skinuo hack i poubijao ih sve". Kazna izdata prema pravila servera nema raloga da se preinacuje narocito ukoliko je u pitanju cit. Ponavljas godinu ali iz nase skole si izbacen tako da probaj u nekoj drugoj skoli na nekom drugom serveru.
 13. Vanilla-1.13

 14. Lag !

 15. Ne zaboravite, 1.13.1 vam je potrebna verzija da bi ste se vratili na server.
×