Jump to content

tootoll

Administrators
 • Broj Poruka

  1584
 • REGISTROVO SE

 • ZADNJA POSETA

Reputacija

435 Positive reputation

Recent Profile Visitors

7350 profile views
 1. glitch B blok

  trebalo bi da je ispravljeno od ovog momenta
 2. pomoć admina

  Pomoc admina nije mesto za trazenje unbana.
 3. Anti Cheat

  Ukoliko ti je komp cist upalice se. Ukoliko nije onda nece. Kad ocistis komp od svih gluposti neces da imas problema sa paljenjem. Vidimo se tada na serveru ukoliko u medjuvremenu dobijes kaznu zbog krsenja pravila igre.
 4. Pomoc oko topica

  Nikako, svakom se to desi ne pridaj mu mnogo znacaja i pusti ga da umre u zaborav .
 5. Hero Grupa

  S tim da kazu da ti je silent odgovorio na upit na pm smatram da ovu temu mogu da zatvorim.
 6. unban?

  Vi ste odgovorni za svoj akaunt i njegovu sigurnost a ne mi. Posle vise od godinu dana ne pada mi na pamet da se secam ili da izgubim 3 sata proveravajuci posovo nesto sto je tada provereno.
 7. Molim vas...

  ok.
 8. AntiCheat

  Zao nam je, citerima nikad ne izlazimo u susret.
 9. OPMan82

  http://mc.kgb-minecraft.info/dosije/
 10. Help me

  Probaj sa drugom verzijom mca tipa 1.12.1 ili 1.8.8 ako ne uspe probaj sa drugom vrstom lancera
 11. Pomoć

  Profile igraca ne brisemo na lican zahtev.
 12. Ovo nije fer - Pomoc!

  Konzola je banovala akaunt zbog cita na kitpvpu po kom si prvobitno banovan od xx-a dok si bio na kitpvpu i najverovatnije koristio cit. Ljudi te prijavljivali za letenje po mapi itd. Ukoliko to nisi bio ti onda si promasio pravila 3-0 – Akaunti3-1 [kazna] – Korišćenje duplih accountova za rusenje gameplaya ili pravila!3-2 [kazna] – Izbegavanje privremene kazne igranjem na drugom akaunt na serveru gde je izdata kazna.3-3 [kazna] – Traženje unbana za drugu osobu. * Osoba koja je banovana može sama da napravi novu poruku na forumu KGB Minecrafta u temi 'Ticketi Za Podrsku'.3-4 [kazna] – Davanje/Ulaženje/Korišćenje ili pokušaj istog na naloge koje niste vi registrovali pa makar vam bio rod/drug. * Svaki vlasnik accounta je odgovoran za isti, vaša je obaveza da obezbedite njegovu sigurnost a ne naša.3-5 [kazna] – Davanje KGB šifre drugom licu ili ako ste vi drugo lice trećem licu. * Malverzacije KGB login informacija su zabranjene. Samo originalni vlasnik može da ima pristupnik akaunta i niko drugi. Smatramo da je vlasnik akaunta odgovoran za sve sto se desava na njegovom akauntu.
 13. Problem sa ulaskom na server

  Samo kazi sa kojom si pokusavao da ulazis da bi ispitali problem do kraja
 14. Problem sa ulaskom na server

  Dodji na TS gledaj da imas vec instaliran TemaViewer potrazi me (ako me trazis sutra tu sam posle 17:30, ako me trazis danas bicu na tsu jos nekih pola sata) pa da vidimo u cemu je problem da probamo da ti pomognemo
 15. Moze li neko da napravi forum za vanillu xD?

  ne smaras, mada mozes da stavis u zanimaciju ako oces da dobies od nekog drugog odgovor Vanila je privremeni server gde nema pravila definisana igrom osim citovanja ofc tako da njemu ne treba zaseban podforum
×